Müstakbel görümcemin mesajlarını yakaladım...

Yerinde olsam böyle bir aileye gelin olmazdım. İnan bana yalnızca erkek arkadaşınla değil ailesiyle de evleneceksin.

Kendi ailemin olduğu yerde yaşayacağız...
Bence herkes kendi ailesinin yanında yaşasın uzak durun o aileden bunca insan yanılıyor olamaz sen de görüyorsun doğruları da kalbine söz geçiremiyosun yapma. Sana laf söyletmeyecek adam en başta söyletmez o mesajlara o laflara fırsat vermez cesaret bile edemez annesi karesi. Benim de görümcem benım le ilgili Bi şeyler yazmış eşime eşim gerekeni söylemiş ve direkt kendisiyle konuş yazmış. Bunları okuduğumu eşim bilmiyor tabii. Daha da ne o tarz mesaj attı ne de bana bişey söyledi.

Avukatmssn ailen egitimci ne diye bu adamla evlenıyosunuz ki hayatını mahvetmek içinmi

Kimin ne oldugu bu mesajlarla belli oluyor baska erkek mi yok yol ver gitsin kardesiyle anasi cekilmez.

aa ben mi yazdım acaba :)

arkadaşım, ablacım, kardeşim kaç.. bak sana bütün samimiyetimle söylüyorum kaç..

sana canlı örneğim, benim de ailem istemedi, benim de görümcelerim aynı seninki gibi, her şeye ağlayan sürekli şikayetlenen bir kv var.. bende senin gibi ay çok seviyorum bizim bir sorunumuz yok, evlenince kapımız kapanacak kimse bir şey diyemez diyordum. sonuç? 3 haftadır annemin evindeyim çünkü ailesinin ağzına bakan bir eşim var..
seviyor muyum? seviyorum.. ayrılmak istiyor muyum? ciğerim parçalanıyor resmen ama eğer böyle devam ederse meslektaşlarınıza başvuracağım..

keşke daha nişanlıyken bitirebilseydim diyorum.. ailesi için sana tavır yapan adam evlenince de yapacak.. kaç..

Size katilmiyorum
Kanunlarımızda evli bir bayanin kocasinin telefonunu karistirip aldatıldığını bu sekilde ispat etmesi tabii iken bana gore nisanli sevgili halinde dahi rahatlikla bakilip incelenmesi gerekir.. guvenmiyorsan nicin evleniyorsun demeyin donemimiz cok kotu bir donem artik guvenmek icin sevgi yetmiyor ispat gerekiyor bir kocanin nisanlinin hatta evlilik yolunda giden ciddi bir iliskinin telefonuna istediginde bakmasi
Eger bakilamiyorsa ortada cok ciddi bir durum oldugunun kanaatindeyim

Resmen aile olarak aşağlık kompleksleri var.Kız almayı bırakın sanki kız veriyor gibi davranıyorlar ve belliki aile içinde sevilmiyorsunuz.
Bunlar halledilir çok önemli mevzular değil ancak sevgiliniz çok pasif olduğu için izin verdiği için böyle konuşabiliyorlar. Olay büyüyünce ağzınıza bir parmak bal çalıyo aman ben halledicem diye yaptığı birşey de yok.
Bu saatten sonra devam etmezdim ben olsam ama devam ediceksem o kardeşinin özür dilemesi lazım sizden ve asla ailesiyle muhattap olmazdım. Herşeyi siz isteyin söyleyin sevgiliniz halletsin bir istemeye düğüne gelsinler yapcaklarını yapsınlar altın vs. yoksa hiç uğraşmazdım daha fazla.

Kızım ailesi sana takmış evlendikten sonra seni rahat bırakacaklarınımı sanıyorsun, ailelerin uyuşması önemli, erkek kısmı ailesi yapamıyor, hep böyle sinir olacağın evliliği ne yapacaksın

Yolunacak biri varsa bence o da sen olacaksin,omrunu,hayatini yolucak bu aile soyleyryim sana...asigim cok seviyorum deme sakin zamanla o cok sevdiginle oyle seyler yasaniyorki,asktan cok ofke kirginlik nefret kaliyor sadece...Evlensen de sanmamki sevgilin veya ailesi yakandan dusecekler zaten daha basindan baskalarinin etkisi altinda kaldigini cokdan gostermis evlenecegin adam,evlenince daha farklimi olur saniyosun hic sanmam.hersey daha beter olucak,bu ailenin icine girdinmi daha sık muhattap olucaksin,daha cok gerilecek huzurun kacicak.Bile bile lades deme hersey gun gibi acik sen nasil mutlu olucaksin?

Bugüne kadar senin için çok şey yapmış olabilir, ama bugün ilişkiniz bunlarla sınanıyor ve sevgilin baya sınıfta kalmış. 6 aylık bebekle boşanan bi kadın olarak diyorum ki bu mesajları iyi oku, ben okuyamadım zamanında..

Karşı taraf tam çamurmuş. Ama şimdi doğruya doğru hiçbir yöremizde nişanda beştaş diye bir gelenek olduğunu sanmıyorum ben. Nişanda tektaş bile Avrupadan kültürümüze geçen bir olay.

çok sinir anında söyledi diyor... bana güven lütfen ben sana asla laf söyletmem diyor.
Ayril ve nisanlina soyle palavralarini ailesine soylesin, onlar yuzunden ayrildiginizi mutlu olmasina engel olduklarini soylesin, sana onlari savunmaya geliyor bir de sinir aninda soylemismis

Erkek arkadasin arkanda durmuyor. Eger erkek arkadasin boyle devam ederse seninle kedinin fareyle oynadigi gibi oynarlar. Inan bana hic acimazlar. Ya erkek arkadasin aklini basina alsin senin arkanda dursun laf soyletmesin, ya da bu is yol yakinken bitsin.

Ayrıl çocuğum .Kimse benim yanımda eşim olacak kişiye o lafları edemez .Mesele erkek arkadaşının pasifliği ailesinin garipliği.
Ayrıl saygı bilen bir aile bul .

Karşı taraf tam çamurmuş. Ama şimdi doğruya doğru hiçbir yöremizde nişanda beştaş diye bir gelenek olduğunu sanmıyorum ben. Nişanda tektaş bile Avrupadan kültürümüze geçen bir olay.
Bizde vardir , alinmasi sart degil ama alinirsa iyi olur
30 sene once de vardi bu adet ailemizde , teyzem vs evlenirken alinmisti cok net hatirliyorum

Bizde vardir , alinmasi sart degil ama alinirsa iyi olur
30 sene once de vardi bu adet ailemizde , teyzem vs evlenirken alinmisti cok net hatirliyorum
Kayınvalidemlerin adetlerinde de vardır. İlla pırlanta olması gerekmiyor. Ama nişan da beş taşlı bir yüzük takılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…