mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

inanmıyorum ya iyi kocası inanmış ben olsam valla şüphe duyardım galiba

bu arada ben geçen hafta üç milyona badi aldım ama şey yani bistüyer tarzı bi gri aldım gri eşortman çok severim onla güzel oluyo bide siyah beyaz puantiyeli aldım ki hiç sevmezdim puantiyeli aldım onları hafta sonu çeker gösteririm köptrü malı meşhurduer bende köprüde çok uygun şeyler oluyo metrobüs durağının orda herkes sorar budamı köprü malı diye:))))))))))))))))

büstiyer tarzı çok var canım ona bakarsan bizim sosyete pazarında millet dei gibi alıyor 2,5 liraya :)) ben çıkıyorum ii tatiller ii akşamlar

3 milyon 500 lira kazıklanmışım tüh:))))))))))) sanada iyi taitiller iii akşamlar

ne yapacağım kpss anayasa ya bakmaya çalışıyorum ..senden naber ..misafirlerle durumlar nasıl ..gittilermi ..bıraktın çıktın evi annene :))

ay sorma robot ya bir buçukta iki araba geldiler yemek ver bulaşık yıka çay ver öldüm bittim zavallı annem zaten hali yok ben izin vermedim yapmasına iş zaten çoluk çocuk ağlama zırlama koşturmaca ev ahıra döndü dörtte yatağa girdim 7 kalktım leyla gibiyim

desene sen bugün iice sinirlisin...öğle arası uyu bari ...ben hiç dayanamam uykusuzluğa ..neyse sen attın sayılır ..ya ben ne edeceğim bilmiyorum..görümceminkiler de çok fena ..hiç ilgilenmiyor bir de sinir ediyor beni ...neyse eşim var ALLAHtan ..o hött dedimi hepsi korkuyor..o haklarından gelir :) o bile bana diyorki ne yapacağız bu veletlerle :)) farkında yani yiğenlerinin durumundan ..ben onları adam ederim diyor ama hayırlısı ..tam sınav arefesi sinir hastası olmayayım da iice çileden çıkmayayım

yok ya sinirli değilim ama yorgunum acayip....ya höt diyemiyoruz hemen alınıyolar bide kendi evleri yani onun rahatlığı var kendi eleri diye 2-3 araba doluşup geliyolar çocuklar desen yaramaz ne b....k yicez bilmiyorum yaaaa

belli değil bide öbür aileyi tanımıyoruz bern böle düşüncesizlik yaptıklar zaman deli oluyorum

bilmiyorum onların tanıdığı olaya bakarmısın ya sinir olmayımda ne yapayı demiyolar ev küçük nasıl sığıcaz falan demiyolar ya çok düşüncesizler bu almancılar yaaa

teyzemin kızı eniştem 3 çocuğu geldi diğer aileye bunların yakınında oruyomuş ilk okul ark mıymış karısı kocası çocukları falan deli oldum g....t kadar ev hepsi bir odada bide bizim süs eşyamız çok var yani şark köşesi biliyosun hepsi bi tarafta şu an çocuk desen sabaha kadar ağladı durdu yaaaaa kabus gibi

ben de sinir olurum böyle şeylere ...kendileri gelmişler bir de başkalarını ne diye takmışlar peşlerine olacak şeymi ..ayıp yani...hem de ev küçük diyorsun ..istanbulda değiliz tatile gidiyoruz deseydiniz bari almasaydınız :)) valla bize hiç böyle misafir gelemz kabul etmemki ..kim olursa olsun böyle saçmalıkmı olur ..ne kadar kalacaklar peki bellimi

valla gülüm bizim öle tatile gidicez gelmeyin deme lüxümüz yok yani denmez nasıl densinki iş olsun ya işte bugün öbür aile gidicekmiş ama kuzenler ne kadar kalırla biliyorum bide bunu dönüşü var dönerkende bize uğrucaklar ya sabah wx girdim anam bide ne görem çocuklardan birisi yapmış ama kim bilmiyom delikte kocaman b......kkkk deli oldum hemen wc yıkadım cifle falan ya ne diyim ben küfür ettim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…