mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

sen bu gidişle parmaklıklar ardındaki ziynete dönersin kaydirigubbakcemile3

begenmediniz diye sizin begendiğinizi koydummm kaydirigubbakcemile2

ciddimi nasıl verdin kız okadar kiloyu ayrıca sen zaten zayıftınnmafoldumben

61 dim şimdi 51 im ...verdim valla ...ben zaten doğum kontrol hapından kilo almıştım normalde kilo alan bir yapım yok benim..şişirdi beni o resmen ..evlenmeden önce 48 dim evlendikten sonra 61 oldum akannehir bak o kiloyla bile göstermiyormuşum değilmi ..kiloyu göstermiyorum ben zaten orantılı kilo alıp veriyorum ben...zayıf görünüyorum herkes en fazla 55 sin sen diyordu ama tartıya çıkınca 61 leri görmek insanın sinirini bozuyor ...beni de bozdu işte ben de rejim yaptım verdim çok şükür ...çok çabuk zayıflarım ben iki gün yemesem hemen tartıda farkeder...zayıfadım işte

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ALLAH iyiliğini vere koptum delü o kadının da gülmesi çok korkunç yaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

tombalak tombalak bir o yandan bir bu yandan etlerin önünden gide gide gezersin artık ..ama gerçekten çok zayıf olanlar doğumda hep çok kilo alıyor ona göre ..45 kilo ile hamile kalıp 70 kilo olan arkadaşlarım var ..birden açılıyorlar :)))

o yüzden melih evlenince bana hap kullandırtmıcakmış istemiyo kesinlikle)::)))))))))))))))

anladm bende verebilsem öle hemen ne güzel olur ama nerdeeeeakannehir

anladm bende verebilsem öle hemen ne güzel olur ama nerdeeeeakannehir
nereni vereceksin sen ulennn gayet iisin sen bence lokum gibisin ( ahan da iltifat ettim iim i :roflol: ) zuzu da ister şimdi aynısından :roflol:
o yüzden melih evlenince bana hap kullandırtmıcakmış istemiyo kesinlikle)::)))))))))))))))

oldu gözlerim doldu ..kendisi korunsun hep kadınlara yük biniyor zaten ...hiç kullanamam de ..hem senin rhatsızlığın da var ..hap kullanmanın sakıncaları da var seni de etkiler zannımca çünkü hassassın ..migren krizlerini de tetikliyor zaten ..iice sinirli birşey olur çıkarsın ..ikna et bence bu konuda onu ..yoksa yapmam sen bilirsin kardeş kardeş uyuruz dekaydirigubbakcemile3 ama tenhada yakalarsa orasını bilemem :roflol:

koptum şuna millet bakarmısınız başka bir topicte yazmış

canlarım ya nişanlım evlilik tarihini ertelemeye çalışıyor gibime geliyor.hastayım falan demeye başladı.yakında evleneceğiz.sanırım erkeklik takıntısı yapmaya başladı.daha önce malum yeri ile ilgili takıntıları vardı.korkuyor mu dersiniz?

benim cevabım da şu :)

takıntılarınızı takın kolunuza terk-i diyar eyleyin bence siz.

yok bana diyoki hap kullanmanı istemiyorum ben iradeli biriyim asla istemiyorum bişley kullanmanı zararlı diyo:)))))))))))))
istemiyorum iltifat:dilcikar:

yok bana diyoki hap kullanmanı istemiyorum ben iradeli biriyim asla istemiyorum bişley kullanmanı zararlı diyo:)))))))))))))
istemiyorum iltifat:dilcikar:

valla ağzımdan bi küfür çıkacaktı şimdi hee..iradeliymiş ..başlarım iradesine ...bunları anlattırma bana burda ...iradeyle olmuyor o iş ..oda çocuk gibi konuşmuş yani ...ne kadar iradeli olsa da hamile kalırsın sebebini özelden yazayım ..p.rzvtf ile korunun mutlaka onun iradesi ile değil

valla canım tecrübeli adam :)))))))))))))))))))) demekki ondan öle diyo aman ya ben hap kullanmam zaten oda istemiyo:)

tecrübeyle alakası yok demekki tecrübesi azmış ..bene vli bir insanım benden ii bilemezya ..sebebini özelden attım sana

ha ha ha aaaaa kızım sen milletin ne kadar tecrübeli o işi yaparken becerisini ne sen ne ben bilirim uçma o kadar istersen kendi adına konuş bence:))))))))))))))))

özel mesajımı okudunmu sen .okuduysan bunları yazmamış olman gerek ...tecrübe ile alakalı değil bilimsel bir durum bu ...

dur şimdi zuzuya bir şey anlatmaya çalışyorum :))

gözlerin de pek güzel :))) fırlamış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…