bak mai umu hoşgeldin dedi ..efulide uzun zamandır yoktu zaten daha dün geldi ..onun kafası bozuk bu aralar elleme ..zuzu da yemeğe çıktı o da damlar birazdan sen yaz onlar da cevap verir merak etme ..vermesele r de ben mutlaka veririm zaten :))
kafam flan bozuk değil bnmm yeni bir aşka yelken bile açabilirmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kime mesaj atcam şimdi ben yaasempatiksalakcinni
eee şimdi böle cv istemek gibi olmasın ama şöle yüzeysel olaraktan tanısam pek bi güzel olurdu ben de sizi
tamam ozaman hemen aç ..bana at mesaj ben sana sevgili gibi karşılık veririm merak etme :)))
umu muhasebeci idi evlendi evde şimdi
efuli üniv.muhasebe son sınıftı yeni bitti okulu
beni biliyorsun
zuzu personel müdürü
ben tanıttım işte kaydirigubbakcemile3
rorobtt aaşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
bende muhasebeciyim mali müşavirliğe hazırlanıyorum o yüzden çalışmıyorum 8.ay gibi dersaneye gidicem 2 aylık evliyimm
evet valla o kadar yiyişiyoz ama yinede onla konuşmadan yapamıyorum özel bir his var robotla aramızda:)))))))))))))))))))))))
bekliyorum köşedee anammm kaydirigubbakcemile3 ya ben mesaj derken şu isim için demiştm yaa
anlaşılsın öle değilmi o kadar yiyişiyoz ama yinede kopamıyoz:))))))))))))
ehem ehem çiçekli burunsun sen o zaman 2 aylık anamm allah mesut etsin tatlış
neyen yanlış anlayalım güzeller.17 yıllık arkadaşım var çok kavgalar ederiz ama asla ayrılmadık bu harika bişey.gerçek samimiyet şeffaf olmakta her zaman net olmakta.o zaman kopsada tekrar tamir olur
neyen yanlış anlayalım güzeller.17 yıllık arkadaşım var çok kavgalar ederiz ama asla ayrılmadık bu harika bişey.gerçek samimiyet şeffaf olmakta her zaman net olmakta.o zaman kopsada tekrar tamir olur
atttımm mesajj inş olur ne olsunki acep kaydirigubbakcemile3