mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

arabeskten nefret ediyorum müslüm ferdi ıyyyy ama orhanı denk gelince dinlerim ...

evet aynen öyle ..bak sen namaz kılmayı da biliyormuşsun ..sıkılıp bunalınca iki rekat da olsa kıl ALLAH la başbaşa kal ..hatta sıkıntılarını konuş onunla ..ağla ..en güzeli secdede ağlamaktır biliyor musun ..ÇÜNKÜ ALLAH la başbaşa kalıp ondan yardım diliyorsun ..insanlardan medet ummamak lazım tek medet ALLAH bize ..O herşeyin en isini bilirsin..tanıdığım kadarı ile inançlı birisin sen ...o yüzden herşyde bir hayır olacağını da bildiğine inanıyorum...sıkılma üzülme herşeyin ALLAH tn geldiğini bildiğin müddetçe ve bunu hatırladığın sürece daha rahat olacaksın eminim...senin sınavındır belki bütün bunlar ..ii biri olduğunu biliyorum ben senin ...kalbini de ..her ne kadar cadı olsan da :)) amma da duygusallaştım hee :))

evet daha önce bahsetmiştim sana 5 vakit namaz kıldığımı bunu ilk burda sana söylemiştim lafı geçti diye yoksa yapılan ibadet asla söylenmez ALLAH'la kendi arandadır....evet her zaman halime şükreden biriyim ama bazen işte dibe vuruyorum elimde değil herşey üst üste gelince........benim hakkımda düşüncelerin için ALLAH razı olsun evet cadıyımdır ama inan içimde kötülük yoktur sadece cadıyım sinirliyim:))))))))))))

arabeskten nefret ediyorum müslüm ferdi ıyyyy ama orhanı denk gelince dinlerim ...

bak ferdi müslüm içim bayılır benim hayatta dinlemem ama orhan gencebay başkadır yaw eski şarkıları ben burda dinlediğim zaman şaşırıyolar ay ne dinliyon diye müzikten anlamıyolarki mallar:)))))))) ama arabesk yok almim

valla sarma yapmış mantar salatası yapmış yoğurtlu bişey yapmış sofra hazırlamış güzel olmuş .....çocuklar rahat durmamış robotun tosunu sinir olmuş şimdi çıktı görümcesini dolaştırıcak umucum

selamlar kızlar ben geldiiim.herkese hayırlı jandiller diliyorum dualarda birbirimizi hatırlayalım emi.

slm maiberf canım robot gelsin ekler seni o zaman albümden bakabilirsin resimlere....sanada hayırlı kandiller

valla sarma yapmış mantar salatası yapmış yoğurtlu bişey yapmış sofra hazırlamış güzel olmuş .....çocuklar rahat durmamış robotun tosunu sinir olmuş şimdi çıktı görümcesini dolaştırıcak umucum

yemek anlamında sormadım cnm nasıl geçti anlamında sordum çocuklar rahat durmamış mı tosunu sinirlenmiş mi :roflol: tam zamanında geldiler onlarda he tam çocuk çalışmaları vardı tosunda asabileşicek şimdi :roflol: robot bi gözlerini pörtletseymiş yaa :)))))))))))))))

tamam işte ulen bende ne yaptığını anlatıyom ala ala:)evet tosunu çok sinirlenmiş robot sakinmiş ama sinir olmuş azıcık oda:)))))))))))))

slm maiberf canım robot gelsin ekler seni o zaman albümden bakabilirsin resimlere....sanada hayırlı kandiller

hemm peki anladım hala acemiyim halaaa.eee ne var ne yok zuzu sanki biraz asabi gördüm bugün seni ,sıcakların üstüne stres pis terletir adamı tak bi çuval del dibini at içine dertleri yürü gitsin hepsi cankuş

ha ha saol maiberf yok be canım bugün sakinim eğer yukarda anlattıklarımı okuduysan onlar genelde yaşadığı sıkıntılar yani bugün sakinim ne sinirimi gördün ki şu an kız:)

herkes birilerine ayar durumunda bu aralar anlaşılan ben hiç açmıyım bile mevzu.offf Allahım mübarek gün birinci sıkıntı regl oluyorum ikinci zaten her bayram seyran sıkıntısı tocenin anne baba aranacak dünden beri kasıyorum oooff rüyama giriyorlar bir de.ya bişey diyim mi sizde de oluyor mu merak ettim,gündüz ne yaşadıysam,ne izlediysem ya da ne düşündüysem o gece mutlak surette onlarla ilgili rüyalar görüyorum yahu diyorum gündüz yaşadığım yeter bari uykuda mışıl mışıl huzur olsun yok annem yok

ha ha saol maiberf yok be canım bugün sakinim eğer yukarda anlattıklarımı okuduysan onlar genelde yaşadığı sıkıntılar yani bugün sakinim ne sinirimi gördün ki şu an kız:)

yok annem ne görcem zati burdan nekadarı görünürki topu topu patron falan bi isyan bayrağı gördüm de o yüzden bi dürteyim dedim.

çünkü kafanda hep onlar olduğu için rüyanda görmen çok normal hayırdır kaynanayı sevmioruz anlaşılan:)

bana musade kızlar işim var biraz hallediyim takılıyorum burda işlerm kalıyo

yok annem ne görcem zati burdan nekadarı görünürki topu topu patron falan bi isyan bayrağı gördüm de o yüzden bi dürteyim dedim.

ya dün patronla atıştık stresli bir işim var sorumluluk var hepsi yoruyo beni ben bide hassasım biraz her şey üst üste geliyo

X