Mutfak dolabı

Benim mutfağım 11 metrekare. İnce uzun. Aslında benim babam marangoz. Ona yaptırmak istiyorum ama o başka şehirde benim ev başka şehirde. gidip ölçü alması yapması falan çok uzun sürer. Ayrıca yaşlandı artık onu yormak istemiyorum . yaptırsam sadece malzeme parası vereceğim. Ama biliyorum ki ömür boyus sorun çıkmadan kullanacağım. Evime dönmeme 4 yıl var. bakalım zamna ne gösterirse. Bu hazır mobilyaların bu kadar pahalı olması korkutuyor beni. Sadece mutfağımı değil balkonumu kapatıp kiler dolap yaptıracağım, Yüklük ve vestiyerde düşünüyorum. Bu fiyatları duydukça babama yaptırmak daha mantıklı geliyor :97:

benim babam marangoz olsa kesinlikle ona yaptırırdım eger babanın yapma imkanı varsa hiç düşünme bugun bi usta gelcek eş,min akarabası sadece mobilya parasını alacak mekanizmaları eşimle birlikte gidip alcak inşalalh uygun bi fiyat verir ama ben renk konusnda hala kararsızım alt kırmızı üst beyaz yada borda beyaz düşünüyorum karar vereemdim offffffff

Bence kremin modası asla geçmez.. Ben yaptırırsam krem yada kahve tonları düşüneceğim :)

kızlar benım ekledığım model nasıl pekı bır şey söyleyın çok kararsızım benım beğendıgım mobilyalarda hep bu tarzda o yüzden bütünlük olsun dıye bunu beğendım ve çok farklı hiç bir yerde görmedım bu modelı sizinde fikirlerinizi almak istedim

Ben de aynen daha hiç kullanılmamış mutfak dolabımı değiştirmek istiyorum. fiyat hakkında hiç bilgim yoktu ama 1.800 duyunca şaşırdım çok uygun geldi. Bu fiyata tezgah dahil mi ? Mutfağınız kaç metrekare acaba? Birde bu mobilyanın cinsi ne ? sunta mı başka bir şey mi ?

walla toptancı gibi birisi bunlar canım bide ben vestiyer wc dolabı falanda yaptırdım toplu olduğu için indirimde oldu.membran die bir şey :)parlak oluyormuş ve suya dayanaklıymış.tezgah hariç tabiki :)sadece dolap fiyatı o.bu resimdekinin aynısı olacak bakalım takısında resim eklerim tekrar size.9 mt mutfak küçük yani buzdolabınıda dolap içine yaptıracam dediğm gibi takılsın resim ekler,m size tekrar.

kahverengli olan çok şık duruyor yaaa bende yaptırcam modell belli ama renkte acayip kararsızım hep kırmızı istedim abimin öle çok beğeniyorum ama ya pişman olurmuyumyada bordo kafam çooooookkkk karışık sta gelecel bugun ölçü almaya ben daha rengine karar vereemdim

canım bende bordo yada kırmızı istiyordum hep ama olmadı mutfağın çok büyük ve uygun olması lazımki o daha ferah göstersin yoksa güzel olmuyor hiç.bir arkadaşım küçük mutfağına yaptırmış walla tiksindim resmen kırmızı renkten :)oda hiç memnun kalmadı kaplıcak şimdi 6 aylık dolabını.büyükse sorun yok.dediğim gibi bnm kiler dahil olmak üzere 9 mtr mutfağım.

2. resim çok hoş yalnız bunların temizliği inanılmaz dert olur aban :( Islak elle sokunsak leke kalır. Bez değirsek leke kalır. Temizlemek için özle ürünler artı çaba gerektirir herhalde..

benmki membran die bir cins canım.leke ve kabarma olmuyormuş en pahaısıda o zaten.suntalar ucuz aama garanti değil.Bakalım adamın dediği öle.deneyip görecez.memnun kalmazssam sölerim size :)

benim mutfagm 3*3metre l mutfak laden sonra küçük bi kçşe toplam meremer 5.5metre ordan hesapla aldığm fiyat tezgah hariç 5800 mekanizmları içinde çok geldi bugun başka bi ustandan fiyat alcam bakalım tabi malzemeye göre değişir fiyat

evet mekanizma nekadar çok ve özellik istersen fiyat artıyor.frenli frensiz kaldırmalı falan :)bende usta oldum yani.iki kapak görünümlü ama tek kapaklı olan yani asansörlü diyorlar bir mekanizması 450 tl yani :)ben istemeim tabiki :)

benim babam marangoz olsa kesinlikle ona yaptırırdım eger babanın yapma imkanı varsa hiç düşünme bugun bi usta gelcek eş,min akarabası sadece mobilya parasını alacak mekanizmaları eşimle birlikte gidip alcak inşalalh uygun bi fiyat verir ama ben renk konusnda hala kararsızım alt kırmızı üst beyaz yada borda beyaz düşünüyorum karar vereemdim offffffff

walla baban marangozssa hiç usta falan arama yapsınlar hem takmaya gelriler hem daha titiz bir çalışma olur bence.yinede sen bilirsin.Mutfağın büyükse yaptır.konuyu açan arkadaş bir resim eklemiş bende beğendim onu ondan yaptırcaktım usta geldi baktı eve mutfak küçük bunu yaparsak eğer çok karanlık olur dedi bende sonradan eklediğim beyazlı mutfakta karar kıldım bu ayın sonunda takıacak hepsi.Ben yüklük wc dolabı ve vestiyer de yaptırdım.23 mtr iş çıktı evde hepsi 3.150 TL tuttu.ama mekanizmalı değil çok fazla.ayrıca vestiyer aynası ve wc aynasıda onalara ait :)adam birde garanti verdi 10 yıl.:)en ufak birşeyde çağıracaksınız dedi.

