mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

düzelttim ulennn ..yok ben davulculara sinir olurum hiç bahşiş de vermem zaten :))

yok annem benimki amme hizmeti zati bahşişlik bir durum deel rahat ol.Niye sevmiyon hem bıyıkım felan yok cillop kimin davulcu olarım evevallah.Ayh şaka bir yana ufaklığımdan beri ürkerim davul sesinden.bana bak ya gidicem gidiecem hala sümsükleniyorum burda kovun beni hadi işim gücüm var ayh bu internet ne fena bişiiii

inş. canım bu seferde bıkarsın kzımm herzaman o istek olmaya bilir
annemin bir lafı vardı (kız kısmı onu bişey sanmış gitti gece usanmış diye ) sende öyle olursun sonra

bence de :lepi::lepi::lepi::lepi:

bıkmam bıkmam ben ne 5 dk ulen bende uzatmaları oynarım:)))))))))))))))))))))))))) hangi resim ya ala ala robot anlamadım

düzelttim ulennn ..yok ben davulculara sinir olurum hiç bahşiş de vermem zaten :))

yok annem benimki amme hizmeti zati bahşişlik bir durum deel rahat ol.Niye sevmiyon hem bıyıkım felan yok cillop kimin davulcu olarım evevallah.Ayh şaka bir yana ufaklığımdan beri ürkerim davul sesinden.bana bak ya gidicem gidiecem hala sümsükleniyorum burda kovun beni hadi işim gücüm var ayh bu internet ne fena bişiiii

senin toceyi arayayım ver numarasını ..karınız yemek ev işlerini düzgün yerine getirmiyor işi gücü nette bir tıfıl var onunla gevezelik ediyor diyeceğim :KK1:
hadi yürü git ,yürü git ulennn işine gücüne :roflol: bak hala duruyor :roflol:

bıkmam bıkmam ben ne 5 dk ulen bende uzatmaları oynarım:)))))))))))))))))))))))))) hangi resim ya ala ala robot anlamadım

yaa şu evdemiydin neydin ilk koyduğun resmindiya yok burda demiştin bana evde bulursam koyarı mdemiştin...geçen koydun albüme o resmi unuttun sanırım

anam hangisi acep hani saçlar fönlü yan bakmışım acep omu bir sürü koydum hatırlamıyomki ama ben bi foto koymuştum sen bana hep esmer diyodun omu acep

o yan duruşun olabilir evet saçların fönlü yan bakıyorsun ..bir koy bakayım omu anlarız

millet ben yemeğe çıkıyorum ..umu sen yine öğlene denk geldin ulennn :)))

dur bakem ilk önce bi çişe gidem sonra bi soda aldıram gelicem ok cicişler:))))))))))) ay robot bayılıyon dini benim böle konuşmalarıma puhaaaaaa:)))))))))))

ciciş mi akannehir bayılmammı bayılıyorum da ayıltabilene aşk olsun :))) ama çiş kısmını sevdim ...hep benden kopye :)))) neyse ben bugün rejimimi bozup yukarı yemekhaneye yemeğe çıkıyorum tebrik edin beni..ee bugün itibari ile rejim bitti sayılır ..3-4 gün zaten rejim yok ..ondan sonra da izne çıkıyoruz ...:)) hadi görüşürz ...zuzu sen resmi ekle ben gelince bakarım

yuh yani robot bariz çişim geldi yani bunun kopyasımı olur pes yani bişey demiyorum sana

heee yaptım umu amma gelmiş he he amma uzun sürdüüü:))))))))))

valla yaaa kendimi suya alışıtırıyorum ya ha bire çiş geliyo çişte nekadaaaannnnnn uzun sürüyo bi bilsen:)))))))))))))))))))))))))

bilmemmi en ii ben bilirim günde bir bardak bile su içmeyen ben şimdi 2,5 litre içiyorum ama anam ağlıyor içerken :)) e bir de sonrası var bunun sürekli wc deyim :)))

nasılsınzzz kızlarrr rejimemi başladınız siz hepinizz bensizz

sorma ya hiç sevmiyorum suyu ama zorluyorum kendime şirin şişeler aldı hevesleneyim diye düşün yaniiii.....ay kilo aldım seviniyom heeee yemektede bugün eleman makarna yapmış onu yicez onun yanına ben seviyorum diye patlıcan ezmesi tutmayın beni:))))))))))))

X