mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bugün robotta ummalı bir çalışma olucak demek:)))))))))))))))))))))))))))))

ay yazık tosunda hal kalmamıştır senin yüzündenkaydirigubbakcemile3

zaten olan ona oluyor garibim ..iş yerinde işler yoğun ..akşam evde de çalışıyor ..e ben de yakasını bırakmıyorum ...kaydirigubbakcemile3 aslında benim de kafamı kaldıracak halim yok da bu ayı da şansa bırakmayalım elimizden geleni yapalım diyorum ...

Son düzenleme:
rejim yapmayın bari kız siz zaten hafdada 4 demek kolay değil kolay gelsin valla size

töbe töbe bide davet ediyo yaaa:))))))))))))))))) olur gelirim izlemeye robot:)))))))))))))))))))))))))))

delüüüüü ala ala yaaaa töbe töbe kendimi sapık gibi hissettim bi an:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ay koptum yine kaçıyo robot tutttttt:)))))))))))))))

neyse kızlar ben kaçar çok yorgunum biraz dinleniyim benim tosunda gelirse yorgun karşılamıyım zaten o gelince yemekdi çaydı derken yoruluyorum iyi akşamlar sizeeeee

delüüüüü ala ala yaaaa töbe töbe kendimi sapık gibi hissettim bi an:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) ay koptum yine kaçıyo robot tutttttt:)))))))))))))))

tutamamam ıyyyy dur bekle lazımlık getiriyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hıh şimdi çiş yavrum çişşşşşşş :))))))))))))))))))))))))))))

neyse kızlar ben kaçar çok yorgunum biraz dinleniyim benim tosunda gelirse yorgun karşılamıyım zaten o gelince yemekdi çaydı derken yoruluyorum iyi akşamlar sizeeeee

ii hadi ii akşamlar ...biz de zuzu ile iice kafaları sıyırdıkya hadi hayırlısı ben bu halimle nasıl evde yemek yapacağım bilemiyorum kaydirigubbakcemile3

tutamamam ıyyyy dur bekle lazımlık getiriyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hıh şimdi çiş yavrum çişşşşşşş :))))))))))))))))))))))))))))

ıııııııııııııııııı ıııhhhhh ıhhhhhh çıkmıyo robot abaaaa:)))))))))))))))))))))))):ecrin_bebek:

kafa izni yapıcak robot hanım hiç olurmu umu:))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…