mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yok benimkiler diyemez çünkü hakları yok ...tosunum zaten sağolsun hep benden yanadır o yüzden deseler de çok da tın ...umrumda değilki ..ben daha çok tosunumu mutlu etmek için yapıyorum onu ele güne mahcup etmmek için ..yoksa onlar için değil ..ne yerlerse yesinler ..
görümcem peşime takılacaktı trabzon gezisinde annemlerde kalmak istediler ..hemen tosunuma dedim olmaz annemler çok kalabalık gidip otel bulsunlar çocukları çok yaramz zaten düğün zmanı yiğenimi ranzadan üst kattan aşağı attılar birşey olmadı ama düşünün ..dedim asla olmaz bir zarar verirler yiğenlerime mahvederim onları..gelseler otelde kalacaklardı ..banane valla herkes kendi icabına baksın ..onların bana ne faydası olduki benim onlara olsun ...

işte bende o yüzden dedim

kimi neden utandırıyosun ki anlamadım orayı
kayınvalidene gidince neden bardak bile kaldırmıyosun kii görümcelerin evlimi bekarmı gerçi ne olursa olsun seninde yapman gerek
geçen eşimin müdürüne gittik kadının evini bir görmelisiniz harika biryer bahçe muhteşem ve sana bişey birşey söylüyüm kadın müdür kocası genel müdür o verlıkdaki bir kadın biz gittik kadın nasıl hizmet ediyo varya anlatamam bardakları götürüyo küllükleri değişiyo bulaşıklaerı makineye koyuyo masayı topluyo yani çalışırsan çalış hangi mevkide olursan ol kibirli olma

kibirli olmayla alakası yok bunun umu ..kayınvalidem görümcem bana tek bir faydaları olmadı zamanında benim neden olsunki ..beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem ...bana bir adım gelene ben on adım gelirim ama bana adım gelmeyene de eyvallahım olmaz ....

mütevazi görmüş geçirmiş birisidir umu o zaman bence

tabiki canım mütevazi genç kadın yaşlı felan değil zaten herkes şaşırdı kadının tavırlarına biz olsak o varlıkkda bi yardımcı tutardık o gün yardımcı yapardı bizde kasım kasım kasılırdık kadın bide işden geldi hiç oturması gece 2 ye kadar kahve bile pişirdi bize

tabiki canım mütevazi genç kadın yaşlı felan değil zaten herkes şaşırdı kadının tavırlarına biz olsak o varlıkkda bi yardımcı tutardık o gün yardımcı yapardı bizde kasım kasım kasılırdık kadın bide işden geldi hiç oturması gece 2 ye kadar kahve bile pişirdi bize

görmüş geçirmiş insanın hali başka oluyo zaten

:umursamaz:

anlat bakalım kahvaltını

yok daha tam planlayayım yarına anlatırım onu da ..
biz eşimle herşeyimizi kendimiz aldık ..kayınvalidem tek bir bardak bile almadı bana biliyormsun sen ...eşimle düzdük herşeyi...2 senede 50-60 milyar borç ödedik biz ..ıvır zıvıra bile bir sürü para gidiyor ..yoktan var ettik herşeyimiz resmen ...şimdi bu durumda ben niye onlara hizmet edeyim söylermisin ..hiç edemem ...hakedene hakkını vereceksin...

görmüş geçirmişlikle hiç alakası yok bunun ..en görmüş geçirmişi benim ..benim evime arkadaşım v.s. değer verdiğim biri gelirse pervane olurum ben ..dedimya hakederse pervane olurum ama haketmeyene ne diye yapacakmışım ...

var alakası robot görmemiş bir karı değil ben sigara içmeye gidiyorum

kibirli olmayla alakası yok bunun umu ..kayınvalidem görümcem bana tek bir faydaları olmadı zamanında benim neden olsunki ..beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem ...bana bir adım gelene ben on adım gelirim ama bana adım gelmeyene de eyvallahım olmaz ....

