bugün robotta ummalı bir çalışma olucak demek:)))))))))))))))))))))))))))))
ay yazık tosunda hal kalmamıştır senin yüzündenkaydirigubbakcemile3
rejim yapmayın bari kız siz zaten hafdada 4 demek kolay değil kolay gelsin valla size
töbe töbe bide davet ediyo yaaa:))))))))))))))))) olur gelirim izlemeye robot:)))))))))))))))))))))))))))
delüüüüü ala ala yaaaa töbe töbe kendimi sapık gibi hissettim bi an:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ay koptum yine kaçıyo robot tutttttt:)))))))))))))))
neyse kızlar ben kaçar çok yorgunum biraz dinleniyim benim tosunda gelirse yorgun karşılamıyım zaten o gelince yemekdi çaydı derken yoruluyorum iyi akşamlar sizeeeee
kız umu bakırköy sana uzakmı
ii hadi ii akşamlar ...biz de zuzu ile iice kafaları sıyırdıkya hadi hayırlısı ben bu halimle nasıl evde yemek yapacağım bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
evtt cnm ben anadolu yakasındayım libadiyedeyim ben
hayırdır
başladın mı yemek yapmaya sen
ne yapıcan
tutamamam ıyyyy dur bekle lazımlık getiriyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hıh şimdi çiş yavrum çişşşşşşş :))))))))))))))))))))))))))))
ii hadi ii akşamlar ...biz de zuzu ile iice kafaları sıyırdıkya hadi hayırlısı ben bu halimle nasıl evde yemek yapacağım bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
yok misafirim geliyor yarın hollandadan görümcem ..pazara kadar burdalar..onlara yapıyorum biz de yiyeceğiz tabi..
ıııııııııııııııııı ıııhhhhh ıhhhhhh çıkmıyo robot abaaaa:)))))))))))))))))))))))):ecrin_bebek: