bak şuda hoş bir resim gayet doğal duruyor ..zilloş zilloş foto vermişsin o ayrı :))
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=11546&pictureid=63169
bak şuda hoş bir resim gayet doğal duruyor ..zilloş zilloş foto vermişsin o ayrı :))
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=11546&pictureid=63169
bayanssulusmilezemuszemus
hangi düğün olursa olsun farketmez nasıl olsa bir sürü düğüne gittin gideceksin bu ara
dijitalden çekiyorum ya onun boyutu yüksek sanırım
yemek ne yaptın diye sordun yapmadım düğün yemekli
ya aslında işim var benim hee buraya takılınca kalkasımda gelmiyo sıcakda bir tarafdan
oh kebapsın yani ...ben akşama ne nane yiyeceğim bakalım ..yaaw ikinizi bir arada bulmuşken dua istiyeceğim sizden ama gönülden şöyle gözlerinizi kapatıp gerçek bir dua ...öylesine değil yani ...hamile kalmayı çok istiyorum ..önce hakkımda hayırlısı sonra da en yakın zamanda br bebiş :Saruboceq:
ben geldim ahali destur var mısempatiksalakcinni ayh epey mevzular açılmış korunma falan daldan dala resmen bu topic anlaşılan.
hoşgeldin e ne sandın burada biz aramızda herşeyi konuşurz dövüşürüz didişiriz ama şunların hepsini bir araya toplayıp bir parti vereceğim bir gün orası kesinbirbirimize kızsak da küsemiyorz farklı bir tını var aramızda galiba geçen zuzu ile ii bir yiyiştik ama sonra birşey yokmuş gibi devam ettik ...burası samimi bir topic ..başka yerlerdeki gibi küslük olmaz dimi ulennn umu ve efuli olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
hoşgeldin e ne sandın burada biz aramızda herşeyi konuşurz dövüşürüz didişiriz ama şunların hepsini bir araya toplayıp bir parti vereceğim bir gün orası kesinbirbirimize kızsak da küsemiyorz farklı bir tını var aramızda galiba geçen zuzu ile ii bir yiyiştik ama sonra birşey yokmuş gibi devam ettik ...burası samimi bir topic ..başka yerlerdeki gibi küslük olmaz dimi ulennn umu ve efuli olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
evtt bu topik başka topikkkkk
robot allah sana ve senin gibi bebiş istiyenlere bütün içtenliğimle ilk önce eli ayağı düzgün bir bebişi nasip etsinn AMİNNNNNN tabi bide hayırlı olsun
teşekkür ederim kızlarr.. robot ediyor hemde çok fazzzlakaydirigubbakcemile
aramıza hoşgeldin maii gel bakalım sende topiğimize
ama öyle azıtma felan yok taşkınlık çıkarma felan biz burda gayet sakiniz sıkıntımız varsa anlatırız fikir alırız birbirimizden konudan konuya atlarız anlıcann
aramıza çok kişi gedl ama zuzu robot ben efulide dn geldi aramıza uzaklaçmıştı bir süre bu kadar kaldık yanii