- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
bana musade kızlar işim var biraz hallediyim takılıyorum burda işlerm kalıyo
ay çok girdin çok konuştun sanki umu ala ala ya hemen gidiyon yap işlkerini gel çabuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana musade kızlar işim var biraz hallediyim takılıyorum burda işlerm kalıyo
ya dün patronla atıştık stresli bir işim var sorumluluk var hepsi yoruyo beni ben bide hassasım biraz her şey üst üste geliyo
toke kim bu arada kocanmı:)))))))))) şimdi ayrı toruyosunuz sanırım peki çok yakınmı oturuyosunuz birbirinize ....neden anlaşamıyorsunuz mesela
inanmıyorum ya ne biçim kadınmış ya peki nasıl ayrıldınız evden yani nasıl oldu o aşamalar
ay bende geldim kıslar.
maibert sende dertlisin kaynanandan. ben çok şükür 7 yıl olacak yüzlerini görmüyorum.
onların yüzünden ne sıkıntılar yaşadık, neler çektik.
çocuğumu bile 6 yıl sonra istedim.
hiç destek olamdılar bizi özellikle eşimi sap gibi ortada bıraktılar.
eskisi gibi takmıyorum ama bazen aklıma geliveriyor işte.
sıkılmazsanız bende içimi dökmek isterim.
zaten istemeye gelindiğinde abim şart koşmuştu benim kardeşim yapazmaz artı ev üstüne ve olmaz diye ama toce askere gidecekti kısa dönem beklemek istemedi yanımda ol dedi kabul ettim ben de.ama annesi asla oğlundan ayrılmak istemedi yani he he dedi o zaman öylesine.o eve girince anladım düğünümün ertesi günü şok yaşadım zaten ne balayı ne başbaşa kalmak herkes evde.neyse sürekli ona git buna git el öp hizmet et ki ben evede misafire çay vermiş insan değildim.ne olduğumu şaşırdım gelin değil resmen hizmetçiydim,öğrertmenlik yapıyordum abartmıyorum eve gelirdim hatun evde yok yemek yok ben yapardım yemeği akşam misafir gelir onlara hizmet et ama hiç durmadan gecenin bi yarısı yat sabah işe git.ama o zaman öle tatlı dilliki kadın sen anlamıyorsun hizmetçi olduğunu bir süre sonra tatlı dille seni it gibi çalıştırdığını farkediyorsun 10 gün yaptığın işi 10.gün aksat aman aman kıyamet kopuyor.eşim de ben de bunaldık tabi evlilik nedir anlamadıkki.maddi konularda da sürekli bizden beklenti içindeler onu ödeyin bunu verin.yani düşünce yok bunlar para biriktirsin ilerde eve çıkacaklar bize yük olmasınlar o zaman yok ne gezer.artı eşimin öğrenim kredi borcunu faiziyle ödedik eşimle beraber ödememişler.ben ödeyip evlendim annem borçlu gitme dedi özellikler bana.ama ben okuttuk dedikleri oğullarının borcu için didindim.neyse baktık benim psikoloji bozuluyor tabi eşimin de ama allah için eşim çok destek oldu yoksa ben ilk yılın sonunda bohçayı toparlamıştım.beni ezdirmedi laf söyletmedi,o öyle yaptıkça kadın iyice delirdi bana düşman kesildi.arkamdan sürekli benim eksiklerimi eşime söyledi.eşim memurluğa çalışmaya başladı özel lab da çalışırke,ama nasıl çalışmak gündüz işte akşam kursta,ben sürekli not çıkardım birlikte soru çözdük o zaman bile sinir oldular.ilk atamada benim melketimde açık vardı eşim sordu yazayım mı diye.hayır dedim.ben ne anneme ne senin annene yakın olmak istiyorum sadece aile olmak istiyorum ki sonra oğlanı aldı kendi anasının memlketine götürdü bi ton laf işitemem dedim ki tüm sülale aileye karışıyor garip bi sistemleri var.o tercih zamanı öle geçti.ikincisinde yaptık tercihleri Allaha şükür epey bekledik ama sonunda kurtulduk.ama hala elleri üzerimizde.hala arkamdan konuşuyorlar kayınpederim hakkımda konuşuyor.mutlu olmamızı çekemiyorlar eşimin beni sevmesi rahatsız ediyor onları.analık bablık haklarını kullanarak vicdanen ezmeye çalışıyorlar eşimi.ki saygısız ve ters bir yaklaşımı olmamıştır eşimin hiçbir zaman ama işte bazı ana bablar var ki sadece kendileri çocuk büyüttüklerini sanıyorlar.evladını seven mutlu olsun ister ama herkes öyle değil işte
nişandan sonra annesiyle konuştuk filan onları çağırdık. anası ile kızı geldi 1 gece zor kaldılar.
