mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

benmi ne yiyeceğim simit domates salatalık ..bu hafta 1 kilo verdim 51 e düştüm ...çarşambaya kadar devam ...görümcemler gelince 3-4 gün azıtacağım ...
yapacaklarımı sayayım da anla..
akşam yemeği için..
çorba
kaşarlı köfte
karışık kızartma
soğan salatası
piyaz
mantar salatası
havuçlu kırmızı biberli mısırlı yoğurtlu meze
içli pilav
bamya
sarma dolma
tatlı olarak da yaşpasta , profiterol yapacaktım ama şu lokumu denesem diyorum çocuklar da severler belki ..
daha bu akşam yemeği kahvaltıyı saymıyorum :))
yaz günü çok yemek yenmiyor çeşidi arttırırdım ama yeter bu kadar..
hem zaten uçak 9 da ankarada olacakmış o saatte fazla bile...
bir de havaalanına gidilecek aman yaaa...üff...
burada alışveriş yapacak ..işlerim çok yoğun izin alıp da onu gezdirebilirmiyim bilmiyorum ..
başıma belalar hee :) çok kötü gelinim dimi:) kadın yılda bi kere geliyor ama yine de engel oluyor işte...bir de haftaya onalr burda iken c.tesi kpss sınavı var güya çalışacaktım o da yattı nasıl gireceğim sınava bilmiyorum ...

valla işin zor biimkilerde almanyadan dökülücekler offfff...bence lokumu dene derim menü güzel bende gelemmi...bu arada sınavı ihmal etme

haftasonu temizlik yapacağım ...pazartesi salıda önceden hazırlanacakları hazrlarım artık ..daha bu bir günlük menü :)) ertesi güne kalır gerçi ...yetmezse de tavuk şiş filan yapmayı düşnüüyorum .. hazır tavuk şişler var soslu at fırına harika oluyor hem de pratik ..perşembe cumayı atlatırım haftasonu da dışarda yeriz zaten ...
gel buyur ama beğenmezsin şimdi neme lazım bir de seninle uğraşamam :))
sınava çalışamadımki nasıl gireceğim bilmiyorum ..gerçi 6 sene önce de çalışmadan girmiştimya :))
çarşamba perşembe cuma bendeler .a.damları akşam bırakıp da ders çalışamamya...
c.tesi sınav var..
burda desen işlerim acayip yoğun ..başkasının işini de bana verdiler bil. biliyorum diye ..bilgime edeyim yaaa..hamile olup gidince ne yapacakalr bilmiyorum ..ben yaptığım işi bilen başka biri yok biliyormusun o yzden izinlerimde sorun oluyor .
hay ben böyle işin...

aman be sende heee sen sanki çok beğeniyon offfff sürekli der durrursun sen sanki herşeyi beğeniyonda .....menü evet güzel tavuk olayıda iyi hafta sonuda dışarı olayı mantıklı.....
izin olayına gelince sinirim tepemde öğle yemeğinde iyice gerildim yaaaa valla

niye gerildin ne oldu ..aslında benim müdürle kafam çok ii uyuşuyor da adam daire başkanı oldu gitti başka bir birime...onunla sorun olmuyordu da yeni müdür çekingen bir tip ...tedirgin oluyor ben gidince ...buranın beyni benmişim ...60 kişi çalışıyor hepsinin beyni benmiyim beynime tükürem...bil. bildiğimi söylemesem bunlar başıma gelmezdi ...şom ağızlının tekiyim işte ne olacak yardım etme içgüdüm varya ondan oldu hep ..ilk geldiğimde burayı çekip çeviren biri vardı ..x hanım diyorlardı başka biri demiyorlarmış..kadın buranın direği gibiymiş ..ben gelince benim işleri bu kadar kısa sürede bu derce öğreneceğimi tahmin etmediler ..baktılarki işi ii çekip çeviriyorum ..aynı o kadın durumundayım şuan ..ama işte bırakamıyorum o yüzden ..bırakıp gidince yapacak başkası yok altüst olur herşey..ama ben mecburmuyum derdini çekmeye yaa...neyse az kaldı hamilelikte iice izni basacağım vallla...hiç umrumda olmz..iznimi de istediğim vakitte alırım her zaman ..vermeseler de rapor alırım ne olacak hiç umrumda değil ...geçen sene 40 gün rapor kullandım çatır çatır aldım valla...:))
gerildim anlatınca yaa amaaannnn...
haftasonu için gittiğimiz mekanlar var hem leziz hem şık ..oralardan birine gideriz..çocuklarla filan mesela pizza yemeye gidilebilir...