ben sana demedim kibirli olma diye sözün sonunda öyle geldi laf dedin ya sen ben çalışan bir bayanım diye o yüzden öyle dedim hangi mevkide olursan ol diye ama kibiri seni tenzi ederek demedim
senin ne yaşadığının bileme ben tabi ama bn kayınvalideme gittiğimde hiç durmam kayınvalidem zorla oturtur beni oda yapar bende beraber ben misafirim diyim geçmem ben kenara

var alakası robot görmemiş bir karı değil ben sigara içmeye gidiyorum

o anlamda değil zuzu sen anlamadın..hizmet etmek anlamında ..şahsen ben de değer verdiklerim ise zengin de olsam yaparım diyorum sana onu demek istiyorum ..hizmetçi tutmam mesela ben de o kadın gibiyimdir ama değeri hakedene öyleyim herkese değil

ben sana demedim kibirli olma diye sözün sonunda öyle geldi laf dedin ya sen ben çalışan bir bayanım diye o yüzden öyle dedim hangi mevkide olursan ol diye ama kibiri seni tenzi ederek demedim
senin ne yaşadığının bileme ben tabi ama bn kayınvalideme gittiğimde hiç durmam kayınvalidem zorla oturtur beni oda yapar bende beraber ben misafirim diyim geçmem ben kenara

sen geçmezsin tabi ..çünkü eşyanı herşeyini kayınvaliden tarafı yapmıştır da ondan ..seni adam gibi gelin etmişler ..bana tek bardak almadılar diyorum sana ..ne emekleri geçti de ben gelinlik yapayım onlara ...senin gibi bana da eşya alsa dört dörtlük yapsaydı ben de el pence divan dururdum

ama iiki böyle olmuş ..kimseye muhtaç olmadan ve kimseye el pençe durmadan eşimle beraber hepsinin üstesinden geldik çok şükür ve kimseye de mudaram yok bu yüzden ..azıcık aşım ağrısız başım misali kendi başımıza yaşıyoruz valla ..eşya alsalar tepemizden ayrılmazlardı iki lafın başı kakarlardı v.s. hiç gelemem öyle şeylere ..bağımsız biri olmalıyım ben ..öyle sürekli kaynana görümce vs derdi çekemem valla ..bir araya gelsek iki günde kötü oluruz zaten :)))

bilmiyorum valla sende haklısın
bu durumda bişey demiyorum insanın içinden gelmeli bazı şeyler zorla yapmamalı yanii
ben onlar öyle yaptı diye yapmıyorum sevmediğim birileriyse elpençe divanda duramam oğluna yaptı sonuçda
ama sevdiğim için yapıyorum bana br kötülüğü dokunmadı
bende ona yapıyorum oda bana yapıyo karşılıklı

bilmiyorum valla sende haklısın
bu durumda bişey demiyorum insanın içinden gelmeli bazı şeyler zorla yapmamalı yanii
ben onlar öyle yaptı diye yapmıyorum sevmediğim birileriyse elpençe divanda duramam oğluna yaptı sonuçda
ama sevdiğim için yapıyorum bana br kötülüğü dokunmadı
bende ona yapıyorum oda bana yapıyo karşılıklı

e işte bak ne güze lsöyledin herşey karşılıklı bende bunu demek istedim ..ilik te karşılıklı kötülük de ..ben çıktım ii akşamlar

ama iiki böyle olmuş ..kimseye muhtaç olmadan ve kimseye el pençe durmadan eşimle beraber hepsinin üstesinden geldik çok şükür ve kimseye de mudaram yok bu yüzden ..azıcık aşım ağrısız başım misali kendi başımıza yaşıyoruz valla ..eşya alsalar tepemizden ayrılmazlardı iki lafın başı kakarlardı v.s. hiç gelemem öyle şeylere ..bağımsız biri olmalıyım ben ..öyle sürekli kaynana görümce vs derdi çekemem valla ..bir araya gelsek iki günde kötü oluruz zaten :)))

yoo hiçde öyle olmuyo eşimde para verdi tabiki bu eşyalar tek onların parası geçmedi
bende rahatım kendi kafama göre geziyorum ediyorum kayınvalideminde alt katı vardı ama orayı istemedi ben uzakda oturuyorum ayrıca bana bunları yaptılar diyede onlara muhtaç değilim yanlış düşünüyosun o konuda

aslında öle olmak lazım robot boşver en iyisini yapıyosun

hoşgeldin mai ..aferin sana işte üstadına itaat et :)) tamam kolay gelsin buraya uğra işin olmadığında yoksa ben uğratmasını bilirim :))) tacizlerime dayanamazsın ona göre :))

X