Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma ya hiç sevmiyorum suyu ama zorluyorum kendime şirin şişeler aldı hevesleneyim diye düşün yaniiii.....ay kilo aldım seviniyom heeee yemektede bugün eleman makarna yapmış onu yicez onun yanına ben seviyorum diye patlıcan ezmesi tutmayın beni:))))))))))))
ben başladım sadece ..2 ayda 10 kilo verdim
sen bu gidişle parmaklıklar ardındaki ziynete dönersin kaydirigubbakcemile3
ciddimi nasıl verdin kız okadar kiloyu ayrıca sen zaten zayıftınnmafoldumben
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ALLAH iyiliğini vere koptum delü o kadının da gülmesi çok korkunç yaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
nereni vereceksin sen ulennn gayet iisin sen bence lokum gibisin ( ahan da iltifat ettim iim i :roflol: ) zuzu da ister şimdi aynısından :roflol:anladm bende verebilsem öle hemen ne güzel olur ama nerdeeeeakannehir
o yüzden melih evlenince bana hap kullandırtmıcakmış istemiyo kesinlikle)::)))))))))))))))
yok bana diyoki hap kullanmanı istemiyorum ben iradeli biriyim asla istemiyorum bişley kullanmanı zararlı diyo:)))))))))))))
istemiyorum iltifat:dilcikar:
tecrübeyle alakası yok demekki tecrübesi azmış ..bene vli bir insanım benden ii bilemezya ..sebebini özelden attım sana