- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 39
- Konu Sahibi northernlight
-
özellike yazdım, bir daha asla böyle emrivaki yapmayalım belki işte kötü bir gün geçirdi ama bize yansıyınca ben çok üzüldüm diyeİnşallah bu konuşma bu kadarla kalmaz.
Emri vakinin zararları konusunda bilgilenmeye ihtiyacı var sevgilinizin.
elbette eve dönünce sevgilime sordum. 'eve vardım' diye mesaj atmış ardından da 'güzel oldu :)' demiş. 'ne güzel oldu?' diyince de 'hep beraber olmak' demiş. erkekler bizim kadar anlamıyor işte. hiç kavga çıkarmadan sakin sakin 'bir sorun mu var' dedim, 'yoo neden?' yazmış. 'sizinkiler çok durgundu hiç konuşmadı. beklettik diye mi sıkıdılar' yazdım. 'anneme sürpriz oldu rahat hissedemedi sanırım bazen olur anneme öyle, yok canım beklettik diye olur mu?' yazmış. teyy allahım yaaa. bazen olurmuş öyle. anlaşılan benimki bana yazmış annen de gelsin diye ama kendininkilere bişi dememiş. ama demese bile gelen insana surat asılmaz. yaptıklarını temize çıkarmıyor yani
aa çok iyi fikir aslında da arayıp sesini duyasım hiiiiç yok. mesaj mı atsam?Ben ertesi gğn arardım , x teyzeciğim dün sizi gördüğüme sevindim ama canın mı sıkkındı , iyi görmedim derdim. Ben farkındayım mesajı vermek adına.
elbette eve dönünce sevgilime sordum. 'eve vardım' diye mesaj atmış ardından da 'güzel oldu :)' demiş. 'ne güzel oldu?' diyince de 'hep beraber olmak' demiş. erkekler bizim kadar anlamıyor işte. hiç kavga çıkarmadan sakin sakin 'bir sorun mu var' dedim, 'yoo neden?' yazmış. 'sizinkiler çok durgundu hiç konuşmadı. beklettik diye mi sıkıdılar' yazdım. 'anneme sürpriz oldu rahat hissedemedi sanırım bazen olur anneme öyle, yok canım beklettik diye olur mu?' yazmış. teyy allahım yaaa. bazen olurmuş öyle. anlaşılan benimki bana yazmış annen de gelsin diye ama kendininkilere bişi dememiş. ama demese bile gelen insana surat asılmaz. yaptıklarını temize çıkarmıyor yani
Evet olabilir hazimsiz bir insansa ve ogluna duskunse paylasmak istemedigi icindir. Simdi sohbet muhabbet guler yuz olsa oglu isleri hizlandiracak diyemi korktu artik kimbilir? İnsallh bi gun yine bulusur kv ne suprz yaparsniz biz evlenmeye karar verdik diye:) kadinin o anki yuzunu gormek isterdim.canım yok, bizimki izin vermez öyle bişeye. yani onun belki gönlünden geçen biri olsa bile çekinir oğlundan dile getiremez. biz de 20li yaşlarda değiliz. ama oğluna hiçbir kızı istememesi gibi bir sıkıntısı olabilir
Benim oglum öyle bisey yapsa bende surat asarim. Bu ne ya, aileler böyle mi tanistirilir? Iki tarafin annesi sanssiz. Biri diyor anne düzgün giy cikacaz diye, digeri diyor 10 dakika sonra sevgilim ve annesi gelecek.
Kim bilir kadin yorgun, daha hazir degil, olay icin giyinmek kusanmak istemistir yada sadece aile ortaminda cafeye gitmek istemistir,...
Yani somut, sen ile sevgilin olayi yüzünüze, gözünüze bulastirmissiniz.
O da olur. Ara bence kendinden emin bir şekilde sormalısın. Ben görmemezlikten gelmek taraftarı değilim biraz safı oynayarak farkında olduğunu bildirmelisn ve haddini de bilmeli. Hatta de ki , bende benlettim diye bana kızdın sandım de gül :) neyse abartma bu son kötü oldu.aa çok iyi fikir aslında da arayıp sesini duyasım hiiiiç yok. mesaj mı atsam?
Kendi aileni asağılamalarına izin verme...elbette eve dönünce sevgilime sordum. 'eve vardım' diye mesaj atmış ardından da 'güzel oldu :)' demiş. 'ne güzel oldu?' diyince de 'hep beraber olmak' demiş. erkekler bizim kadar anlamıyor işte. hiç kavga çıkarmadan sakin sakin 'bir sorun mu var' dedim, 'yoo neden?' yazmış. 'sizinkiler çok durgundu hiç konuşmadı. beklettik diye mi sıkıdılar' yazdım. 'anneme sürpriz oldu rahat hissedemedi sanırım bazen olur anneme öyle, yok canım beklettik diye olur mu?' yazmış. teyy allahım yaaa. bazen olurmuş öyle. anlaşılan benimki bana yazmış annen de gelsin diye ama kendininkilere bişi dememiş. ama demese bile gelen insana surat asılmaz. yaptıklarını temize çıkarmıyor yani
anne düzgün giyin, Xler gelecek bir kahve içeceğiz dışarıda dedim. bunu da şundan yaptım. haftaya tatile gidiyoruz birlikte, hani o arada bir izin isteyecek ailemden diye. yani düzgün giyin diyip gerisini söylememezlik etmedim.
hiç de surat asmaya hakkı yok, evladımızın bu kadarcık şeyini hoşgörüp güleryüz gösteremiyor muyuz? işte insanın giyimine kuşamına değil, güler yüzüne bakılacağı olay tam da bu.
yakındır.Ha evet olabilir. Bazi insanl
Evet olabilir hazimsiz bir insansa ve ogluna duskunse paylasmak istemedigi icindir. Simdi sohbet muhabbet guler yuz olsa oglu isleri hizlandiracak diyemi korktu artik kimbilir? İnsallh bi gun yine bulusur kv ne suprz yaparsniz biz evlenmeye karar verdik diye:) kadinin o anki yuzunu gormek isterdim.
yani bilmiyorum siz evde neyle oturuyorsunuz ama, annem sıcak yaz akşamlarında ev kıyafetiyle oturur şort penye vs. şimdi kimseyle görüşmeyecek olsa bile dışarı çıkıp bir kahve içmeye bu şekilde inilmez. yoksa elbette annemin giyimini beğenmediğimden değil, derli toplu olsun diye.Ben mustakbel kayinvalide hanimla olan duruma degil de, annene ustune duzgun birşeyler giy çık demene takildim. Tam olarak aciklayamam ama cok rahatsiz oldum bu ifadeden, hos olmamis degil mi olmamis yani ?
yani bilmiyorum siz evde neyle oturuyorsunuz ama, annem sıcak yaz akşamlarında ev kıyafetiyle oturur şort penye vs. şimdi kimseyle görüşmeyecek olsa bile dışarı çıkıp bir kahve içmeye bu şekilde inilmez. yoksa elbette annemin giyimini beğenmediğimden değil, derli toplu olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?