mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yaa şu anlamda ideal evlilik sen anlamadın ..farzetki kameralar yok ve doğal halleri bunlar ..yani mesela dediğim gibi çok kavga etmeden konuşmaları ,hırlaşmamaları ,mantıklı oluşları ,cıvık olmayışları ,sarmaş dolaş olmamaları ..onu demek istiyorum sana ..bu programdaki halleri ideal demiyorum ...yani ideal bir evlilikte böyle olması lazım gelir diyorum...yiğiti de bir kere denk geldim çok izlemedim oda iide oda çok yumuşak gibi geldi bana ..ben erkeğin bazen hött demesini isterim severim yani

heee tamam tabiki o şekilde ideal ama sen yiğiti baştan beri izlemen lazım çok mantıklı konuşuyo adam yaaa tamam belki çok maçoluğu yok ama adam hep iki taraflı düşünüp hareket ediyo adam diyo kendinin alışık olduğu bir hayat var şunu bunu yapmıyo ben ondan bunu yapmasını bekleyemem beklememde diyo anlayışla yani buna benzer bir çok şey baştan vaktin olursa bence bir yiğiti takip et

ama insanlar birbirlerinden birşeyler beklemeli ,birbirlerine karışmalılar ,çok da free olunursa evliliğin anlamı kalmıyorki

hayır zaten bende çok free sevmem ama yiğitin karakterini beğeniyorum dışardan birisi olarak

ay gğül gül öldüm sabah sabah aslında sinirliyim ama biraz gülmeyi başardım robot sosyete lokumunu bilirmisin

ne olsun çalışıyorum sinirliyim biraz ...zuzu bilmiyorum sosyete lokumunu ..halk çocuğuyum ben :))

günaydın umu....bende sinireliyim bu insanları anlamıyorum yaaa gerçekten.....sana sosyete lokumunun tarifini atamda ne kadar basit bide sosyete lokumu koymuşlar :)))))))

günaydın umu....bende sinireliyim bu insanları anlamıyorum yaaa gerçekten.....sana sosyete lokumunun tarifini atamda ne kadar basit bide sosyete lokumu koymuşlar :)))))))

sabah sabah bu ne sinir yaa ne oldu sizlere böyleeeee

neden sinirlisin new oldu

aman işle ilgili sinirim bozuldu yaa...herşeyi benden istiyorlar ...ben uzmanmışım bu işlerde de bilmem ne ...biliyorum d,ye her bi b..ku bana veriyorlar...hamile kalıp izne ayrılsam ne nane yiyecekler bilmiyorum ...

aman işle ilgili sinirim bozuldu yaa...herşeyi benden istiyorlar ...ben uzmanmışım bu işlerde de bilmem ne ...biliyorum d,ye her bi b..ku bana veriyorlar...hamile kalıp izne ayrılsam ne nane yiyecekler bilmiyorum ...

kalda ayrıl sende izne bakalım ne yiyecekler
her yerim ağrıyo yaa erken kalktım agdaya randevu alıyım diye oda 12:30 a verdi boşuna erkende kalktım ordan anneme gidicem akşamda eşimin müdürüne mangal partisine gidicez
bu hafdadan hiçbirşey anlamadım ne çabuk cuma oldu yoğun bi hafda geçirdim ondan mı ne

kalda ayrıl sende izne bakalım ne yiyecekler
her yerim ağrıyo yaa erken kalktım agdaya randevu alıyım diye oda 12:30 a verdi boşuna erkende kalktım ordan anneme gidicem akşamda eşimin müdürüne mangal partisine gidicez
bu hafdadan hiçbirşey anlamadım ne çabuk cuma oldu yoğun bi hafda geçirdim ondan mı ne

ne güzel işte vaktin dolu dolu geçiyor daha ne ..bizde de izin stresi var ..daha izne çıkamadık ..eşime izin vereceklermi o bile belli değil daha ...bir de benim bu işyerindeki sinirlerimin bozulması ne olacka bilemiyorum sonumuz valla...

allah aşkına sosyete lokumu buymuşl bu bildiğimiz hindistan cevizli küçük toplar zaten tarifide öyle allahım ne abartıyolar yaww

Eklentiler

• $36102_410335159846_137280359846_4280657_6557225_n.jpg
    $36102_410335159846_137280359846_4280657_6557225_n.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 23
ya facebookta yemek sitesine üyeyim onlara bakınıyodum ben severim yemek tarfilerimne bakmaya:)

tamam da bunun nresi lokum ulenn ...hayvan gibi bunlar :)) lokum dediğin ufak olur böylemi olur ..güya bir iş yapmışlar da büyüterek anlatıyorlar...

X