mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

gelirim bak :) ne yapacaksın önüme ne koyacaksın bakayım bi listeyi ver de ona göre geleyim :)) yuh yani sen de varya bu gece muhabbetlerine bir ara ver istersen :)) yoksa ayakta duracak halin kalmaycak :))

gelirim bak :) ne yapacaksın önüme ne koyacaksın bakayım bi listeyi ver de ona göre geleyim :)) yuh yani sen de varya bu gece muhabbetlerine bir ara ver istersen :)) yoksa ayakta duracak halin kalmaycak :))

buraya demiyorum kız öğlen yemeğine çıkıcan galiba git gel diyorum
uyumuyorum yatakda fazla kendimi kaldıramıyorum yatakdan

ne yaptın akşama yemek bakayım

kurdan kebabım vardı cuma yapmıştım birtek o gün yedik hiç ısınmadı da hafda sonu evde yoktuk o yüzden yemedik pirinç pilavı yaparım cacık yada salata yaparım
yarında taze fasulye pişircem pirinç pilavı bugün yaparım yarında yeriz
taze fasulye hiç yapmadım nasıl yapıyosun sen
sende ne var akşama

yağ salça soğan kavur tencerenin dibinde , sonra fasulyeyi kat üzerine biraz da fasulye ile sotele ama fasulyeyi ezmeden ,sonra da sıcak su tuz ..bu kadar ..
biz diyetteyiz o yüzden akşamları meyve ya da kahvaltılık atıştırıyoruz..2,5 aydır yemek yapmıyorum akşamları iimi :))
dün uzun zamandır ilk defa poğaça yaptım ..30 tane filan vardır ..bize 5-6 gün gider :))

yağ salça soğan kavur tencerenin dibinde , sonra fasulyeyi kat üzerine biraz da fasulye ile sotele ama fasulyeyi ezmeden ,sonra da sıcak su tuz ..bu kadar ..
biz diyetteyiz o yüzden akşamları meyve ya da kahvaltılık atıştırıyoruz..2,5 aydır yemek yapmıyorum akşamları iimi :))
dün uzun zamandır ilk defa poğaça yaptım ..30 tane filan vardır ..bize 5-6 gün gider :))

zeytin yağlısını çok güzel yapıyorum eşim öğle diyo etli yapcam bu sefer fasulyeyi ya eti söylememişin önce etimi pişiriyoruz yoksa soğanımı orasını bilmiyorum sonuçda bütün yemekler aynı yağ salça kavur yemeği koy
annemi ararım sorarım
zeytin yağlı şeyler yap öyle yiyin ne güze 2,5 aydır yemek yapmamak :) eşim ve ben zayıf olduğumuz için ben yemek çok yaparım yemeksizgünüm olmamıştır yemek ne pişirsem diye düşünmek den sinir oldum yaa

iyidir ne olsun be canım aynen devam bugün geziyom valla durmuyorum yerimde:))))))))))))))

X