Müstakbel görümcemin mesajlarını yakaladım...

Butun bu laflari soyletmis kiz kardesine. Seni ilerde mahveder bunlar. Bu kizin oldugu bi aileye gelin gitmeyi bi dusun istersen. ailem iyi diyorsun onlar bunu hakediyor mu?

Canım benzer bir durum yaşadım. Hem de çok benzer. Görümcemle, eşimin ailesiyle. Em sonunda bulundukları şehirde yaşamaya başlayınca bende ipler koptu.5 yıllık evliliğimi bitirdim. Eşim boşandıktan sonra anladı. O da hep korurum diyordu ama korumadı. En sonunda barışınca bir şeyler yaptı. Tepkini çok şiddetli biçimde ortaya koymazsan eğer onlar hep söyler sevgilin de ne yapayım onlar benim ailem der. Bunu anlamasını sağlamalısın. Yoksa olan sana ve küçümsenen ailene olur...

Çocuk tek erkek ve çok zengin,aşırı zengin herhalde :O

Çok saçma inşallah ayrılırsın,bu aşamalarda seviyorum iyiyiz demek kolay da ,evlenince değişiyor işler.

Ayrılmazsan bir ömür acı çekeceksin hayatın solacak bu ailenin içinde. Erkek arkadaşın şimdi seni ezerken evlenince on katı ezecek emin ol. Bir ömür çekeceğine birkaç ay çek birkaç yıl çek. Kaç kırtar kendini. Terapi al ihtiyaç duyarsan ama ayrıl bu aileden.

Avukat olduğunuzu duyunca şok geçirdim eğitimli bir kadın olarak annesinin gölgesinden çıkamamış bi adamla evlilik düşünmeniz beni çok şaşırttı.evlendiğinizde herkesin evinizin veya sizin kararlarınız hakkında söz sahibi olacak gibi görünüyor.görümceniz sizin hakkında bu kadar açıkça hakaretvari mesaj yazabiliyorsa evde kim bilir neler konuşuluyor arkanızdan.nişanlınız resmen ailesinin dolduruşuna geliyor daha onun büyüyüp evleneceğinin farkında değil ailesi resmen parmağında oynatıyor adamı.bu iş şimdiden bu kadar çirkinleştiyse sonrası hiç iç açıcı olmaz

Erkek arkadaşın eğer ailesini uzak tutmayı becerebilseydi, dolduruşa gelmese ağzının payını verseydi kendi ailesine devam et derdim. Ama maalesef, ileride çok büyük problemler yaşarsınız ve annesi sizi boşatmadan rahata ermez gibime geliyor.

Aslinda sende ne yapman gerektiğinin farkindasin bence. O kadar belliki mutlu olamayacağınız.(rabbim insallah mutlu eder) cok ufak bir tavsiye .. nisanliniz sizin sözünüzle hareket eden biri degil anlattığınız kadariyla bu yuzden diyorum hic bir zaman bir tek esinizle evli olamayacaksınız evlenirseniz.

Ayy aman Allahım kk’da hiçbir konuya boşan ayrıl yazmayı sevmem ama bu ne ya şok oldum okurken nişanlınız aşırı basiretsiz biri sakın sakın evlenmeyin

Nişanlınız 23-24'tür diye düşünmüştüm ama 28 yaşındaki kadının abisiymiş.
30 yaşına gelmiş kazık kadar adam bu yani. Şimdiden o laflara sesini çıkarmayıp "asabi o" diye savunuyorsa sizin sonunuz boşanmak olur.
Arkanızda dursa bile ne kadar uzak kalabilirsiniz ki?

Ben sizin yerinizde olsam o dakika annemin yanına gider, "seni bu ... insanlarla muhatap ettiğim için çok özür dilerim" deyip nişanı bozardım.
Boşluğu siz doldurun artık.

Mis gibi meslegın var. Müvekkillerine laf anlatırsın ama sen bu ADAMLA bır arpa boyu yol alamazsın. Aılesıyle demıyorum adamla dıyorum. Ilerde kendını cırkef gorumceye kocan para yollarken aılene laf soylerken burda konu acıyor olarak bulmamak ıcın yol yakınken donmen daha hayırlı gıbı

Evet çok dikkate alınası bir yorum bu.

Sen var ya arkana bakmadan kaç aklını mı yedin? Şuan bekarsin ve eşin olacak sevgilin seni koruyacak sanıyorsun demi sanma korumayacak hatta o evden ayrıldığı için kendini suçlu hissedecek ailesine cok daha düşkün olacak sende artık ceptesin susturulan taraf sen olacaksın ve bir gün patlayacaksin.Anliyorum şua. onsuz olamam yapamam diyorsun ama ileride yaşayacaklarıni yazdım Allah yardımcın olsun umarım ben yanılırım

18. Sayfaya kadar okudum .
Konu sahibi üzerinde düşünmeni istediğim birşey var.

Bu forumda bir dert olunca danışmak için konu açılıyor değil mi?
Ve yorumlar gelmeye başlıyor.

18 sayfada onlarca kişi görüşünü yazmış.Aman banane dememişler hatta meramlarını uzun uzun anlatmaya çalışmışlar ve nerede ise yüzde doksandokuzu sana, o aileye hadlerini bitir ve bu sevdadan vazgeç demiş.

Eğer amaç doğru danışma almak ise sen çok şanslısın.
Zira herkes hemfikir bu konuda.

Ama yok biz birbirimizi çok seviyoruz, ben ondan ayrılamam dersen belki yüzde bir olasılıkla mutluluğu bulmaya çalışacaksın.

Olur mu dersin ?

Birazcık aklınız varsa kullanın ve ayrılın. daha şimdiden ailem de ailem diyen adam ömür boyu evlenmeden ailesiyle yaşasın. siz de kendi hayatınızi kurun.

Ben seyide merak ettim siz niye ailecek bukadar alttan aldiniz? Kiz tarafisiniz ikinci gelislerinde soyle dikkat ettik boyle dikkat ettik bir suru ugrasmissiniz. Nisanlinin sorun varmi demesi ayri bir komedi zaten ki sen bu adami hala savunuyorsun. Bak karsi taraf kendini nasil agirdan satip uste cikmayi biliyor siz bukadar verici olmaya devam edin aynen

Nasil Helal olsun senin gibi avukatlara ihtiyacimiz var biz kadinlar seninornek alacagiz hakarete ugrayalaim gerekirse dayak yiyelim cingene gibi bir aileyle ugrasiyorsun ve bunu yaoan bir avukat.soyle bir agirligin olsun yahu bir gun ayri kalabildik nedir kiz tabi bunlari soyler.soyle bir ulasmalarini engelle o asalak erkek arkadasina bir yol ver bak bakalim neler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…