mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

benimle ilgili yorum yap ama birlikte olduğum erkek hakkında yorum yapma tecrübesi az diye benim arkadaşım 5 senedir bu şekilde korunuyo demekki hamile kalınmayabiliyo kişisene göre değişiyo robot neyse ben yemeğe çıkıyorum

senin herşeyi yanlış anlama özelliğine de ben kızıyorum anlamadan dinlemeden atlyorsun hemen ..arkadaşın bu şekilde korunmuş olabilir ama benim kızkardeşim de bu şekilde hamile kaldı ..başkasında olmaması korunulur anlamına gelmiyor ..ben sana insan gibi öğüt veriyorum ..istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşın da istisna ..bu şekilde hamile kalan çok insan var ..sen yine de bildiğini yap tabi..aman yaa insan gibi nasihat ediyorum yine ben suçlu oluyorum ..sen bildiğini yap bir daha da ben bildiğimi söylemeyeceğim zaten banane..
tecrübe konusuna gelince ben onu senin anladığın anlamda söylemedim...tecrübe derken o işi yapma tecrübesi değil korunma olayı ile ilgili tecrübeden bahsediyorum yoksa banane tecrübesinden beni ilgilendirmez o senin bileceğin bir iş

sesinkine mi bnmkinemi bilemicimmm artıkkkkaydirigubbakcemile3

öldüm bittim ya bi çorap almaya çıktım dışarı girdim marketlere bir sürü şey almışım getiremiyomda 2 adım atıyom dinleniyorum koptu kollarım bide sıcak ufffff kocişim duysa ne kadar kızar ne öyle yüklendin diye beraber giderdikder di
bir kutu dondurmayı yedim nerdeyse yaa nasıl yuandıysammm

afiyet bak şeker olsunnn dondurmalar sana kaydirigubbakcemile3 akşamüstünü bekleseydn keşke çok sıcaktr şimdiii

afiyet bak şeker olsunnn dondurmalar sana kaydirigubbakcemile3 akşamüstünü bekleseydn keşke çok sıcaktr şimdiii

eşimin arkadaşının düğünü var akşam h.içi düğün yapmakda moda oldu ya hafdaiçi yapıyo şimdi herkes en çokda zenginler
çorap almaya çıktım girdim markete şunu alıyım bunu alıyım derken almışım baya severimde alışveriş yapmayı çok yoruldum çok sıcakmış dışarı evde anlaşılmıyo çok fazla sıcak

Son düzenleme:
aynen öyle bir de beni düşünün ulenn siz yine cırıl cıbıl giyersiniz ya ben iflahım kesiliyor dışarı çıkınca

fisfisfis
aynen öyle bir de beni düşünün ulenn siz yine cırıl cıbıl giyersiniz ya ben iflahım kesiliyor dışarı çıkınca

sıcak bize daha fazla işliyo ya cıbıl cıbılda giysek yapış yapış oluyoruz
siz kapalı giydiğinizden teninize fazla işlemiyomuş diye duymuşdum ben
ee tabi başıda kapalı bide sıcak daha felan olursunuz bizim baş açık çok sıcakladık biraz su döküyorum saçlarımın arasına öyle güzel oluyo ki ohhhhhhhhh

UMU şu düğünlerden bir iki foto çek de görelim yaaaww ..ama eşine boyutlarını küçülttürmeyi unutma :)))
ne yemek yaptın bugün bakayım

fisfisfis

sıcak bize daha fazla işliyo ya cıbıl cıbılda giysek yapış yapış oluyoruz
siz kapalı giydiğinizden teninize fazla işlemiyomuş diye duymuşdum ben
ee tabi başıda kapalı bide sıcak daha felan olursunuz bizim baş açık çok sıcakladık biraz su döküyorum saçlarımın arasına öyle güzel oluyo ki ohhhhhhhhh

valla bilemiyorum o kadarını da kışları soğuktan koruyor orası kesin :KK1: ben çok terlemem hiç öyle sırıl sıklam terlediğim olmamıştır yapım öyle ama ben bunalıyorum nefes alamıyorum sıkıntım ondan ..gerçi düşük tansiyonluyum ondan da oluyor ..

EFULı ZııLOş en beğendiğim resminin yorumunu aldınmı yazmıştım ama :))

valla bilemiyorum o kadarını da kışları soğuktan koruyor orası kesin :KK1: ben çok terlemem hiç öyle sırıl sıklam terlediğim olmamıştır yapım öyle ama ben bunalıyorum nefes alamıyorum sıkıntım ondan ..gerçi düşük tansiyonluyum ondan da oluyor ..

benim tansiyonumda düşüyo bende sıcakda çok daralırımmm
hangi düğünden istiyon kız resmi eşim küçültmüyo cnm resimleri teyzesinin kızına yaptırdım bende o proğram yok yüklemedim benim pc küçük minik bişey o yüzden proğramıda yüklemk istemiyom yavaşlatıyo diye

benim tansiyonumda düşüyo bende sıcakda çok daralırımmm
hangi düğünden istiyon kız resmi eşim küçültmüyo cnm resimleri teyzesinin kızına yaptırdım bende o proğram yok yüklemedim benim pc küçük minik bişey o yüzden proğramıda yüklemk istemiyom yavaşlatıyo diye

hangi düğün olursa olsun farketmez nasıl olsa bir sürü düğüne gittin gideceksin bu ara :KK1:

X