mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bu dediğine ben de katılıyorum ..bizde de yurtdışında yaşayanlar var ..inan bizden çok daha görgüsüzler eminol ..güya avrupa havalarını yatıyorlar ..insan olmayı daha becerememişler ...kaba saba alman hansları gibiler yaa...:) dur desen durmazlar sus desen susmazlar çingene gibiler mübarek...benim görümcemin çocukları da öyle ..laftan sözden anlamıyorlar ..ağızlarında küfür filan ..nefret ederim bir de küfür eden çocuklardan ..anası babası yetiştirememiş demekki..benim yiğenlerimi görsen hepsi birbirinden terbiyeli kibar .. abiminki kız olan bayılırsın konuşurken ..tv spikerleri gib ikibar hanım bilmiş bilmiş konuşur ..izinsiz yerlerinden bile kalkmazlar ..öğretmen çocuğu oldukları belli ...ama görümceminkilr de cahil anadan geldikleri belli ...sinir sinir durumlar işte..anlatırken ben biel sinir oldum şimdi aklıma çarşamba geldi ..üffff yaaaa ..görgüsüz insanlara da hiç tahamülüm yok yani..

valla benimde yok ne olcak bilmiyom ayyyyy baygınlık geldi yaawwwww

baktım en son fotosu çok tatlı....
bu arada jaippur bizim yazdıklarımızla pek bi ilgileniyon niye sessiz kalıyosun konuşsana

çok şeker bir şey bir konuşmalarını hareketlerin igörsen ..hep böyle işveli cilveli ...halacaığım derken aynı böyle hareketlerle yapıyor beni deli ediyor ..bir de konuşmaları acayip kibar ...hep böyle alabilirmiyim yapabilirmiyim filan ..görsen hayran kalırsın ..bir gün işyerine getirmiştim de gören hayran kaldı ..diksiyon dersine mi gönderiyorsunuz bunu bu ne biçim bir şey demişlerdi :))
bu arada misafirlere ne yaptın yedirdin bakayım

bugün ..öğlene çıkmıyorum ..işler birikti ..perşembe cuma öğleden sonra izin alacağım ..ozamana kadar hepsini toparlamam lazım ..toparlıyorum yeni iş getiriyorlar uyuz ediyorlar beni

az işim var halledip geliyorum ondan sonra ne yedirdiğimi anlatıcam robot

bugün ..öğlene çıkmıyorum ..işler birikti ..perşembe cuma öğleden sonra izin alacağım ..ozamana kadar hepsini toparlamam lazım ..toparlıyorum yeni iş getiriyorlar uyuz ediyorlar beni

öyle olur zaten tam bitirirsin yeni bir iş çıkarr
çok yorgunum bende yaa bu hafda sonu hiç dinlenemedim

eşimin kuzenin nişanı var bizide sadıç yaptılar bana elbise bakmaya gittik dolaştık dolaştık durduk
c.tesi eminönüne gittik benim alyansa taş takdırmaya çok kalabalık ve çok sıcaktı ordan kadıköye geçtik elbise baktık sonra o kuzeni felan geldi yemek felan yedik 11 felandı eve geldik sabah kalktık komşumuzun oğlunun düğünü vardı çocuklık arkadaşım ona gittik ordan ümraniyeye gittik aldım sonunda bir tane ayakkabı kaldı şimdi onu alcam çok yorulduk ya ayaklarımın altı ağrıyo bugünde kayınvalidemle hastaneye gidicen onun tahlil sonucu vardı geçen hafda yaptırdık onu alcam hiç halim yok ama mecburen evlede ilgilenemed,m kaç gündür çarşamba günüde eşimnm arkadaşının düğünü var bu hafdada böyle geçer

patates dolması pilav kuru fasulye karışık salata balzamik soslu sulu et şimdi bunun ismini nasıl söleyim böle parça eti kızartıyon sonra düdüklüye atıyon sonra didik didik ediyon salçalı su yapıyon baharatlı öle bişey ,patlıcan salatası,bide kırmızı biber közledim sonra ufak ufak doğradım sirke sarımsakla falan biraz sıvıyağ karıştırdım öle bişey yaptım.tavuk göğsü ,,pudingli pasta hep sevdiği şeyleri yaptık özlemişler valla yemeklerden eser kalmadı:)

ii aferin sana da anlayacaklarmı orası ayrı mesele...sen yemekten ziyade bir de banyo lavabo temizlemek zorunda kalacaksın bu gidişle:))

sabah zaten wc temizledim açılışı yaptım:)valla anladılarmı bilemem yemek boyunca çok güzel olmuş eline sağlık diyip durdular hele eniştem :)

sen bir daha göstere göstere temizleki anlasınlar hans lıklarını :)))

bir anne çocuğunu takip edecek bakacak ne etmiş ne yapmış ..çcouk milletin evine yapsın etsin anası temizlemesin sen temizle vay anasını ..ben olsam bir şekilde annesinin orayı görmesini sağlar ona temizletirdim valla...utanmaz şeyler ..

sabah herkesin totosunda pire uçuşuyo nasıl gösterem b...ku ben temizlerken herkez mışıl mışıl uyuyodu

X