- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Kuzu deyince akla ben gelirimsenin geçen seneki kuzuları diyorum,yaylada hani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu deyince akla ben gelirimsenin geçen seneki kuzuları diyorum,yaylada hani
sorma yaptım öyle bi çılgınlıkTarif almadan malzeme alınır mı ya başkası alsaydı
Hadi bekliyoruz bakalımOnayda:)
bakırköy de efsane ablacım mutlaka git :)
orta yerde bir antikacı var şahane şeyler satıyor.
ah çok özledim kadıköyü ama gözü kör olasıca korona
benim kız maşallah havlulari katlamadan yerine koymuyor. Başak burcu degilçamaşırları senin oğlan katlasaydı daha düzgün olurdu
elim işte gözüm oynaşta
Niye ela kategoriyi biliyor mu?Tarif almadan malzeme alınır mı ya başkası alsaydı
İşte önce et yemekleriydi ya ona göre tarif düşünmüş:)Niye ela kategoriyi biliyor mu?
Birisi et yemekleri değil dedi ama inanim mi?
Benimde inanasim gelmiyor gene et yemekleri gelicek sanki :)Niye ela kategoriyi biliyor mu?
Birisi et yemekleri değil dedi ama inanim mi?
Bilecigi bi yerleşen gitmiyor çünkü çok rahat bir şehir İstanbuldan kaçan hepsi buradaMaşallah ne güzel:)
Yani et yemekleri olsa da olur olmasa da.. bana fark etmez hacıBenimde inanasim gelmiyor gene et yemekleri gelicek sanki :)
ama et manyak olduBenimde inanasim gelmiyor gene et yemekleri gelicek sanki :)
Geri koy boşa çıkarmaama et manyak oldu
dolaba at çıkar at çıkar
Ne mutlu sana o zaman,güzel yerde yaşıyorsunBilecigi bi yerleşen gitmiyor çünkü çok rahat bir şehir İstanbuldan kaçan hepsi burada
Birazdan onaylanır hatta onaylandı gibi:)yeni katehori ne oldu kizlar yaylalardayim telf cekmiyo her zaman yaparsam buradan yapacagim
Acele edin hattim cekmeyecekBirazdan onaylanır hatta onaylandı gibi:)
yeşilliklerin doğada yaşiyorum jenna:) beton şehir degil :)Ne mutlu sana o zaman,güzel yerde yaşıyorsun
Ne güzel canım, huzurun bol olsunyeşilliklerin doğada yaşiyorum jenna:) beton şehir degil :)
Simdi açıldı canim msj at nevosa köfte tarifleriyeni katehori ne oldu kizlar yaylalardayim telf cekmiyo her zaman yaparsam buradan yapacagim