Ben erkek arkadaşınızın annesini haklı bulanlara katılmıyorum , hepimizin zaman zaman emrivaki durumlara maruz kaldığı oluyor , kimse zaten bu tarz durumlardan hoşlanmaz. Fakat karşımızdaki kisinin hiç bir suçu yokken ona surat asmak ta olmaz, bu saygısızlıktır.
Karşındaki insana karşı guleryuzlu olursun, sonra ortamdan uzaklaşınca emrivakiye sebep olan kişiye tepkini gosterirsin olayın doğrusu budur. Karşı tarafta insanlar , hiçbir şeyden haberi olmayarak sizinle tanışmaya , kahve içmeye geliyorlar ama surat beş karış . Pardon da karşıdakinin suçu ne, onları önemseyip tanışmaya gelmek mi? Burda tamamen annenize saygısızlık edilmiş bir durum var . Kimse kimsenin asık suratını çekmek zorunda değil, kahve içmeye tanışmaya gelen insanlara bir güleryuz bir hal hatır sormak hiç ama hiç zor değil. Sonra orda burda günaydın dediğim halde karşılık alamadığım insanlara şaşırıyorum; ama şaşırmamak lazım.İnsanlara güleryüz , bir merhaba demek ,günaydın demek zor geliyor demek ki.Hepimizin bozulduğu , sinirlendiği noktalar oluyor ama suçsuz kişilerden bunun hıncını çıkarmak doğru değil. Sebep olan kişi kim ise onunla muhattap olunur.
Ayrıca ben oturduğum ortamda benle alakası olmadığı halde suratı asık oturan insanlara , kimle derdiniz varsa kime kızdıysanız gidin derdinizi çözün gelin, burada bizim de enerjimizi düşürmeyin diyorum. Kimsenin asık suratını kendisinin hatasi olmadigi yerde, kimse çekmek zorunda değil. Ortada bir saygısızlık var ama erkek arkadaşınız yüksek ihtimal bunu fark etmemiştir , ona fazla yüklenmeden bu konuda ailesinin ayıp ettiğini açıklayın bence.