mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ben biliyorum robotun ve zuzun gerçek ismini

kulakıma sülesene.Ya da isterlerse kendüleri sülesinler dimi daha iyi olur .Neden bu kadar merak ettiğime gelince ben önce isimlerle bağlantı kurmayı sverim insanların kişiliği arasında doğru olur ya da olmaz ama hoşuma gidiyor.üstlendiği isme hiç yakıştıramadığım çok insan olmuştur.hatta üniversitede kendi ismimden bir kız görmüştüm şaşırmıştım bir türlü bağdaştıramadım yok dedim bu o olamaz bu arzu falan olmalı bazı isimler bazı insanlara çok yakışıyor ya da ben öle hissediyorum.mesela yine bir arkadaşa kendi ismiyle değil başka bir isimle hitap ederdim çünkü o hatunu görünce ilk o isim aklıma gelirdi kendi ismini zor anımsardım

öle tabi cnmda en aza indirmek en iyisi kaydirigubbakcemile2

maiberf ezgi benm ismim bide sevgi var ezgi kullanır ama herkez..memnun oldum tanıştgıma alanya yaşıyorum 21 yaşndayım sempatiksalakcinni yarışmacı arkadşlara başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile5

maiberf ezgi benm ismim bide sevgi var ezgi kullanır ama herkez..memnun oldum tanıştgıma alanya yaşıyorum 21 yaşndayım sempatiksalakcinni yarışmacı arkadşlara başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile5

ezgi süper bir isim yaa bence sana çok uyuyor ..:lepi:

he valla efuli ama göstermiyormuşum:))))))))
robot tahmin ettim ama görme tenezülünde bile bulunmadın:)

ezgi ve funda tekrar isimlerinizle de memnun oldum ben şahsen bizzat kendim bir melikeyim ayh ismimi de pek bi severim.yobotiçe sana yakıştıracağım isim ama inan görüntünü bilmiyorum şule ismini yakıştırdım ndense

ezgi ve funda tekrar isimlerinizle de memnun oldum ben şahsen bizzat kendim bir melikeyim ayh ismimi de pek bi severim.yobotiçe sana yakıştıracağım isim ama inan görüntünü bilmiyorum şule ismini yakıştırdım ndense

bende pek memnun olduma.s.

bnde memnun oldmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X