mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

offf sorma robot ya herşey üst üste geliyo iş stresi kendi stresim sorma ya iyice gerildim tatile gitmek istiyorum ama bu sene tatile para ayıramadım borç var 2-3 aydır düzensiz lıyoruz maaşı o beni çok sarstı ama o kadar tatile ihtiyacım varki anlatamam aslında bide sorumluk ta beni çok yordu sakin bir iş istiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum ay bana sekreterlik bigi bir iş lazım sadece tlf bakayım yeter...

evet ben de öyleyim işte ...sorumluluk yoruyor insanı ...bizim bölgelerle de ben uğraşıyorum ..adamla on bin kere telefonla arayıp şöyle yapın diyorum ..cık anlamıyorlar hala aynı devam ..deli ediyorlar beni ..kapasitesiz insanlarla uğraşmak çok zor oluyor gerçekten

evet ya hele burayı görsen gerçekten çocuk yuvası adamların cep tlf el koyuyorum ya yasak diye aryıolar msj çekiyolar yok yerine geç yok önüne dön yok konuşma varmı böle bi şey ya

öğlen 12 de çıkacağım ..öğleden sonra yokum ..evde neler oluyor bilmiyorum ..inş bir şeyler kırılıp dökülmemiştir...

bence sen evlenme işini de askıya al .yada otur evinin kadını ol ...rahatlarsın ii gelir bence sana

ya evlenme daha seney falan kız daha çok var evlenmeye aslında bana evlenmek iyi gelir beni iş sıktı sorumluluk sıktı......umarım eşyalar sağlamdır....daha gelmicen dimi bugün

bu arada bugün kandil ..sen bu gece otur dua et ALLAH a sığın ..ALLAH dua eden kendisine gerçekten açılan kullarını geri çevirmez emin ol buna ..insan olarak hiç dua etmiyoruz ..Dertlerimiz karşısında hep başka şeylerden medet umuyoruz ..Ama aslında en büyük YARATICI dan herşeyi istmeli ona sığınmalıyız ...Ona sığınıp dua edince insan çok rahatlıyor gerçekten bütün dertleri unutuyorsun ...bu arada .herkesin kandili mübarek olsun ..

ya evlenme daha seney falan kız daha çok var evlenmeye aslında bana evlenmek iyi gelir beni iş sıktı sorumluluk sıktı......umarım eşyalar sağlamdır....daha gelmicen dimi bugün

yok gelemem ama sen doktor durumunu topiğe yaz haberdar et ben evde okurum fırsat bulursam ...

sağol seninde kandilin mübarek olsun aslında her zaman dua etmemiz lazım sadece dertlerimiz olduğu zaman değil bence.....sevinçli mutlu olduğumuz zaman dua etmek yok ama dertlerimiz olunca hemen otır dua et nasıl bir milletiz değilmi....

ha ha ha aaaaaaa robot bişey dikkatini çektimi şu an:))))))))))))))))))))))

evet aynen öyle ..bak sen namaz kılmayı da biliyormuşsun ..sıkılıp bunalınca iki rekat da olsa kıl ALLAH la başbaşa kal ..hatta sıkıntılarını konuş onunla ..ağla ..en güzeli secdede ağlamaktır biliyor musun ..ÇÜNKÜ ALLAH la başbaşa kalıp ondan yardım diliyorsun ..insanlardan medet ummamak lazım tek medet ALLAH bize ..O herşeyin en isini bilirsin..tanıdığım kadarı ile inançlı birisin sen ...o yüzden herşyde bir hayır olacağını da bildiğine inanıyorum...sıkılma üzülme herşeyin ALLAH tn geldiğini bildiğin müddetçe ve bunu hatırladığın sürece daha rahat olacaksın eminim...senin sınavındır belki bütün bunlar ..ii biri olduğunu biliyorum ben senin ...kalbini de ..her ne kadar cadı olsan da :)) amma da duygusallaştım hee :))

ha ha ha aaaaaaa robot bişey dikkatini çektimi şu an:))))))))))))))))))))))

çekmezmi :))))))))))) zaten aynı anda aynı şeyleri düşünen bir tek ikimiz varızdır şu dünyada herhalde :)) sen yaz istediğin kadar ..uzun da olsa ben okurum merak etme

ever kıracın ayşem şarkısın sana armağan ediyorum:))))))))))))))

zaten eşim de o şarkıyı bana hitap ediyor :))))))))))))) bir de orhan gencebayın ayşem şarkısı var bilirmisin

X