- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.282
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Hayır,sonradan hanımefendi dolaplarımla ilgili gayet iç açıcı şeyler söyledi.Benimki psikolojik sanırım,şu an çok daha iyi görünüyor dolaplar gözümeDolapların resmine bakarak mı yazdınız bu yorumu ? Ev sahibinin mutfak dolapları gayet güzel ve temiz zaten. Ev sahibi neden kaplama veya boyamaya izin versin ?
Size göre güzel olan, bir başkasına göre çirkin olabilir. Ev sahibi her kiracıdan sonra evini mi yenilesin, dolap mı değiştirsin ?
Hiç ta hesaplamadım açıkçası 5 kg boya harcadık tezgah arası ve tezgah hariç . Tezgaha ve tezgah arasına başka boya aldık 2000 tl olabilir geçen seneNe kadara mal oldu size?
Ya iyiyim iyiyim teşekkür ederim canım arkadaşımBuralarda yoktun, merak ettim. İyisindir umarım.
Yerleri mi bence boyama çünkü deforme olması yüksek ihtimal . Korumak bana kalırsa zorBen dolapları değil banyo ve mutfakta ki seramikleri boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Sonra pişman olursam ya daha kötü olursa diye
Bende iyiyim teşekkürlerYa iyiyim iyiyim teşekkür ederim canım arkadaşımokuyorum bu ara yazamıyorum pek . Sen nasılsın
Evet görselleri çok iyi duruyor ama beğenip geçiyorum sadece, yapmaya cesaretim yok. Bazen değişiklik yapmak istiyorum işte ama sonunda pişman olmak var.Yerleri mi bence boyama çünkü deforme olması yüksek ihtimal . Korumak bana kalırsa zor
Evet hele yerler sürekli ayak değecek 1 senede gider hep deforme olur . Benim 1 senede 20 kere tezgah boyadığımı söyleyebilirimEvet görselleri çok iyi duruyor ama beğenip geçiyorum sadece, yapmaya cesaretim yok. Bazen değişiklik yapmak istiyorum işte ama sonunda pişman olmak var.
Ooo peki yeni boya uygulamadan önce eskisini çıkardın mı tezgahtan? Kat kat boya olur yoksaEvet hele yerler sürekli ayak değecek 1 senede gider hep deforme olur . Benim 1 senede 20 kere tezgah boyadığımı söyleyebilirim
Boya yoktu ki neydi unuttum yemin ediyorum kiOoo peki yeni boya uygulamadan önce eskisini çıkardın mı tezgahtan? Kat kat boya olur yoksa
Bende bembeyaz olsun diye belenco yaptırdım tezgahı, cidden hemen sararıyor çok zor kullanımıBoya yoktu ki neydi unuttum yemin ediyorum kitahta zaten tezgah . Olsun zaten öyle olsun diye yaptık bak ilk beyazdı tezgah ama sararıyor mesela misafir çay doldururken bilmeden döküyor orada o kalıyor o an tamam yandık sararıyordu şimdi gri yaptım iyi oldu kurulduk . Ama yine de tadilat gerekiyor netice de boya
Benim tezgahım da mermer,gerçekten zor ya.Bende bembeyaz olsun diye belenco yaptırdım tezgahı, cidden hemen sararıyor çok zor kullanımı
Şu an bunu okurken bi taraftan tezgaha bakarak çay içiyorum, bi taraftan kalkıp bi çamaşır suyu ile foşur foşur yıkasam mı diyorumBenim tezgahım da mermer,gerçekten zor ya.
Sürekli temizliyorum
Ben sürekli kullanıyorum,çünkü başka türlü temizlendiğine ikna olmuyorumŞu an bunu okurken bi taraftan tezgaha bakarak çay içiyorum, bi taraftan kalkıp bi çamaşır suyu ile foşur foşur yıkasam mı diyorum
Çamaşır suyu kullanımını hiç sevmem normalde ama başka şeyle tam bezaylamıyor
Benimki de belenco ayna kırıklı beyaz 3 yıldır kullanıyorum, sararma olmadı. Yaptırdığınız yer güvenilir mi, korsan mal olmasın, ayda bir çamaşır suyuyla silmek yetiyorBende bembeyaz olsun diye belenco yaptırdım tezgahı, cidden hemen sararıyor çok zor kullanımı
Bende ayda bir çamaşır suyu ile siliyorum her gün değil, çizilme veya çay lekesi olunca cifliyorum geçiyor ama çamaşır suyu sürmeden gibi bembeyaz olmuyor. Benimki de 4/5 yıllıkBenimki de belenco ayna kırıklı beyaz 3 yıldır kullanıyorum, sararma olmadı. Yaptırdığınız yer güvenilir mi, korsan mal olmasın, ayda bir çamaşır suyuyla silmek yetiyor
Maalesef çamaşır suyu kullanmamak için her yolu denedim ben de en hoşlanmadığım temizlik malzemesidir ama bu tezgahları beyazlatan tek şey çamaşır suyuBende ayda bir çamaşır suyu ile siliyorum her gün değil, çizilme veya çay lekesi olunca cifliyorum geçiyor ama çamaşır suyu sürmeden gibi bembeyaz olmuyor. Benimki de 4/5 yıllık
Evet malesefMaalesef çamaşır suyu kullanmamak için her yolu denedim ben de en hoşlanmadığım temizlik malzemesidir ama bu tezgahları beyazlatan tek şey çamaşır suyu
Evet ben beyaz çok seviyorum ama zor hele boyaysa tamamen zorBende bembeyaz olsun diye belenco yaptırdım tezgahı, cidden hemen sararıyor çok zor kullanımı
Sabah dokuzda girdiğim mutfaktan az önce çıktım, kan ter ve göz yaşı içindeEvet ben beyaz çok seviyorum ama zor hele boyaysa tamamen zor
Ne yaptın12 saatSabah dokuzda girdiğim mutfaktan az önce çıktım, kan ter ve göz yaşı içinde