ben istesem de küçük eve çıkamazdım çünkü bekarkenki eşyalarım vardı atamazdım ..e onları salon da yapamazdım e yatak odasız da olmaz ..mecburen büyük eve çıktık yani ...benim bir de evim cadde üzeri ..çok tozlanıyor sinir oluyorum ..sil sil anlamı kalmıyor iki dakika sonra mahvoluyor ...ama kaldıracağım yerleri eşim kaldırıyor gümüşlükleri filan ben silip süpürüyorum ...çocukların arasını çok tutma bence ..çocuklu olanların tavsiyesi bu benden de sana tavsiye olsun ..uzmanlara göre de çocuklar arasında en fazla 4 yaş olmalıymış..çünkü hem çocuklar daha kolay anlaşırmış hem de beraber büyürlermiş..ama 7-8 yaş olunca biri büyük diğeri bebek oluyor beraber büyüme olanakları olmuyor ..ama araları az olsa yeri gelir beraber oynarlar filan ...ben de biri 3 yaşına gelince diğerini yapacağım inş.. hem de bir arada çıkar aradan ...7-8 sene sonra ilk çocuk büyüyürr rahatlığa alışıyorsun tekrar çocuk derdi çıkıyor ..yaş ilerliyor tahammülün kalmıyor bakmakta çok zorlanıyorsun ..hem de ikisini bir arada büyütmek zor olur ama bir seferde büyütüp 3-5 sene sonra keyfini sürersin ..ama arası çok olunca tam keyfe alıştım derken sil baştan olur ..sen bilirsin tabi ama benim fikrim bu ...