mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bende malatyalıyım umu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

biliyoruz ulenn ..malatyanın nresi onu söyle bari :KK1:
tamam konuşmayacağım merak etme ..çala çala iğne ipliğe çevirdim seni ..bak bir kaç gündür sus pusum kilo aldın :roflol::roflol:

efuli hiç takma hiç üzülme kesinlikle değmez.

bende artık sivalı sayılırım erkek tarafından :)

evet umu araya uzaklık girince gerçekten problem oluyo şu an ben yaşıyorum şu son zamanlar sorun yaşıyoruz hatta şu an bitme aşaması gibi bişiy yani her gün birbirimizi yiyip duruyoruz aman robot konuşmasın yoksa beni yerden yere çalar şimdi ayyy çekemmmemmm başım ağrıyo amanınnnnnn:)))))))))))))))

biliyorum cnm senin malatyalı olduğunu :))))
siz neden kavga ediyosunuz bakalım
hem siz neyi bekliyosunuz evlenmek için cnm ya

doğanşehir ilçesi robot merkeze yakınız.....................ay çalma ya geçen anneme okuttum yazdığını annem diyo mantıklı şeyler doğru söylemiş diyo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sizin yüzünüzden derse bakamadım iimi ..sürekli gülüyorum ..zaten günde 3 litre su içiyorum çişim geliyor üstüne bir de gülme krizi eklenince yapıvereceğim şuraya heee :)))))))))))) zaten uykum da var sersem gibi dolaşıyorum ortalarda ...şu perşembe gelse de izin alıp gezmeye çıksam görümcemle bari yoksa artık bu sıcakta işyeri çekilmiyor vallaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy ne kadannnnn sıcakkkk ıh ıh ıh :)))))

doğanşehir ilçesi robot merkeze yakınız.....................ay çalma ya geçen anneme okuttum yazdığını annem diyo mantıklı şeyler doğru söylemiş diyo:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
haklıyım haklı bence ben de haklıyımmmmmm ..:roflol:

robotun nikah şahidim olmasınıkaydirigubbakcemile3

ben sana şahit mahit olamam ..mahit neyse artık :roflol:
sen şu julia roberts ın kaçak gelin filmindeki gibi olursun kalırsın başıma bir de seni evlendirmeye uğraşamam ..sana on koca olsa yine başedemezki :KK1:

kız robot he valla ben kaçak gelin ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğendim çok uyuyo bana olucan ulen ............

piss kokmuş neye gülüyonuz anlamadım yaa başka yerden de mi konuşuyonuz yoksaa yolarım ulen sizin saçınıızı başınızı heeee

ben biraz altıma kaçırdımda gülerken sölemesi ayıptırhihoyyyt

kızlarrr bu arada ben sarışınnn oldummmmmmmmmmmmmmm:KK1:

anaaaa yılın olayı şok şok şok akannehir hatta erman kuzunun şoklamasından bir şoklama atıyorum şuan :roflol: hıkkkkkk :roflol:sevgilisinden ayrılan kadın moduna mı girdin ulenn ..kaç kere sana saçlar sarıya boyanmayacak demedimmi :mymeka: yok yok bunların topu adam olmaz arkadaş ...

kız robot he valla ben kaçak gelin ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğendim çok uyuyo bana olucan ulen ............

olmaz olmaz bu iş olamaaaaazzz
:roflol:
ben biraz altıma kaçırdımda gülerken sölemesi ayıptırhihoyyyt

ii aferin bir de el kol sallıyor anlatırken :KK1: annene diyeyim de bezlesin seni bari bundan sonra ..maazallah işyerini su basabilir :roflol:

heheeee yavrum ayrılmadan boyatmıştım ama benn kaydirigubbakcemile3 ya varya aklıma gelmedin değil ha boyatırken :KK70:

heheeee yavrum ayrılmadan boyatmıştım ama benn kaydirigubbakcemile3 ya varya aklıma gelmedin değil ha boyatırken :KK70:

birinizin de aklına gelmesem ...gelmesem yaaaw.... ne kadan da mikemmelim yaaaww herkeşlerin aklına geliyorum ıh ıh ıh :roflol:

X