mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kız umu bugün herşeye gülüyom ben sinirlerim bozuldu vallah günlerdir melihle yiyişmekten:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

efuli çabuk resim istiyorum ..daha resimlere uyuz yorumlar yapacağım çok işim var çokkk :))))))

zuzuummmm olumu hiç öle niden böyle yapıyorsunnn o hep boyatma boyatma diyodu ya ondan dedimm zuzummm

kız umu bugün herşeye gülüyom ben sinirlerim bozuldu vallah günlerdir melihle yiyişmekten:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

evet yiyişiyorlar onu biliyorum ama naasıl olduğunu henüz göremedim :roflol::roflol::roflol:

resmlerimi ekliyorum nasıolmş bakınn bii yakışmışmı canlarmm

zilloş baktım resimlerine ...iice kadınsı olmuşsun sevmedim bu rengi ...nedir bu sarışınlık özentisi anlamıyorum ..senin sıratın güzel her renk gidiyor ama sarışın büyük durmuşsun ..en güzeli karamel bence ...sana suratına en yakışanı ...

çok kadınsı efuli bence ben beğendiğim hallerine yorum yaptım zaten

akannehirakannehir bi siz begenmedinzz gızzz özenti değil yavrum bana bugüne kadar hangi kuaöfre gittysm hepsi sarı yaptr dedi aklıma soktular bende içimde kalmasın diye yaptırdım sempatiksalakcinni

olsun bide böle kullan sonra dönersin öbür renge:)))))))))) hevesini alsın robot ablası:)))))))))))))))))))))

bende beyenmedim karamel tarzı daha yakışıyo
saçların çok hoş ya çıt çıt yada kaynak değil dimi

ben onu bir alacağım ele varya ..tosunumla konuşuyorum da oda uykulu uykulu geziyormuş ortalarda ..toplantı da idim ama bi nane dinlemedim uyukladım diyor iimi :))) yavimmm benim akşama alırım ben onun yorgunluğunu :))))))))))

gece ne yapıyonuzda karı koca gündüz uyukluyonuz siz bakemmmm
erken yatağa girinde uyumanız zaten zaman alır :))))))
uykulusunuz yorgunsunuz ve hala alırım yorgunluğunu diyon sende dinlenin bugün baride yarın alırsın yorgunluğu

bizim yorgunluk sandığın sebepten değil havdan sanırım ..bir iki gündür böyleyiz ..zaten ankarada da 1-2 gündür aşırı sıcak var ...
2 gündür bi nane yok zaten bugün olmazsa bebiş nasıl gelecek ..şansımızı arttırmak için mecburuz :)))) gerçi bugün çok işim var evde offf düşününce sinirim kalkıyor ...

yok cnm çıtçıt yada kaynak yok saçlarmda

çok hoş duruyo ya ne yapıyosun bakım fekan yapıyomusun şampuan ne kullanıyosun
sarı belki resimlerde böyle çıkmamıştır normalde güzel duruyodur
öteki renkleri bildiğimiz için bu değişik geldi
fönü kendin mi çekiyosun

çalışmalar başladı yani
sakın kendini olmuyo olmuyo diye stes yapma çocuk konusunda
bizim gelinimiz korunuyomuş sonra çocuk yapmaya karar verdiler bi kaç ay olmamış işde bu stred yapmış olmuyo olmuyo diye doktora gidiyolar bişey çıkmıyo testlerde tahlillerde bu stres yaptığı için etkileniyomuş psikolojik olmuş yani dr demiş sende bişey yok sen stres yaptığın için olmuyo sakin ol felan baya bi uğraşmıştı yani
sen de öylre yapma sakın

başladı tabi ..bir ay oluyor ...yok stres yapmıyorum ama başak burcuyumya ben herşey mükemmel olacak ..ben her konuda elimden geleni sonuna kadar yapan biriyimdir ...bebek olması için haftada 3 veya 4 kez olması gerekiyormuş ..ben de onu uygulamaya çalışıyorum işte şansı arttırmak için...2 günde bir çalışma yapıyorduk ..bu sefer 3 gün oldu :))) sinirim tepemde ..bir an önce olsun istiyorum ama stres yapmıyorum gayet rahatım ...

bugün robotta ummalı bir çalışma olucak demek:)))))))))))))))))))))))))))))

ay yazık tosunda hal kalmamıştır senin yüzündenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…