mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ohooo tahmin turuna mı başlıycaz yok artık daha neler herkes söledi canın isterse söle yobotiçe ne yokuşa sürüyosun işi son tahminim bu da nefise

sen de amma tezcanlısın ulenn ..ben böyleyim hep yokuşa sürerim ...alış bunlara alış :roflol:

nefise mi yuh yani ..nefise karatay gibi mi :)) edepsizmiyim ben öyle ulennn :)) adım klasik adlardan hadi ipucu verdim :)))

bak ne güsel yavaş yavaş tanımaya başlıyorsun işte aynen dediğin gibi tezcanlıyım fazlasıyla ama sen de pek bi kasıyosun be hemşire makarna yapıcam daha soslusundan gidicem de hayde süle

sen de tanımaya başla ozaman
ben buranın baş gıcığıyım her lafa laf çakarım laf sokarım
gıcıklık yaparım
dövüşürüm
didişirim
uyuz ederim
illallah ettiririm
ha bir de müptela ederim kendime o ayrı :roflol::roflol:
Şeniz yanağımdan öp

olmaz öpemem seni öpersem büyü bozulur :roflol::roflol:

hayde memnun oldum ikinci defa de hayde hoşçakalın kızçeler ben gider en sevdiğim mekana yani mutfağaaaa..ne kadann seviyorum ben mutfağımı yaaa

evet öyle çok seviyorsunki baksana netin başından kalkıp da kaç satttr gidemedin :roflol:

evet öyle çok seviyorsunki baksana netin başından kalkıp da kaç satttr gidemedin :roflol:

yapacağım yemek basit olduğu içün erken telaşa mahal yok kuzum .altı üstü makarna yane hemi toce spora gidecek daha var ama ben daka kendümü hazırlıcem yemekten sora yüzüm gözüm ölü gibi süreyim sürüştüreyim dimi ama geç kaldım bugün.

yapacağım yemek basit olduğu içün erken telaşa mahal yok kuzum .altı üstü makarna yane hemi toce spora gidecek daha var ama ben daka kendümü hazırlıcem yemekten sora yüzüm gözüm ölü gibi süreyim sürüştüreyim dimi ama geç kaldım bugün.

her akşam işiniz var desene kaydirigubbakcemile3 e bu kadar sürüp sürüştürme boşa gitmez herhalde :roflol::roflol::roflol:

her akşam işiniz var desene kaydirigubbakcemile3 e bu kadar sürüp sürüştürme boşa gitmez herhalde :roflol::roflol::roflol:

yok artık ben de en nihayetinde aciz bir insanım robocop naptın sen.Ben her gün böyleyim süslenirim sabah kalkıp kahvaltı yapar süslenirim de bugün biraz aksattım zamanı.kendimle uğraşmayı seviyorum e toce işten gelince kapıda hoş bir hatun görünce de daha bir hoş oluyor kendini de onu da daha bi sevesin geliyor.evde olmanın en güzel yanı veee bir de istediğim zaman ve kadar kitap okuyabiliyorum.ha bu arada sorayım sana ankarada kitap kiralanan biyer varmı yardımcı olursan harikulade olur biliyon mu

yok artık ben de en nihayetinde aciz bir insanım robocop naptın sen.Ben her gün böyleyim süslenirim sabah kalkıp kahvaltı yapar süslenirim de bugün biraz aksattım zamanı.kendimle uğraşmayı seviyorum e toce işten gelince kapıda hoş bir hatun görünce de daha bir hoş oluyor kendini de onu da daha bi sevesin geliyor.evde olmanın en güzel yanı veee bir de istediğim zaman ve kadar kitap okuyabiliyorum.ha bu arada sorayım sana ankarada kitap kiralanan biyer varmı yardımcı olursan harikulade olur biliyon mu

kitap kiralamak mı akannehir ilk senden duyuyorum ..ben genelde alırım da :KK1:

ayşeeeemmmmmmm ayşeeemmmmm ayşeemmmm gül ayşem güldür ayşemmmm:KK1:

kitap kiralamak mı akannehir ilk senden duyuyorum ..ben genelde alırım da :KK1:

ciddi misin hiç duymadın mı gerçekten aha aha demekki ankarada bu adet yok.bir çok şehirde var üyelik oluyor kitapçıya bir ücret karşılığnda ve onun ardından okumak istediğin herhangi bir kitabın fiyatının sadece çok cüzi bir kısmını ödeyerek okuyup getiriyorsun.getirmezsen zaten en başta yaklaış bir kitap parası veriyorsun o da onun yerine geçiyor.bazı kitaplardan emin olamıyorum özellikle yeni okuyacağım yazarlarla ilgili o yüzden okuduktan sonra bende kalmasını istemeyebiliyorum.tam aksi de olabiliyor o zaman alıp kütüphaneme daimi misafir ediyorum.neyse en iyisi çıkıp araştırmalı

X