Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin mai ..aferin sana işte üstadına itaat et :)) tamam kolay gelsin buraya uğra işin olmadığında yoksa ben uğratmasını bilirim :))) tacizlerime dayanamazsın ona göre :))
evet ben de özel den mesaj attım yöneticilere kapatamazsınız konu zaten dini içerikli değil biz sadece sıkıntılarımız pylaşıyoruz ama dini konuya saptıysa uyarın neden kilitliyorsunuzki diye ama cevap gelmedi daha ...diğer konuyu kapadılar mutfak bacı :/ uyuz oldum :/
bak çıkıcam diyorum ağır tahrik var ama,üstat itaat bunlar bana feci ters kelimeler be hemşire naçizane kova burcuyum az buçuk var sen tahmin et.ı ıh deme öle olar mı tüylerim diken oldu inanır mısın.
takıl bana hayatını yaşa :)))ben o işte biraz taraf kokusu aldım emme. neyse uzatmıyım.
iyiymiş burası takılırım ben :)) bugün patron yok henüz kkda fink atıyom :) sen memursun nası giriyon buraya bacım? ibb'de bi arkadaşım var, onların pcleri sürekli izleniyomuş giremiyolarmış hiçbi yere, sizin öle değilmi??
tünaydınnn
ne oldu robot konumu açmıştın biryere
takıl bana hayatını yaşa :)))
memurum ama bizde sorun yok o konularda rahat benim işyerim ...
başka bir konu açmıştım da kapattılar onu diyor december ...
günaydın hoşgeldin naber ne var ne yok ...
bugün amma acıktım hee aşmı eriyorum ne :))))
evet ben de özel den mesaj attım yöneticilere kapatamazsınız konu zaten dini içerikli değil biz sadece sıkıntılarımız pylaşıyoruz ama dini konuya saptıysa uyarın neden kilitliyorsunuzki diye ama cevap gelmedi daha ...
hoşgeldin bu arada topiğime ..her zaman beklerim ...
ohooo sen hoşsohbet derken böyle ufat tefek laflara alınırsan işimiz var ..sen daha beni tanımıyorsun :)))
iyi ne olsun her yerim ağrıyo ya hamlamışım dünden
daha gece yaptınız ulen ne aş ermesiiiii
aha ahaa sen de bakıyorum hemen ciddiye alma durumuna giriş var hemşire sen de beni tanımıyore amma şşşt ittifak devletim özgrüm,asabiyim,aykırıyım ama kendi çapındayım haddimi bilenim hemide hoşsohbet edenim hepinizi de bi güsel öperim
slm umu naber kız anlet bakem gece nasıl geçti yorucumuydu:))))))))))))))))))))))
lafın gelişi be kaydirigubbakcemile3 benim de başım dönüyor ..tansiyonum 8 e 5 çıktı dün ..zaten normalde de düşük tansiyonluyum ben ...kafamı çevirince afallıyorum düşecek gibi oluyorum ...
keloğlan tepliklerine benzemiş yazdıkların
teplik ne kıs bi yandakine basıcaktın hızlı olucam diye basdın tye seni ivedik seniii.keloğlan mı karagöz mü hımm ramazan yaklaşıyor ben yakında davulcu konsepti yaparım hele durun siz
kız toplantı yaptım elemanlarla çarpıdan kapattım valla yine şimdi girdim:)))))))))))))))))))
slm umu naber kız anlet bakem gece nasıl geçti yorucumuydu:))))))))))))))))))))))
heee sarardı hasretinden robot:))))))))))))))))))))))))
vayyy umu bana da nasip etsin gece malum işleri:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
heee sarardı hasretinden robot:))))))))))))))))))))))))
vayyy umu bana da nasip etsin gece malum işleri:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))