2.hoşmuş canım ama benım derdım şık ve değişik olması kımsede görmedım cevremde benım beğendımı ama senın resımler mevcut piyasada bende kararsızım çok
ya bende mutfak dolabı yaptıracam ve okadar karasız kaldımki.güzel gibi değil gibi :)şimdi bende arayış içindeyim ya.daha bir sıkıntı oluyor.bir kaçtanede ben ekleyim bakalım.
Eki Görüntüle 219467 Eki Görüntüle 219466 Eki Görüntüle 219467 Eki Görüntüle 219466
ya bende mutfak dolabı yaptıracam ve okadar karasız kaldımki.güzel gibi değil gibi :)şimdi bende arayış içindeyim ya.daha bir sıkıntı oluyor.bir kaçtanede ben ekleyim bakalım.
Eki Görüntüle 219467 Eki Görüntüle 219466 Eki Görüntüle 219467 Eki Görüntüle 219466
Arkadaşlar mutfağınız kaç metre kare ? demonte mi alıyorsunuz yoksa özle sipariş mi yaptırıyorsunuz ? fiyatınıda paylaşırsanız sevinirim...
benim mutfagm 3*3metre l mutfak laden sonra küçük bi kçşe toplam meremer 5.5metre ordan hesapla aldığm fiyat tezgah hariç 5800 mekanizmları içinde çok geldi bugun başka bi ustandan fiyat alcam bakalım tabi malzemeye göre değişir fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?