mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

git yanına peçete ser ..orya bırak ..sabah kokusuna uyansın :))))))))))))))

ay allah iyliğini vere koptum yaaaa millet bakıyo .........ıyyyyy midem bulandı ama sinirlen bir fırçalıyorum sabah anlatamam görmen lazımdı halimi

kopartırım ben adamı ..:)) ne dedin fırçalarken peki ..b..kunuza da bana da temizleteceksiniz ulennn ,yerken yiyorsunuzu ben yedirmiyorum da yaparken ben niye temizliyorum deseydin :)))

hay sizede b.....kunuzada g.....de g.......ze s......yım dedim :)))))))))))))))

anlamadım açık yaz :))))))))))))))) yazma tabi ulennn :))))) ii demişsin

ya deli oldum sabah sabah yani bunu bir büyük yapmaz zaten çocuklar yapmıştır gerçi b....ku analiz etmedim kime ait diye ama:)))))))))

belli olmaz o ..sen gel burdaki bayanları gör..dışarıdan öyle asortik görünüşleri varki ..gel bir de lavabıda gör ...gaz çıkaranlarımı ararsın başka şeylerimi :))))))))))))) hatırlattın ban şimdi hee...midem bulandı yemek yiyorum zaten değiştirelim konuyu ..

ohhh ne güzel ay ben ne yicem bilmiyorum bide çok işim var bugün ya elemanların maaşlarını hesaplıcam ama daha ona sıra gelmedim bir sürü iş offfffff haftayada idari kısımdan biri izine çıkıyo onun işleride bana oh ne güzel

sen bir de beni sor masamın üzeri yeni gelen evraklarla dolu ..sabahtan beri kpssye bakmaya çalışyıorum ..şurda kaç gün kaldı bir şeye bakmadım yaa..nasıl gireceğim sınava bilmiyorum ..hadi bir tahminde bulun bakalım kaç alırım sence sınavdan..
sizin ordaki elemanların maaşı kaç para ..az mı veriyor hanslar yoksa :))

ya bu kpps tarihleri uzatılmış sanırım öle bişiyler duydum t.v de

evet ama lise ve önlisans için.. bizim için değil de sen girebilirsin istersen şansını dene

kafam bu saatten sonra bişiy almaz ki kaç sefer niyetlendim üniv..sınavlarına ama hep kaçırdım bi türlü kısmet olmadı

benim kafam çok alıyor sanki de :)) tahmin yapmadın bu arada unuttum sanma :))

ne bilem kız ben puan durumunu bilmiyorumki tahmin yapayım

ya bilmediğim şeye nasıl tahmin edeyim ama vericeğinden eminim ben ona şüphem yok mesela

verme değil baraj 60 ama 60 ile atanılmıyor..100 üzerinden kaç alırım sence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…