mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne pişiricen bakalım gelin hanım
ee sen çalışıyosun görümcen sizdemi kalcak hep

perşembe cuma öğleden sonra izin alacağım hanımı gezdireceğim ..haftasonu zaten tatil ...

valla
çorba
kestaneli içli pilav
kaşarlı köfte
bamya
sarma dolma
mantar salatası
piyaz
patlıcan kızartması ( farklı bizim oraya özgü )
yoğurtlu meze (kırmızı biber mısır turşu )
patates kızartması
tatlı olarak da yaş pasta ,profiterol ,bir de şu sosyete lokumunu deneyeceğim

ilk gün bunlar yani çarşamba.. ..perşembe köfte yerine de tavuk şiş yaparım .cumaya da mantı yapacağım bulurum birşeyler ..
haftasonu da dışarda yeriz..

gittim yanına bişey sorabilirmiyim dedim avazının çıktığı kadar bağırdı o sırada hesap yapıyomuş bende hep hesap yaptığı zamanlarda gidiyomuşum yanına öle sölüyop hep:))))))))))) benden 2 dk önce başka bir arkadaş gitmiş yanına anlıcağın bana patladı:))))))))))))))))) bende gülerek çıktım sıyırdım ben bugün

zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
topiğine gel!
bu arada topik sahibi arkadaşım selam!

sosyete lokumunu deneyince bilgi ver ya yemişim sosyete lokumunu halk lokumu olsun adı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
topiğine gel!
bu arada topik sahibi arkadaşım selam!

selam hoşgeldin ..
onun topiği burası bi kere ..önce burada başladı ben büyüttüm onu buralara getirdim sonra gitti kendine topik açtı ..çok vefasız çokkk :)))

sus ulen büyütmüş mişte miş mişte aha ha ahaaaaaaaa haydaaa hoppaaaa gulu gulu ay ben iyi değilim yawwwww

perşembe cuma öğleden sonra izin alacağım hanımı gezdireceğim ..haftasonu zaten tatil ...

valla
çorba
kestaneli içli pilav
kaşarlı köfte
bamya
sarma dolma
mantar salatası
piyaz
patlıcan kızartması ( farklı bizim oraya özgü )
yoğurtlu meze (kırmızı biber mısır turşu )
patates kızartması
tatlı olarak da yaş pasta ,profiterol ,bir de şu sosyete lokumunu deneyeceğim

ilk gün bunlar yani çarşamba.. ..perşembe köfte yerine de tavuk şiş yaparım .cumaya da mantı yapacağım bulurum birşeyler ..
haftasonu da dışarda yeriz..

abartmışın bence menüyü tatlı yaş pasta profiterol bide sosyete lokumu bir tane yap yeter sosyete lokumu nasıl bişwymiş tarifini versene bide patlıcanı çok severim sizin orda nasıl olur kızartması kırmızı biberin içine mısır mı koyuyosun mezde

he he umu biraz geçmişe bak orda koymuştum lokumu....bu arada bence abartmamış çünkü hollandadan geliyolar yani herşey tam olması lazım bence

abartmışın bence menüyü tatlı yaş pasta profiterol bide sosyete lokumu bir tane yap yeter sosyete lokumu nasıl bişwymiş tarifini versene bide patlıcanı çok severim sizin orda nasıl olur kızartması kırmızı biberin içine mısır mı koyuyosun mezde

abarttım da ben iki günlük yapıyorum öbür güne de kalır bunlardan mutlaka ...bir kısmı biter mesela ozaman yanına başka şey yaparım filan o şekilde anladınmı daha pratik oluyor ...
tatlı çok yapacağım 3-5 gün burdalar dolapta dursun biri bitse biri yenir..çocuklar da var ayrıca..6 kişi olacağız her gün birer ikişer yense biter zaten

he he umu biraz geçmişe bak orda koymuştum lokumu....bu arada bence abartmamış çünkü hollandadan geliyolar yani herşey tam olması lazım bence

