mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

hmm albüme nikah ve kına resimleri koymuştum seni bekledim gelmedin bende sildim albümü

baktım onlara merak etme kına resmin beyaz elbiseli halin kırmızı elbilseli halin baktım onlara güzel beğendim...sen benimkilere baktınmı

benim vucdum çok hassas ..sıksan hemen morarır kızarır kanar ...ondan dolayı öyle

morarmayı söyleme zaten benimde hemen mosmor oluyo bir yere vurunca sinir oluyorum yatağın kenarları tahtası geniş biraz sürekli vuruyorum bacaklarım mor mor ne gıcık bişey
sen kaçta çıkıyon kız ben yemeği fırına koycam cacık yapacağım
buraya da girince sohbetten bişey yapasıda gelmiyo insanın

yemeği fırına önce koyup o fırındayken de buraya takılsaydın daha ii olmazmıydı ..ne yemeği var bakayım :)) ben bi 15 dakika sonra çıkarım ...
bildiğin ii bir saç düzleştirici varmı alacağım ben de

va rgeçen seferde demiştim baktın sandım

baktım onlara cnm bende yeni koydun sandım
saçların kendi saçın mı postiş kaynak felan mı rengi ne renk
tarçın bakıtını biliyomusun nasıl bi renk sence

arçelikğin kini kullanıyorum ben güzel 10 kademeli siyah renk li
kurdan kebabı yaptım diğer ismi islim kebabı diyolar aslında pirinç pilavı yakışır onada markarnam var dünden bide cacık yapacuğum

kızlar ben kaçar eşim 17:40 gibi geliyo
ben yemeğimi yapayım iyi tatiller size kib grş.
benm yarın sınavım var smmm hiçde çalışmadım bakalım nasıl geçecek
eşim ales sınavına girdi hiç çalışmadan bayada yüksek puanla kazandı darısı başıma dicem ama eşim diye demiyorum zekidir
zaten kasım da bir daha var sınavım ona hazırlanıcam dersaneye kayıt yaptırcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…