mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kaldııııı ben varım ama morelim bozuldu şu an patronla atıştım ağır konuştu herkesin hatasının cezasını ben çekiyorum çıkıp gidesim var ama borç var bir sürü napıcağımı şaşırdım yaaa

günaydın mutfak bacı, konunu görmüşken bi selam çakam didim olumunekankayizsmile

anaa o fotodaki gökhan özenmii? yanındaki marsık bacı kim :S

öyle yorunum ki anlatamam sana ..ajşam yaptıklarım karşısında hem şaşkınlık hem de hayranlık içinde kaldılar ..gece 2 de uyudum ..ALBÜME GEL ...terliği görümcem getirdi ..pantolon almış bana hem de pantoılon etek gibi birşey tam da yeşil istiyordum yeşil almış iimi:)) pembelerle nasıl olmuşum bu arada :))
bu arada senin işler r kötüymüş okudum hayırdır ne oldu yine

baktım albüme pembe yakışmış ama ısrarla beyaz eşarp diyorum......yemekler içinde aferin sana:)))))))) sen çok yedinmi peki:)

YA HERZAMAN BEYAZ eşarp takamamya :))) beyazı ben de yakıştırıyorum da her zaman takılmıyor işte :))
yokyaa ben yiyemedim yaparken doydum bir de yorulunca insan yiyemiyor pek ...pembe tuniği 5 liraya aldım :)) terliklerim nasıl :)) tam da terlik alacaktım biliyormusun kadın içimi görmüş sanki pantolon da öyle ..kalbim temiz yaaaawww :))
çocuklar beni deli etti..normalde pazara kadar kalacaklardı ..eşim dellendi akşam çocuklara ..diyorki boşver kalmasınlar bugün gitsinler ..normalde bugün yarın öğleden sonra izinliyim ama eşim yarını söyleme boşver yarın sabahtan gitsinler dedi..yarın gidiyorlar..o kadar yemek ne olacak bilmiyorum :)) gel de ye bari :))

evet badide güzel banane ulen beyaz eşarp takıcan :))))))))))))))) inanmıyorum ha ha haaaa seni ol halde görmeyi isterdim çocuklarla sen bizim evi görsen tam bir ahır:))))))))))))))))))) eee yemekler kaldı heeee gelem ben ya da paket yap gönder bana:)

tamam göndereyim ziyan olmsın :)) ben yine sakindim :)) eşim zıvanadan çıktı bu sefer ...akşam gece 2 ye kadar oturduk ama çocuklar ne otrdu ne oynadı başımızda idiler ..konuşturmadılar oturtmadılar sohbet edemedik valla ona sinir oldu tosunum zaten ..sizinkiler gitmedimi daha ... sizinkiler bizimkiler karıştı bu aara ortalık iimi :)

yok anam bizimkilerde gitmedi vallah evi görsen allahım rende banyodan çıkıyo çatal kaşık benim odadan çıkıyo düşün ama çok tatlı velet ya sabah öpe öpe bir hal oldum içime sokasın geldi vallah diğer 2 çocuk akıllı maşallah:))))))))) bende gece birde yattım 3 te kaşıntıyla kalktım robot gözümü açamıyorum bir görsen aldım kremi sürüyorum olmadı kolonya sürüyorum olmadı sabah beşe kadar mücadele ettim vallla hastaneye gidicem bugün yarın işte bakalım....

GEÇMıŞ OLSUN ..nedir senin çektiğin bu illet yaa ..hey ALLAHIM ...ne olacak böyle bu yaaa...git bakalım ne diyecekler bir çaresi olsa bari ...biliyorum bende de bir kere allerji olmuştu bir hafta sürdü kaşına kaşına yırtıldı kanadı hep bacaklarım ..sonta ilaçla geçti ..o bir haftada deliye dönmüştüm dünym alt üst olmuştu bir de seni düşünemiyoru msürekli böylesin..ALLAH ACıL ŞıFA VERSıN...iş durumların nasıl ..topiğe baktım da yine kavag etmişsin patronla :))

sorma ya öle bir tatlı kaşınıyoki hele uykunun içinde deli oldum sabah pijamamı sıyırmıştım yukarıyua kadar babam gördü ağlamaklı oldu adam tahlillerini al gidicez hastaneye dedi ya ciğer gibi robot her yerim kabarık suratım alerji içinde cildim benim bebek gibiydi herkes bayılırdı pürüzsüz diyolardı şimdi aynaya baktıkça sinirim bozuluyoı

NEYSE iice sinr yapma nazar değmiştir belki nazara inanırım ben ..her işte vardır bir hayır öyle düşün her zaman ..stres yaptıkça da azıyor olabilir ..bir türlü relax olamadın sen hep sinirli streslisin bence bunların da çok etkisi var ...acilen sakinleşmen tatile filan çıkman gerek bence senin..bu nişan melih işleri de geriyor seni anladığım kadarı ile ...sen bence bi izin al tatile git ...

X