- Konu Sahibi kurklukadin
-
Değil mi?En azından açık renkle içim ferahlarEşin taşınırız diyorsa boya gitsin derim. 2 sene de 2 senedir. Kafan rahat oturursun.
Kesinlikle hiç düşünmeyin derim. Zaten rengi de çok kötü imiş. Yeni gelecek olan kişiye iyilik yapmış olursunuzDeğil mi?En azından açık renkle içim ferahlar
Ev sahibine pek değmez amaKesinlikle hiç düşünmeyin derim. Zaten rengi de çok kötü imiş. Yeni gelecek olan kişiye iyilik yapmış olursunuz
Evinize gelen giden,kendi değeriniz için değerEv sahibine pek değmez ama
HarikasınızBen de kiracıyım mecburen. Apartmana değilde bahçeli olana peyzaj yapıyorum, meyve ağaçları, Arap yaseminleri, begonvil, mor salkım, çok yıllık çiçekler vs. Hepsini diktim. Ortalama 3 yıl daha buradayız.
Herkes "Kiracısın, elin bahçesini sen mi adam edeceksin? Hem masraf, hem emek ediyorsun" Diyorlar.
Benim cevabım ise " Ben olduğum yeri güzelleştirmeyi seviyorum. Belki ömrümün son 3 yılı, ne zaman öleceğimi bilmediğimden, neden erteleyeyim? Diyorum.
Maddi ve fiziki gücünüz var ise, insan yaşadığı yeri güzel yapmalı. Koca bir tadilattan bahsetmiyorum, ufak, orta dokunuşlarla daha huzurlu oluyorsunuz.
Yaparsınız benceHarikasınız
Boyayı kendim alıp yaparsam,daha az masraf olur diye düşünüyorum ama hiç yapmadım.Hep instagramda denk geliyor videolar.
benim annem hep boyar kapilari ve mutfak dolaplarini. bazen acik renge bazen koyu renge. hatta bir ara lilaya bile boyamistiBenimde merak ettiğim böyle dolap kapı vs boyayanlar sonuçtan memnun mu tecrübelerinizi yazar mısınız
Boya sürülünce temizlik kısmı beni düşündürüyor. Ya temizlerken aşınır bozulursa? Hepten berbat olabilirSelam kızlar,daha önce post açmıştım.Yaşadığım evi benimseyemedim ve mutlu değilim.Bunu şikayet ya da isyan anlamında söylemiyorum tabi ki.
Kiracıyım,oturduğum bina ve daire eski ama geniş ve ferah bir mutfağı var.Çok dolabı var,yani bayağı kullanışlı.Rengi pembedolaplar deforme olmuş.Zaten bina sakinlerinin de söylediği şey:benden önce oturan kiracının çok kirli ve düzensiz olduğuydu.Hatta evden çıkarken çok mutlu olmuşlar.Kira kontratımızda tadilata dair ev sahibinden bir talepte bulunmayacağımız,eğer yaparsak masrafını bizim karşılayacağımız yazıyordu.
Yani ya bu şekilde oturmaya devam edicem,ya da daha uygun fiyatla dolapları boyama yapacağım.
Eşimle konuştuğumda bana bir iki sene mühlet ver,taşınırız buradan dedi.Kafam karıştı.
Siz olsanız ne yapardınız?
Eve bir şans vermeye ve sevmeye çalışıyorum sadece…
Çok merak ettim rica etsem boya işi bittiğinde eski/ yeni halini atar mısınız?Selam kızlar,daha önce post açmıştım.Yaşadığım evi benimseyemedim ve mutlu değilim.Bunu şikayet ya da isyan anlamında söylemiyorum tabi ki.
Kiracıyım,oturduğum bina ve daire eski ama geniş ve ferah bir mutfağı var.Çok dolabı var,yani bayağı kullanışlı.Rengi pembedolaplar deforme olmuş.Zaten bina sakinlerinin de söylediği şey:benden önce oturan kiracının çok kirli ve düzensiz olduğuydu.Hatta evden çıkarken çok mutlu olmuşlar.Kira kontratımızda tadilata dair ev sahibinden bir talepte bulunmayacağımız,eğer yaparsak masrafını bizim karşılayacağımız yazıyordu.
Yani ya bu şekilde oturmaya devam edicem,ya da daha uygun fiyatla dolapları boyama yapacağım.
Eşimle konuştuğumda bana bir iki sene mühlet ver,taşınırız buradan dedi.Kafam karıştı.
Siz olsanız ne yapardınız?
Eve bir şans vermeye ve sevmeye çalışıyorum sadece…
Yer ve duvar seramiklerinide mi boyadınız?ev sahibin izin veriyorsa boya tabii. izin vermiyorsa yapimi daha zor ama pvc silinebilir folyolarla da kaplayabilirsin.
diger konularina da yazmistim, eve emek verdikce benimseyeceksin - sevmeye baslayacaksin. o yuzden bir seyler yap bence.
biz kapilarin,banyo, mutfagin her kulbunu sprey boyayla siyaha boyadik. o bile cok basit bir sey olmasina ragmen eve hava katti. minik seyler yapsan esinle beraber bence evi de seversin yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?