pizza olayı süper bence:)ya izin muhabbeti malum izin zamanı burda bir kaç salak abuk sabuk konuşuyo dişlerimi sıktım çatmamak için yemekte....şimdi aslında herkes belirlediği tarihte izine çıkıcak normalde 2 hafta ama patron 2 haftayı kullandırtmıyo haliyle satışlar düşüyo çünkü neyse parça parça kullanılıyo..neyse patronda geçen şirkketi bir hafta kapatayım demişti bende olmaz öle falan dye yorum yapmıştım zaten patron kararsızdı sonra herkesi en iyisi ben isdeği tarihte çıkartayım dedi ben demiştim zaten herkesin planı var belli bir tarihi var kafasında olmaz falan demiştim.neyse burda bir eleman sen git patrona evet şirketi bir hafta kapatalım daha iyi olur falan demiş halbuki 2 saat önce o kişşieye demiştim bana uymaz öle saçma demiştim ben ay sonu çıkamıyabilirim maddi duruma bağlı demiştim ya saçmalığa bvak böle şey olurmu ....bide ben 2 hafta kullanmak istiyorum ama patron bana izin vermiyo elinden gelse bir haftayıda vermicek işler ne olucak kim durucak elemanların başında satışları kim ayarlama yapıcak diyo onunda anlıyorum ama ben ne yapayım senin durumundayım bi nebze benim yerime bakan var ama her şeyi o kadar bilmiyo geçen tatildeyken laptopumu yanıma almıştım ordan çalıştım düşünebiliyoırmusun offf ya napıcam sinir oldum

al birini vur ötekni anlamında ulennn :)) durumlarımız aynıya ondan

ya robot valla uyuz oluyorum dr bile zar zor gidiyorum ondanda son zamanlar çok gerildim ben dr gidiyorum yüz kere tlf deli oluyorum ....herkesten önce gelirim genelde herkesten yarım saat bir saat önce çıkarım c.tesileri gelmedikleri günben gelir çalışırım ....herşeyi benden soruluyo bukadar sorumluluk beni gerdi inan ben artık yoruldum birisi gelmesin ben azar yiyorum neden gelmedi falan offf bunun gibi bir sürü şey bilg bozulur funda bi baksaana yani anlıcağın ben izin almam çok zor oluyo şimdi şirketi bir hafta kapatırsa benim işime yaramıyo bende diecm ozman anahtar var ben gelir çalışırum bana uymuyo bu tarihler derim

:)) şu işyerini merak ettim resmi yokmu geniş açıdan bir çeksen :)

hımmm dur bakem bugün foto mak.yanımda çekem kalabalık olmassa şimdi makinayı görürlerse saldırırlar o yüzden boş anda çekerim bir ara işten ayrılmayı düşündüm ben bu kdar hiç bunalmamıştım hiç bu kadar sorumluluk yüklenmemişti habire sorumluluk bide herkesin keyfini hatasını ben çekiyorum bugün 3 eleman keyiften gelmedi ben azar yedim hastayım diyolar yalan ama nasıl ispatlıcan para çekilsin diyorum patrona onıda yapmıyo

ıŞTEN AYRIL evinin kadını ol :)) ben çocuk döneminde bir yıl izne ayrılırım diyorum inş..maddi açıdan bir sıkıntı olmazsa ..

diğer odadan biri geldi ..bana sürekli takılır..ne kadar gıcıksın diyor..ben de evet öyleyim ve çok seviyorum gcık olmayı dedim .:) bir de ne kadaaannn gıcıksın taklidi yaptım ..yıkılıyorlr ..taklit yeteneğim çok iidir tiyatro oynadım zamanında...

ivet ...ermannnn erman diyorum sana ...ıh ıh ıh :))))))))))))))))))))))

ay çok komik ya bizde bugün yaptık elemanlaral gülüşünü ne komik gülüyo bide kocasına kal geliyo ya kardeşimle anneme onu yapıyoz:))))))))))))))))

evet çok komik...ya ben bi kere bir dosyaya bakmaya başka bir odaya gitmiştim .orada bahsediliyordu ..biri bir şey dedi .ben de karşılık olarak ne kadannn diye başladım gülüşünü yaptım filan koptular ..daha peşimi bırakmıyorlar..sırf onun takldii için geliyorlar odaya :)))

X