hiçde bile tam olması gerekmiyor ..gelsinler hollandadan çok da tın ..ben çalışan bir bayanım bi kere ev hanımı değilimki vaktim olsun yapmaya ..tosunum çok ısrar ediyor illa yapma diye ama ben yapıyorum utansın diye ...ben kayınvalideme gidince tek bardak kaldrmam ..hep görümcemler yapar ...benim eve gelince ben hizmet edeyim de yarın ağızlarına laf vermeyeyim ..hatta başlarına da kakarım benim gibi yaptınızmı hiç diye :))) onlara öyle davranmak lazım ben öyle davranıyorum ama bana aşıklar nedense ...kötü davranırsan ii olursun ..hep onlara karşı artı birin olsunki yeri geldiğinde lafı çakasın :))) taktik bunlar taktik :)))))))))

zuzuda abartmamış hollandadan geliyolar diyo yaa sanki adamlar hiç birşey yememiş kıtlıkdan çıkmışlar gibi mi yiyecek
hem ben yemekde değil tatlıda abartmışsın anlamında söyledim 3 çeşit tatlı olarak yanına tuzlu bieşy yapbari

zuzuda abartmamış hollandadan geliyolar diyo yaa sanki adamlar hiç birşey yememiş kıtlıkdan çıkmışlar gibi mi yiyecek
hem ben yemekde değil tatlıda abartmışsın anlamında söyledim 3 çeşit tatlı olarak yanına tuzlu bieşy yapbari

tuzluyu kahvaltılarda yapacağım haftasonu filan ..akşamları tuzlu kimse yemiyor ..bu kadar yemek üstüne hal kalmazki tuzluya :)) ama tatlı yeniyor yine de ..daha kahvaltı sofralarımı anlatmadım :))))

ben şunu demeye çalıştım bazıları vardır bak bak taaaa nerelerden geldik bişey yapmamış demesinler diye ben dedim

hiçde bile tam olması gerekmiyor ..gelsinler hollandadan çok da tın ..ben çalışan bir bayanım bi kere ev hanımı değilimki vaktim olsun yapmaya ..tosunum çok ısrar ediyor illa yapma diye ama ben yapıyorum utansın diye ...ben kayınvalideme gidince tek bardak kaldrmam ..hep görümcemler yapar ...benim eve gelince ben hizmet edeyim de yarın ağızlarına laf vermeyeyim ..hatta başlarına da kakarım benim gibi yaptınızmı hiç diye :))) onlara öyle davranmak lazım ben öyle davranıyorum ama bana aşıklar nedense ...kötü davranırsan ii olursun ..hep onlara karşı artı birin olsunki yeri geldiğinde lafı çakasın :))) taktik bunlar taktik :)))))))))

kimi neden utandırıyosun ki anlamadım orayı
kayınvalidene gidince neden bardak bile kaldırmıyosun kii görümcelerin evlimi bekarmı gerçi ne olursa olsun seninde yapman gerek
geçen eşimin müdürüne gittik kadının evini bir görmelisiniz harika biryer bahçe muhteşem ve sana bişey birşey söylüyüm kadın müdür kocası genel müdür o verlıkdaki bir kadın biz gittik kadın nasıl hizmet ediyo varya anlatamam bardakları götürüyo küllükleri değişiyo bulaşıklaerı makineye koyuyo masayı topluyo yani çalışırsan çalış hangi mevkide olursan ol kibirli olma

ben şunu demeye çalıştım bazıları vardır bak bak taaaa nerelerden geldik bişey yapmamış demesinler diye ben dedim

yok benimkiler diyemez çünkü hakları yok ...tosunum zaten sağolsun hep benden yanadır o yüzden deseler de çok da tın ...umrumda değilki ..ben daha çok tosunumu mutlu etmek için yapıyorum onu ele güne mahcup etmmek için ..yoksa onlar için değil ..ne yerlerse yesinler ..
görümcem peşime takılacaktı trabzon gezisinde annemlerde kalmak istediler ..hemen tosunuma dedim olmaz annemler çok kalabalık gidip otel bulsunlar çocukları çok yaramz zaten düğün zmanı yiğenimi ranzadan üst kattan aşağı attılar birşey olmadı ama düşünün ..dedim asla olmaz bir zarar verirler yiğenlerime mahvederim onları..gelseler otelde kalacaklardı ..banane valla herkes kendi icabına baksın ..onların bana ne faydası olduki benim onlara olsun ...

X