mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

sen hariç diğerleri gelsin bi ara naniknaniknaniknanik

senin avatardaki sen misin

esma yemek takımını tam anlayamdım parça parça ama güzele benziyor benim vitrin tarzı var onlar da böyle cam siyah cam

enönce ben gelirim
evet resimdeki benim beğenemedinmi:roflol::roflol::roflol:

ben geldim ulennnnnnn
kim var kim yok
iyi kaynatmışınız hepsini okuyamıcam kısaca anlatın
neyin resimlerini koydunuz bakalım
esma bende senin gibi neti alt üst ettm gelinlik modeli için ama şuan diktirmeye verdiğim gelinliğim daha farklı çok bakma derim ben sana

ayy valla umucum kafayı yicem dün bir moda evine gittim gelinlik beğendim 2.600 dedi çüşş dedim zavaroski taşlıymış başlicam taşına ben maksimum 1.500 olsun kiralarımda no problem bakıyom bakıyo kalıyom hiç fikrim yok bu arada salonumu ekledim canım koltuk tv ünitesi yemek takımı bakıver kafanı kırmim

esmercim bende siyah beyaz hastasıyım valla yatak odasınıda beyaz alim dedim ama kız ev hastane gibi olur diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

valla bende alırsam ya beyaz ya siyah yada siyah beyaz ikisi bir arada benim çok hoşuma gidiyo

beğenmedim evet çirkin ne olacak lülülülülülüŞenizŞeniz

umu hoşgeldin sen buraların yolunu bilr miydin
ne oalcak esma aldıklarının resmini ben de kendi koltuklarımın resmini koyduk kritik yaptık hepsi bu
kısa ve öz anlattım yawww prof olacak kadınım sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

zuzu güzel olmuş resmin :asigim:

gelinlik modeli ben size bulruum nette bence farklı bir tarz deneyin hep klasik olmasın mesela ben düğünümde kendim farklı şeyler kattım gelinliğime

kapalı olup gelinlik bulmak zor oldu ama buldum uydurdum bir şeyler zemuszemus

ayy valla umucum kafayı yicem dün bir moda evine gittim gelinlik beğendim 2.600 dedi çüşş dedim zavaroski taşlıymış başlicam taşına ben maksimum 1.500 olsun kiralarımda no problem bakıyom bakıyo kalıyom hiç fikrim yok bu arada salonumu ekledim canım koltuk tv ünitesi yemek takımı bakıver kafanı kırmim

esmercim bende siyah beyaz hastasıyım valla yatak odasınıda beyaz alim dedim ama kız ev hastane gibi olur diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

ne alaka hiç bir hastanede siyah beyaz görmedim bence çok klasik benim görümcede döşedi inan süper durdu

kaçıncı sayfada resimler bende alcam bu ara ya bakıyorum bende krem siyah koltuk takımı düşünüyorum yemek odası beyendim siyah beyaz seninkilerede bakıyım söylede

beğenmedim evet çirkin ne olacak lülülülülülüŞenizŞeniz

umu hoşgeldin sen buraların yolunu bilr miydin
ne oalcak esma aldıklarının resmini ben de kendi koltuklarımın resmini koyduk kritik yaptık hepsi bu
kısa ve öz anlattım yawww prof olacak kadınım sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

zuzu güzel olmuş resmin :asigim:

gelinlik modeli ben size bulruum nette bence farklı bir tarz deneyin hep klasik olmasın mesela ben düğünümde kendim farklı şeyler kattım gelinliğime

kapalı olup gelinlik bulmak zor oldu ama buldum uydurdum bir şeyler zemuszemus

sağol pudra şekerim benim

yuh sen de o kadar da değil kaydirigubbakcemile

ben yatak odasını tatlı renklerden almayı düşünüyordum ama kahve tonlarında yaptım herşeyi mobilyam ahşaptı perdeler yatak örtüsü filan kahve idi iikide tatlı renklerden yapmamışım bu hali daha çok hoşuma gidiyor nedense

her şeyim ters o da ters ondan galiba:roflol::roflol:

git dolaş boş vakitlerinde bende senin gibi kafayı yicektim tesadüf gezerken bi moda evine girdim ve kadın bi model denetti çok hoşumuza gitti ve dikilmesi içi sipariş verdik 1400 dikecek sende gez gör giy bence model askıda bişeye benzemiyo ama giyince farklı olyo giy bence düğün ne zamandı senin

ben akşam siyah beyaz koltuk takımlarının resmini koyarım evden yarın sabah bakarsınız bende bir sürü var he he şimdiden toplamaya başladım modelleri

sana diyom bon bon umum benimmmmmmm yerim seni şekerrrrrrrrrrrrrr

sorma ya işler yoğun giremiyorum sizde tam zamanında benim ilgi alanım olan konulra girmişiniz yaa özlediniz mi beni zemuszemus

git dolaş boş vakitlerinde bende senin gibi kafayı yicektim tesadüf gezerken bi moda evine girdim ve kadın bi model denetti çok hoşumuza gitti ve dikilmesi içi sipariş verdik 1400 dikecek sende gez gör giy bence model askıda bişeye benzemiyo ama giyince farklı olyo giy bence düğün ne zamandı senin

benimki de swarovski taşlı idi ilk başta 1500 dediler 750 ye aldım sırnaşık şey:dance::dance:

pazrlık konusunda dehşetimdir on elimde on marifet canım kahretsin naniknanik

ii dolaşın gerçi dolaşınca hiç bulamıyorsun en iisi pat diye almak benim gibi kolay kolay beğenmem ama demekki ucuza mal olacakmış hemen alıverdim

benimki de swarovski taşlı idi ilk başta 1500 dediler 750 ye aldım sırnaşık şey:dance::dance:

pazrlık konusunda dehşetimdir on elimde on marifet canım kahretsin naniknanik

ii dolaşın gerçi dolaşınca hiç bulamıyorsun en iisi pat diye almak benim gibi kolay kolay beğenmem ama demekki ucuza mal olacakmış hemen alıverdim

aman ne öle swarovski falan ben sevmem

nerde şu esmanın aldığı koltuk takımı ya resmine bakıyım bi
gıcık senin ki nerde bir daha koyun ya bi bakıyım kıymetli yorumlarından katıyım

X