- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.278
- Konu Sahibi kurklukadin
İşte ben de o yüzden eve bir çivi dahi çakmayı düşünmüyorum artık.Aldığım cevap ve gördüğüm muamele hiç hoşuma gitmedi.Allah büyükŞaşırdık mı tabii ki de hayır genel ev sahipleri işte cinsine tükürdüklerim ya vallahi kuzum boya yapsan daha ucuza geliyor kaplama yapsan ne olur tam bilmiyorum ama daha uzun süre kalıcıysan bir yıl daha orada oturacaksan bence gerek yok ama diyorsam öyle 2.03 yıl daha buradayım yapacağım masraf kaplamalar şimdi ölçüyü de bilmediğim için tutacağı 500 600 olur uygunları var çünkü ama boya ne kadar onu tam bilmiyorum şimdi boya yaptığın zaman rengini kusar mı atar mı o çok önemli uzun süre oturacaksan yap yok çıkacağım diyorsan hiç bulaşma boş ver alsın evını o zaman insanlar o kadar saçma ki şaşırmıyorum ya artık ne kadar kötü evler görüyorum internette dolap desen dolap değil adam oraya koymuş 17 18.000 TL belasını buluyor işte kiradan düşse en azından yarın bir gün siz çıktığınız zaman temiz bir eve verebilecek işte mantıksız insanlar biraz mantık olsa şunu düşünür yarın bir gün çıkarlarsa bir şey olursa ben de evimi temize veririm der