mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

eee şimdi böle cv istemek gibi olmasın ama şöle yüzeysel olaraktan tanısam pek bi güzel olurdu ben de sizi

kafam flan bozuk değil bnmm yeni bir aşka yelken bile açabilirmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kime mesaj atcam şimdi ben yaasempatiksalakcinni

tamam ozaman hemen aç ..bana at mesaj ben sana sevgili gibi karşılık veririm merak etme :)))

eee şimdi böle cv istemek gibi olmasın ama şöle yüzeysel olaraktan tanısam pek bi güzel olurdu ben de sizi

umu muhasebeci idi evlendi evde şimdi
efuli üniv.muhasebe son sınıftı yeni bitti okulu
beni biliyorsun
zuzu personel müdürü
ben tanıttım işte kaydirigubbakcemile3

bende muhasebeciyim mali müşavirliğe hazırlanıyorum o yüzden çalışmıyorum 8.ay gibi dersaneye gidicem 2 aylık evliyimm

e hadi bakalım sağolasın yobotiçe şimdilik bu kadar yeterli zamanla ayrıntıya inerik nasılsa

evet valla o kadar yiyişiyoz ama yinede onla konuşmadan yapamıyorum özel bir his var robotla aramızda:)))))))))))))))))))))))

bekliyorum köşedee anammm kaydirigubbakcemile3 ya ben mesaj derken şu isim için demiştm yaa

anlaşılsın öle değilmi o kadar yiyişiyoz ama yinede kopamıyoz:))))))))))))

anlaşılsın öle değilmi o kadar yiyişiyoz ama yinede kopamıyoz:))))))))))))

neyen yanlış anlayalım güzeller.17 yıllık arkadaşım var çok kavgalar ederiz ama asla ayrılmadık bu harika bişey.gerçek samimiyet şeffaf olmakta her zaman net olmakta.o zaman kopsada tekrar tamir olur

neyen yanlış anlayalım güzeller.17 yıllık arkadaşım var çok kavgalar ederiz ama asla ayrılmadık bu harika bişey.gerçek samimiyet şeffaf olmakta her zaman net olmakta.o zaman kopsada tekrar tamir olur

evet işte ben gayet açık biriyim dilim kopsun ama seviyorum bu huyumu ne yapayım yalanım dolanım yok ...acımasızca eleştiriler yaptığım da oluyor ama dostlarım da hep sağlamdır ..netliğim yüzünden galiba... çok netim çokkk ..fulll HD yim hatta :roflol:

evet valla katılıyorum sana .....zaten robot beni çok sever:))))))))))))))))))))) bilirim ben onun kalbinikaydirigubbakcemile3

atttımm mesajj inş olur ne olsunki acep kaydirigubbakcemile3

ne yedin zuzu
sodanıda alsaydın yanına şişersin birzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…