- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Şike mike yok :):)
Ben alnımın akıyla bilegimin hakkıyla yarışıyorum çamur atmayın bana hahahahaha :):):):):):)
siz bilmiyorsunuz, gözde benim banka hesabıma büyük bir mebla yatırdı da, ben öyle yaptım o profiterolü
yarışmada birinci olmak isteyenle anlaşabiliriz
ayy gazel ya
hiç gülesim yoktu valla
hadi hadi dolmaları bekliyorum ben
karnım acıktı
canımda tatlı istiyor
yaptın profiterolleri gittin
tatlıda tatlı diye tutturdum bu saatte sayende
Kardeşim elmaları yedi, yapamadım.
dolmalar nasipse yarına kaldı gözdem :26: yan komşum sağolsun sac böreği yapmış koca bi tabak dolusu bize de getirmiş..:)
bende patates falan kızarttım çayla öyle yedik bu akşam :)
dolma biberlerin faslı yarına inşallah...eklicem nasipse :)
Hiç güzel olmamışşşşşş ,
Hiç miii hiiiiiiç beğenmedimmmmm
Ausenciaaaaaaaaaa niye yazmıyor bu tabaktaaaaaaaaaa
Bana ne bana ne tarif gözdeden falan anlamam ben , kıskanç kadınım
Gazelim , eline koluna sağlık . Resmi yarışma sayfasına da koy da azıcık reklamı olsun gözdeciğimin
ya aradım diğer başlıklarda dA TARİFİ BULAMADIM.profiterolun. paylaşabilir misiniz tekrar lutfen çok güzel görunuyorlar.
profiterol tarifim burda arkadaşım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...-pastam-buyuten-pinar-sut-sponsorlugunda.html
tesekkur ederim,elllerin saglık. peki bu ölçelerle bir tepsi mi çıktıP? bir de hamurda üç yumurta var demi
tesekkur ederim,elllerin saglık. peki bu ölçelerle bir tepsi mi çıktıP? bir de hamurda üç yumurta var demi
evet üç yumurta varmış :) bir gibi gördüm ben onu
gözdem maşallahın var vallahi, utandırıyon sen bizi
taze fasülyeye bayılırım, ellerine sağlık kokusu burnuma geldi sanki..:)
kek de süper görünüyor...bu aralar havuç almıyordum :) hemen yaz moduna girdim heralde...:)
bende dolmayı yaptım yedik bile :) dur ekleyim
Elmalı kurabiye diye çıktığım yola, unu fazla kaçırmam suretiyle hamurun toplanmaması sebebiyle, elmalı tartla devam ettim.
canım elmalı tartla elmalı kurabiyenin tarifi benziyor zaten...ama kurabiyenin ki biraz sert oluyor...
allah allah neden toparlanmadı acaba...masanın üzerine sıvı yağ sürüp de açmadınmı?? öyle deneseydin keşke..
ben bi seferinde tezgahda açtım, zor toparlandı...artık masada açıyorum daha kaygan olunca sanırım kolayca toparlandı..
neyse boşa gitmemiş bari :) afiyet olsun...:)