bana nişan hediyesi diye getire getire mercimek büyüklüğünde kolye ucu almışlar.
onlar gitti bizi yine çağıran yok. istanbula biz gidelim dedik kuzenimin evine gittik. bu sefer üvey baba anası ve kızı geldi. bizi çağırmak yok. aldık boyumuzun ölçüsünü geldik.
nikahı anlatayım yine babası nişanda geldği gibi geldi karısı yok. incecik bir bilezik oğluna da 2 çeyrek altın taktı. kocamın anası yine gelmedi.
evimize hiçbirşey almadılar. kocama ne havlu ne çorap ne iç çamaşır takımı almışlar.
nikaha bir hafta kala eşim annesinin yanına gidiyor çeyiz vericem diye. eşimin müzik seti, tvsi, halılarını alacaktı. tv bozulmuş. halılar kullanılmış eskive bir baktık toz toprak içinde şok olduk.
annemle sonra yıkadık resmen sarı çamur aktı.
nikah haftası annesi bize para gönderecekti takı ve buzdolabı alın diye. oğlunu araryıp demiş paramı çaldırdım yollayamıyorum.
kına gecemde kimse yok tek benim tarafım. kınaya kaynana altın basar bana teyzem demir para bastı.
şimdi ben böyle kadınla adamla neyine konuşup görüşeyim.
şimdi torunları olacak. mobilyalarını alırlarsa yüzünü görebilirler.
yoksa tek oğullarının ilk çocuğu torunlarının yüzünü göremeyecekler.
maibertcim haklısın dağılmış boşanmış bir ana baba ama benim arkadaşımın üvey ablası evlendiğinde kızın hem annesi hem babası düğüne gittiler. ayrı durdular ama gittiler. bizede bir iğne yapmadılar herşeyi kendimiz aldık. çok sıkıntılı günler geçirdik. annesi istanbuldan balıkesirin köyüne taşındı. insan oğluma birşey yapamadım bari erzak yollayım o da yok köyde herşey bedava, ucuz.
valla yapan yapıyor güzelim. sonra ne oldu biz evlendik senemiz olmadan üvey baba öldü. sonra babası boşandı. işin ilginci biz evlenmeden önce anne ve babsı asla görüşmüyordu. bırak görüşmeyi aynı mekanda bile durmuyorlardı. ikisi özgür kalınca görüşmeye başladılar.
hemde biri köyde diğeri ilçede kalıyor. ne ilginç değil mi anasının ardından babasıda köye yakın ilçeye taşını. daha da ilginci babasının boşandığı karısıda oğlunu görme bahanesi ile babasının 2 sokak ötesine taşınıyor. ayrıca annesinin durumum yok diye yıllarca oğluna yalan söylediğini geçen yaz tesadüfen öğrendim. bütün paralar kızının hesabına yatıyor. tek maaş alıyoruz diyor, çift maaş aldığını öğreniyorum. sebze meyve bedava, peynir süt ucuz. evlerinde buzdoalpları tıka basa dolu. ama ne zaman kocam gitse tam takır.
bu yok durumlarında kızına casperden bilgisayar kendine buzdolabı alıyor. mutfakta çift buzdolabı eskisini atmadıysa.
rabbim sen beni mübarek günde günaha sokma ama çok canımı yaktılar hem de çok. dilerim rabbimden kendi kızıda benim yaşadıklarımı fazlasıyla yaşasın.
ben çıkıyorum işimi halledeyim gelirim sonra!