- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
çekmezmi :))))))))))) zaten aynı anda aynı şeyleri düşünen bir tek ikimiz varızdır şu dünyada herhalde :)) sen yaz istediğin kadar ..uzun da olsa ben okurum merak etme
evet dimi ama :)))))))))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çekmezmi :))))))))))) zaten aynı anda aynı şeyleri düşünen bir tek ikimiz varızdır şu dünyada herhalde :)) sen yaz istediğin kadar ..uzun da olsa ben okurum merak etme
evet aynen öyle ..bak sen namaz kılmayı da biliyormuşsun ..sıkılıp bunalınca iki rekat da olsa kıl ALLAH la başbaşa kal ..hatta sıkıntılarını konuş onunla ..ağla ..en güzeli secdede ağlamaktır biliyor musun ..ÇÜNKÜ ALLAH la başbaşa kalıp ondan yardım diliyorsun ..insanlardan medet ummamak lazım tek medet ALLAH bize ..O herşeyin en isini bilirsin..tanıdığım kadarı ile inançlı birisin sen ...o yüzden herşyde bir hayır olacağını da bildiğine inanıyorum...sıkılma üzülme herşeyin ALLAH tn geldiğini bildiğin müddetçe ve bunu hatırladığın sürece daha rahat olacaksın eminim...senin sınavındır belki bütün bunlar ..ii biri olduğunu biliyorum ben senin ...kalbini de ..her ne kadar cadı olsan da :)) amma da duygusallaştım hee :))
arabeskten nefret ediyorum müslüm ferdi ıyyyy ama orhanı denk gelince dinlerim ...
valla sarma yapmış mantar salatası yapmış yoğurtlu bişey yapmış sofra hazırlamış güzel olmuş .....çocuklar rahat durmamış robotun tosunu sinir olmuş şimdi çıktı görümcesini dolaştırıcak umucum
slm maiberf canım robot gelsin ekler seni o zaman albümden bakabilirsin resimlere....sanada hayırlı kandiller
ha ha saol maiberf yok be canım bugün sakinim eğer yukarda anlattıklarımı okuduysan onlar genelde yaşadığı sıkıntılar yani bugün sakinim ne sinirimi gördün ki şu an kız:)
yok annem ne görcem zati burdan nekadarı görünürki topu topu patron falan bi isyan bayrağı gördüm de o yüzden bi dürteyim dedim.