kızlar benım ekledığım model nasıl pekı bır şey söyleyın çok kararsızım benım beğendıgım mobilyalarda hep bu tarzda o yüzden bütünlük olsun dıye bunu beğendım ve çok farklı hiç bir yerde görmedım bu modelı sizinde fikirlerinizi almak istedim

walla canım ben çok beğendim cidden mutfağı.işte usta mutfağına bakayım öle yapalım dedi.onun lavabosu camın önünde ve mutfağı geniş olduğu için göstermiş dedi.sizin mutfağa taksam bunu ben rezil olurum dedi.:)çünki beğenmiyeceksin dedi.bende açık rebge karar verdim.aama yerin genişsse ve lavaboyu camın önüne aldırırsan hiç düşünme bile.çok güzel duruyor çünki.

canım bende bordo yada kırmızı istiyordum hep ama olmadı mutfağın çok büyük ve uygun olması lazımki o daha ferah göstersin yoksa güzel olmuyor hiç.bir arkadaşım küçük mutfağına yaptırmış walla tiksindim resmen kırmızı renkten :)oda hiç memnun kalmadı kaplıcak şimdi 6 aylık dolabını.büyükse sorun yok.dediğim gibi bnm kiler dahil olmak üzere 9 mtr mutfağım.

benmki membran die bir cins canım.leke ve kabarma olmuyormuş en pahaısıda o zaten.suntalar ucuz aama garanti değil.Bakalım adamın dediği öle.deneyip görecez.memnun kalmazssam sölerim size :)

evet mekanizma nekadar çok ve özellik istersen fiyat artıyor.frenli frensiz kaldırmalı falan :)bende usta oldum yani.iki kapak görünümlü ama tek kapaklı olan yani asansörlü diyorlar bir mekanizması 450 tl yani :)ben istemeim tabiki :)

walla baban marangozssa hiç usta falan arama yapsınlar hem takmaya gelriler hem daha titiz bir çalışma olur bence.yinede sen bilirsin.Mutfağın büyükse yaptır.konuyu açan arkadaş bir resim eklemiş bende beğendim onu ondan yaptırcaktım usta geldi baktı eve mutfak küçük bunu yaparsak eğer çok karanlık olur dedi bende sonradan eklediğim beyazlı mutfakta karar kıldım bu ayın sonunda takıacak hepsi.Ben yüklük wc dolabı ve vestiyer de yaptırdım.23 mtr iş çıktı evde hepsi 3.150 TL tuttu.ama mekanizmalı değil çok fazla.ayrıca vestiyer aynası ve wc aynasıda onalara ait :)adam birde garanti verdi 10 yıl.:)en ufak birşeyde çağıracaksınız dedi.

walla canım ben çok beğendim cidden mutfağı.işte usta mutfağına bakayım öle yapalım dedi.onun lavabosu camın önünde ve mutfağı geniş olduğu için göstermiş dedi.sizin mutfağa taksam bunu ben rezil olurum dedi.:)çünki beğenmiyeceksin dedi.bende açık rebge karar verdim.aama yerin genişsse ve lavaboyu camın önüne aldırırsan hiç düşünme bile.çok güzel duruyor çünki.

çok çok abartı bır büyük değil ama küçükte sayılmaz ilk iş gidip mutfagı ölçmek olcak camın önüne aldırım bende lavabomu bakalım ölçüyü aldığım gibi müşterime gidicem ben çok beğendım paylaştıgım resmı bakalım nasıl olucak

benim mutfak 3mt*3metre balkkon hariç onuda katıyorum birazdaha buyuyor yani çok çok büyük değil çok çok küçükte değil bi tazgahın önü duvar komple cam güneş aldığ için avantajlıyım sanırım o yuzden alt bordo tezgah siyah üst taraflar kırık beyaza karar verdim gibi inşallah pişman olmam fiyat olarakta başka bi ustadan fiyat aldık eşimin akrabası hatta yıllar önce bizim mutfak ve kapıları yapmış işi güzel belli net fiyat vermedi bu hafta sonu vercek inşallah ama 3000tl mobilya tutar dedi mekanızmları biz kendimiz alcaz ortalam fiyatı senin 450tl dediğin kapak sistemine 280 dedi en son aldığmda yani ben daha önce uzaydan fiyat almıştım 500tl felan diyordu mebran düşünüyorum akllınızda bulunsun suya dayanıklı ama sıcag dayanıklı değilmiş ocakta su bile kaynatsan aspiratötü çalıştırcan dedi kabul ettim yani yeterki güzel olsun inşallah pişman olmam................

Back
X