mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

albümler var canım kimin resmine bakıcam

günaydın herkese çok sinirliyim birinizi vurabilirim görüş alanımdan çekilin kötükedihüso

al sana işte umunun yanıtı da bu olur ancak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

tabiki bana bakacaksın kime olacak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

heyyy harem bakın şu linke benim nickin yanındaki albümde resim varmı ne resmi görünüyor

robotuma bak sen hele heleopuyorumnanaktan canım benm ya sana kapalılık çok yakışıyo aklinialirimsmile

baktım canım ben görünüyor resmlernzemuszemus

robotuma bak sen hele heleopuyorumnanaktan canım benm ya sana kapalılık çok yakışıyo aklinialirimsmile

resimlerimi herkes görüyormu onu anlamaya çalışıyorum arkadaş listemdekiler görüyor da diğerleri umarım görmüyordur

ayrıca sarıya sakın boyama vururum seni sinir oluyorum sarıya ben kadınsı bir hava veriyor doğallıktan uzak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

resimlerimi herkes görüyormu onu anlamaya çalışıyorum arkadaş listemdekiler görüyor da diğerleri umarım görmüyordur

ayrıca sarıya sakın boyama vururum seni sinir oluyorum sarıya ben kadınsı bir hava veriyor doğallıktan uzak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

tamma tatlım sevgilimde nefret ediyo zaten ssarıya boyarsan yolda grünce tanımamazlıktn gelirim seni diyokaydirigubbakcemile3

tamma tatlım sevgilimde nefret ediyo zaten ssarıya boyarsan yolda grünce tanımamazlıktn gelirim seni diyokaydirigubbakcemile3

ıyy bide tam sarı yapıyorlarya iğğğrennçç bir de güzel olduklarını sanıyorlar en az 5 yaş daha olgun gösteriyor sarı en güzeli senin şu anki saç rengin bakır olan ben seviyorum o rengi

umu geldinmi hemen bak albümlerde benim nickimin yanındaki albüme bak görünüyormu bir şey

ne diyon gıcım nereye ne bakıcam anlamadım zaten sinirim tepemde bugün

ben kimsenin ark listesinde değilim sanırımsenağlama

ya nerden nasıl ekneniyoo ben pek fazla bilmiyorumda

ay çok sinirliyim iş yerinde herkes gıcığıma gidiyo bugün bomba gibi dolanıyom ortada kurban arıyom

ay çok sinirliyim iş yerinde herkes gıcığıma gidiyo bugün bomba gibi dolanıyom ortada kurban arıyom

aynen valla yaa
sana soru sordum ark. listesine nerden ekleniyo diye cvp versene :mymeka:

en sağda üstte kendi nickine tıkla canım sağ tarafta ark listesi bölümü var görücen arka ekle falan diyo

çok güzel bir gelin olmuşsun cane zilloş seni:)

X