Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız umu bugün herşeye gülüyom ben sinirlerim bozuldu vallah günlerdir melihle yiyişmekten:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ben onu bir alacağım ele varya ..tosunumla konuşuyorum da oda uykulu uykulu geziyormuş ortalarda ..toplantı da idim ama bi nane dinlemedim uyukladım diyor iimi :))) yavimmm benim akşama alırım ben onun yorgunluğunu :))))))))))
bende beyenmedim karamel tarzı daha yakışıyo
saçların çok hoş ya çıt çıt yada kaynak değil dimi
gece ne yapıyonuzda karı koca gündüz uyukluyonuz siz bakemmmm
erken yatağa girinde uyumanız zaten zaman alır :))))))
uykulusunuz yorgunsunuz ve hala alırım yorgunluğunu diyon sende dinlenin bugün baride yarın alırsın yorgunluğu
yok cnm çıtçıt yada kaynak yok saçlarmda
bizim yorgunluk sandığın sebepten değil havdan sanırım ..bir iki gündür böyleyiz ..zaten ankarada da 1-2 gündür aşırı sıcak var ...
2 gündür bi nane yok zaten bugün olmazsa bebiş nasıl gelecek ..şansımızı arttırmak için mecburuz :)))) gerçi bugün çok işim var evde offf düşününce sinirim kalkıyor ...
çalışmalar başladı yani
sakın kendini olmuyo olmuyo diye stes yapma çocuk konusunda
bizim gelinimiz korunuyomuş sonra çocuk yapmaya karar verdiler bi kaç ay olmamış işde bu stred yapmış olmuyo olmuyo diye doktora gidiyolar bişey çıkmıyo testlerde tahlillerde bu stres yaptığı için etkileniyomuş psikolojik olmuş yani dr demiş sende bişey yok sen stres yaptığın için olmuyo sakin ol felan baya bi uğraşmıştı yani
sen de öylre yapma sakın
başladı tabi ..bir ay oluyor ...yok stres yapmıyorum ama başak burcuyumya ben herşey mükemmel olacak ..ben her konuda elimden geleni sonuna kadar yapan biriyimdir ...bebek olması için haftada 3 veya 4 kez olması gerekiyormuş ..ben de onu uygulamaya çalışıyorum işte şansı arttırmak için...2 günde bir çalışma yapıyorduk ..bu sefer 3 gün oldu :))) sinirim tepemde ..bir an önce olsun istiyorum ama stres yapmıyorum gayet rahatım ...