mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

robotcum git bakalım bende kendı kocişimle giderim ne var hıhhlaelaelaelaelae
zuzu nasıl bie iş miş bana da anlat ben de anlamadım ama merak ettimalkisalkisalkis

aaaaaaaaa
evi sildim süpürdum yemek yaptım geldım herkes gitmiş...:gitme::gitme:

robotcum git bakalım bende kendı kocişimle giderim ne var hıhhlaelaelaelaelae
zuzu nasıl bie iş miş bana da anlat ben de anlamadım ama merak ettimalkisalkisalkis

ya arkadaşlar anlamıcak bir iş yok elemanlar satış yapıyo almanca almanyaya sürekli sabahtan akşama kadar satış yapıp durmaksızın konuşuyolar eee haliyle motivasyon gerekiyo bunlar nedir kendi aralarında oyun yapıp küçük ödüller koyuyorum yemek ısmarlıyorum güler yüz gösteriyorum falan filan anlamıcak garip bir iş değil

günaydın zuzu hayırdır erkencisin gözlerim yaşardı yawww:roflol::roflol:

ben de candan erçetin ve manga dinliyorum ikisini de çok severim :asigim::asigim:

günaydın canım evet ben erken geliyorum ama haftada 3 gün belki 2 gün geç geliyorum şekerim bende sting dinliyorum çok dinleyesim vardı

Sting Shape of my heart Listen bende bu şarkısını çok severim şu an yağmurlu bir hava var çok severim yağmurlu havada dinlemeyi

zuzu döverim möverim ne oluyor bakalım öyle seni var ya maf ederim haberin olsunn kaydirigubbakcemile

hadi be ordan dövermiş seni ben bi elime alırım kimse kurtaramaz anladınmı bob bon şekeri
benim laflarımı çalmaalsanaalsanasmile
günaydın canım bu aradaŞeniz

hadi be ordan dövermiş seni ben bi elime alırım kimse kurtaramaz anladınmı bob bon şekeri
benim laflarımı çalmaalsanaalsanasmile
günaydın canım bu aradaŞeniz

günaydın daa
nerden senin lafların oluyomuş noter tastiklimi sen noterden onaylat bari laflarını :roflol:
motivasyon güzelii

günaydın daa
nerden senin lafların oluyomuş noter tastiklimi sen noterden onaylat bari laflarını :roflol:
motivasyon güzelii

evet benim lafım benden başkası kullanamaz burda farkındaysan ben kullanıyom sadece.....sositososito

ama yüzükler hep o fiyat biz izmirde sorduk aşkımla 900 tl

günaydın gıcık
ee alyansları kaça almış millet biz özel yaptırdık 800 verdikk piyasa nasılmış

saçmalamışlar iice yani çiftine 1400 veren de var o kadar para hayatta vermem ben ,benim alyansım pırlanta altınbaştan almıştım 2 sene önce kampanyası vardı eşimle ikimizinkini 500 e almıştık gidip o kadar para vermem ne gerek var bazıları da illaki pahalı olsun adı olsun diye alıyor gereksiz bir harcama yani ben ilk gördüğümde alyans çok hoşuma gitti illa bunu alacağım deyip almıştım

evet bence de sana katılıyorum benim illada pahalı olsun merakım yok ama biz aşkımla çok beğendik evdeki bil alyansla resmini koyarım akşam çiftlikten fırsat bulursam:))))))))))

X