Müstakbel görümcemin mesajlarını yakaladım...

Dediğim gibi, o görümce sizden özür dilemedikçe tavrinizi koruyun.

yani şeytan diyo aç telefonu konuş... annesin,n benimle şahsi bi sorunu yokmuş... beni çok seviyormuş hatta. yani amaç ne anlamadım ailemi bırakacağımı falan mı düşünüyorlar? ki ben kendi kızkardeşleriyle muhatap bile olmam.

şu an zaten o aşamadayız. benim içim kaldırmıyor yüreğim soğumuyor çünkü. hepsi bilecekler nasıl insanlar olduklarını, terbiyesizliklerini bildiğimi... erkek arkadaşım sen merak etme arayıp özür dileyecekler dedi.. bekliyorum

Bakın sevgi öyle kuru kuru ''Çok seviyorum, sen benim her şeyimsin'' demekle olmuyor. Erkek arkadaşınız bariz ailesini size tercih edecek ileride. Ayrıca, şuana yaşadıklarınız gösteriyor ki sizin yıldızınız bu aile ile hiç barışmayacak ve mutlu olamayacaksınız.

Şurası da belli ki erkek arkadaşınız hep ailesinden etkilenecek ve özellikle evlendikten sonra size daha çok tepkili olacak. Ona göre hep siz abartıyor olacaksınız.

Bakın bu tarz erkekler hep evlenene kadar ben seni ezdirmem diyor ama evlendikten sonra 180 derece değişiyorlar. Burada konularda yüzlerce örneği var. Bu adamdan size yar olmaz.

Ya baksanıza daha evlenmeden önce yaşadıklarınıza. Bunların hepsi gelecek için sinyal ama siz seviyorum, evleneceğim mutluluğuyla bu sinyalleri göremiyorsunuz.

Evlenmeden önce bu kadar mutsuz bir ilişkiniz varken evlendikten sonra çok mutlu bir aile olacağınızı mı düşünüyorsunuz? Fragmanı korku unsurları barındıran bir film sizce Romantik komedi olabilir mi ? :)

Avukatlık gibi güzel de bir mesleğiniz var. Ne olur bitirin bu ilişkiyi ve size layık ve sizi mutlu edecek insanları hayatınıza alın.

Haksızlığa gelemeyen erkek için çok olay, seninki seni korumuyor üzgünüm

Ayrıl ve arkana bakmadan uzaklaş bu insanlardan..
Bu yaşadıkların sadece fragman sakın unutma..Daha en başından böyle olan bir ilişki ileride sence nasıl olacak ? Bir anda herşey güzelleşecek mi ? Asla..
Daha şimdiden nişanlın ailesinin en ufak gazıyla size ateş püskürtüyor..Evlendikten sonra hiçbir çekincesi kalmayacak ve tamamen ailenle aran açılacak..Umarım ayrılırsın gerçekten okurken çok sinirlendim hakkında hayırlısı olsun..

Bu insanlarla olmaz allah göstermiş ne hüzel.Keşke bende görseydim.Balık baştan kokar.Sevgi zamanla bitiyor.Ortada ne varki size boyle ıthamlarda bulunulmuş.Sevgilin çok mu zengin?Bu ınsanların kalbi kapkaranlık.Ailem sayfın insanlar diorsun bunlarla dünür mü yapıcaksın.Aşk ilk basta tatlı gelıo ama evlendıgınde verdıgı sozlerın hıc bırını tutmayacak.Boşanma davalarınıda ıyı bılırsın.Kaç ınsanın yuvası bozuluyor boyle ınsanlar yuzunden.Allahım sana gostermiş ne guzel.Ben hiç sevmedım sevgılının aılesını.

Bu insanlarla bir ömür geçmez ki . Erkek arkadaşımla sorunumuz yok ailesi olmasa diyorsunuz ama o ailesini o kadar işin içine sokuyor ki sizin evinizde huzur kalmaz zaten. Evlenince sihirli değnek degmiyor kimseye o yüzden evlenince değişir düzelir diye ummayin. Dışarıdan durum hiç iyi görünmüyor. Ayrılın kesinlikle

İşin içine aileler girdi diye bozulmuyor sizin iş. İşin içine kaynana müsveddesi girdiği için bozuluyo ekstra olarak bir adet görümcek de var. Şu an sevgilinile bireysel anlamda sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama kaynana ve görümce onu her doldurduğunda sizin üstünüze gelicek şu an olduğu gibi. Eğer kendisiyle sorununuz olmasa bu olaylar da sorun olmamalıydı ama kendisi pasif erkeğimsi bir şey olduğu için başka laflarla hareket ediyor. İlerde ağlamak istemiyorsanız bende ayrılın. En hayırlısı bu. Evlendiğiniz zaman da huzur bulamazsınız. ASLA.

Asıl onlar çingene ve asıl onlar sizi yolacak. Avukatmışsın birde yazık günah..

Konu sahibi herhalde evlenecek ama kendi düşen ağlamaz umarım geç olmadan ayrılırsın. erkek arkadaşın her lafta dolduruşa geliyorsa kusura bakma ondan koca aile babası vs olmaz. Sana sürekli cephe alan biri için ailesi dışında sorunumuz yok aramız iyi deme bence, kendi aklı yok mu yani?

hayatta hiç kimseyi aileme laf ettirmem , laf eden kişiyede haddini bildiririm , hiç kimse benim aiemden daha değerli diyil siz daha yolun başında bu sorunları yaşıyor iseniz zaten bu işin sonuda başı gibi olur o yüzden , yol yakınken dönün derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…