mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

gıcık bak kolay habile kalma kürü okudum bal-tarçın-çörekotu yiyen kalmış bu nasıl bişeyse
sen inanırmısın böyle şeylere bilmiyorum ama bebek düşünüyosun ya bu ara ye bakalım doğrumu
sen niye baktın diyeceksin şimdi onuda söylüyüm bal-tarçın-çörekotu yazıyodu dedim maske felanmı baktım kolay habile kalma kürüymüş :)))

Son düzenleme:
robotttt sen kendn cevap vermicnmi sordugn sorularaaaopuyorumnanaktan

vereyim de evliyim artık beklenti olayı geçti artık
evlilikden beklentim sevdiğim insanla mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamaktı çok şükür öyle ...
eşimin yaptığı en romantik şey : doğumgünümde arkadaşlarla bende parti yapmıştık bizden çıkarken yastığımın altına bir mektup bırakmıştı ve giysi dolabıma da mücevher kutusu almış bırakmış hediye namına ileride bana alacağı mücevherleri ona koyacakmışım bir de yatağımın içi kırmız güllerle doluydu yorganın altına gülleri serpiştirmiş ...mektubu tabi anlatamam da hiçbir şey beklemem ben öyle beklentilrim yoktur benim için esas olan kaplptekidir ama bunları hiç beklemediğim bir anda yapınca çok şaşırmıştım özellikle de mektubu gördüğümde ..
sevmediğin huyu : sinirlendiği anda gözü hiçbir şeyi görmez ..

daha dur bakalım sanki denedik de hamile kalamadık da kür uygulayacağız yani kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yememmi mis gibiydi ohhhh baktım yoksun sen nerdeydin bu saate kadar hee

işlerim vardı onları hallettim yemek yedim geldim çok mu özledin beniii sırnaşık şey

sorma ne özledim ne özledim kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
birazdan 155 i arayıp seni sorduracaktım nerde diye kaydirigubbakcemile

aklıma ne geldi
yemekte kadının biri yapıştı yakama ,bizim kurumda acayip bekar kadın var hepsi kendini bir şey sanıyor beğenmemişler kimseyi evlenmemişler ,çoğu da bu yüzden mutsuz ,neyse kadın başladı evlilikten anlatmaya yok evliler mutlu değilmiş de erkeklere güvenilmezmiş de evlenmemiş de ii etmiş de resmen kafamı ütüledi kafamçokkarıştı

durdum durdum şuna bir şey diyeyim dedim ama acıdım haline boşver dedim zavallı zaten üzüntüsünden böyle diye ellemedim bıraktım :roflol::roflol:

yazık oda kendini öyle avutuyo işde ne yapsınn :roflol:

yazık oda kendini öyle avutuyo işde ne yapsınn :roflol:

bir de asıl olay şu :

kadın kendini çok güzel sanıyor yaşı 45 göstermiyormuş yemişim 45 ini 50 sini nenem gibi aynı bi görsen :roflol::roflol::roflol:

bir de asıl olay şu :

kadın kendini çok güzel sanıyor yaşı 45 göstermiyormuş yemişim 45 ini 50 sini nenem gibi aynı bi görsen :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: evtt bide o tip insanlar var
ben yaşımı göstermem ben şöyleyim ben böyleyim derler
bide öyle olsalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…