Müstakbel görümcemin mesajlarını yakaladım...

Birde herkese nasip olur mu böyle aşk demiş ya olmasa da olur böylesi.
Sevgili de gram iş yok zaten gerçekten sevdiğine bile inanmazdım ben olsam.

Bende eğer evlenirlerse arkalarından söylenenlerde habersiz olan aileye,anneye üzülürüm. Konu sahibi kendi edip kendi bulacak, yapacak birşey yok.

Çünkü ayrılmayacak, bu eşsiz aşkı kaybetmeyecek görünen o.

Göz göre göre ateşe atma kendini
Annenglin yerinde olsam hergün döverim seni valla
Kızım avukat olmuşsun bunlara mı kaldın allahını seversen
Karşına kültürlü insanlar çıkar bırak bunları evlensener boşancan zaten
3 gün ağlarsın sonra allaha dua edersin iyiki kurtulmuşum die

Allah bazı kullarına başta gösteriyor ne güzel.
Görüp,görmemek size kalmış.
2 annenin seviyeli konuşmasını kötü anlatıp,
Sevgilinizin size hesap sorması.
Düşünemiyorum evlenince ne olur.

Örnek,’gelin annesinin tabağına fazla yemek koydu,bana az.’
Benim evimde benim anneme mi az yemek koyuyorsun diye dar eder o evi. Sevgiliniz..

mesleği gereği daha uyanık olmalıydı halbuki..

Radyoda tam da şu şarkı çalıyor: "kendim ettim, kendim buldum.... Gül gibi sararıp soldum EYVAAH EYYYVAAAH EYYYVAAAH EYYY..."

Offf çok üzüldüm. ..okurken de mutlu olamayacağınızı düşündüm malesef.sevgi bazen yetmiyor nasıl insanlar ya

Annenız sızın ıcın onemlımı bılmem ama bu ınsamlar yakında senden cok annenı nenenı dert sahıbı ederler. Onlar yaslı 2 basına, sana ne soylense onlar ıcıne ata ata hastalıga kalrlar. Bu ınsamlarla oldugun surece malesef cok uzulceksınız. Bır kez olsun siz rest ceksenız 1 gun bıle dayanamadık demek yokrestı cekeceksin oglan ozaman drt sahıbı olsunda gor neler degısyor. Bu sefer cocuk uzuntuden hep aılesıne dıycek sızın yuzunuzden bıraktılat dıye. Onlarda artk sana hıcbırsey dıyemıycek. Cıddı ve kararlı oldugunu gpstermelısın sımdıden herseyı sıneye cekıp yutarsan ohoo evlenınce cok ezılırsın sende aılende

Bir konuda mimar bu konuda avukat kızlar siz kafayımı yediniz koca koca diye ?

Hepsini okumama gerek yok çünkü kaldıramıyorum. Yorumum şu böyle bir ailesi olan, böyle bir ailenin yetiştirdiği( sözüm kendini geliştirenlere değil) ve ailesinin ne olduğunun farkında olmayan bir adam ve ailesine ailenizi ve kendinizi daha ne kadar ezdireceksiniz? Bizim sorunumuz yok diyorsunuz. Adam öyle demiyor ama. Ben sadece yüzük atmam. O annene bok cuvalı diyen ağzı bozuk kızın da ağzını yırtmadan bırakmazdım. Çingene nasıl olurmuş görsün. Bunu hala düşünmenize hayret ettim. Sevginiz kaldı yani bu insana? Yıllar sonra anne, babanızı çok ararsınız. Çünkü onlar en kıymetliniz.

Lütfen ama lutfen yol yakınken bırakır mısın cok pişman olacaksın. Allahim birebir aynısı olmasa da benzerlerini yaşadım. Aynen gorumcenin mesajlarını evlenmeden önce yakalamıştım ne zaman gorumcem esimi doldurmaya başladı ( seninkine benzer ay çokta güzel degil senden iyisini mi bulacak iyi düşün falan gibi ) aramiz bozulmaya başladı ama nasip ya yine de evlendik ve evliliğimin 1 yılı yeni dolmuştu ki yine eşimle bi kavgamiz sonrası eşini nasıl doldurduğunu yakaladim. Guzelim bunlar ayni cins gep nişanlın bile onlara ses edemiyor cok cok pişman olursun. Birak gitsin

Aileni dinle uzak dur onlardan

Tam anlamıyla söylemek istediğim bu. Ağzınıza sağlık. Hani anneler, aileler damat beğenmiyor ya bazen bu tipleri görünce hak veriyorum

Tek erkek çocuk ve görgüsüz annesi kız kardeşi, bunlarla ömür geçer diye düşünüyorsanız, sürekli yuvanıza koydukları dinamitle evililik sürecek diyorsanız evlenin tabi.

Ben bu tarz konuları görünce şoka giriyorum. Siz nasıl ailenizle bu tarz konuşulmasına sesinizi çıkarmadınız? Aynı şeyi siz yapsanız kusura bakmayın da o adam neler neler yapardı size. Adamın size ve ailenize saygısı yok. Onu geçtim sizinde ailenize saygınız yok. Ailenize çok çok üzüldüm.

Çok kızıyorum sizin gibi insanlara. Aşk dünyanın en ulvi duygusu değil. Kimse vazgeçilmezde değil.
Ailenize saygı duymayan kişilerden nasıl soğumuyorsunuz?
Sevgiliniz iyi falanda değil ayrıca. Kardeşinin ağzını kapatma gereği duymuyor. Çünkü sizi yapılan hakaretler umurunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…