Müstakbel Eşim ve Yakın Arkadaşım :(

Benim üniversitedeyken çok yakın arkadaşım sözlüm için böyle tepkiler veriyordu üzülüyordum.sonra birgün suan eşim olan sözlüm gece saat 3 te o arkadaşımın onu arayıp ondan hoslandigini söylemesiyle şaşkına döndük ve arkadaşımı terk etmiştim. Yani tepkilerle düşüncesi çok zitmis bilmem anlatabildimmi

çok korkunç bi olay ama yaşanan şeyler malesef, arkadaştan kardeş olacağını düşünmüyorum pek ben

Bu hayatta her şey olabilir valla..

çok korkunç bi olay ama yaşanan şeyler malesef, arkadaştan kardeş olacağını düşünmüyorum pek ben

O yüzden mesafe şart bencede öyle gerek yok zaten arkadaşla es tatile oraya buraya birlikte gitmesin ayrı görussunler.pek samimi olmasınlar. Konu Sahibi hep ikisini yaninda istiyormuş gerek yok Okadar ına bence

işte bu noktada gereken uyarıyı siz yapacaksıınız. çıkarken eğer böyle bir şey yaparsan o masadan kalkarım ve beni unutursun diyeceksiniz.
kesin ve net bunu demeniz şart.
ha dinlemedimi. o masadan kalkın ve bir dahada görüşmeyin. size ve ilişkinize saygısı yoktur bunu yaparsa.

Bende ilk tanıstırdıgım zamanlar boyle olabilecegini dusunmustum, konuyu nisanlıma bile actım hatta, ilk tanıstıkları zaman cok iyilerdi cunku, rahatsız olup konuyu actım, ama boş cıktı. Nisanlımdan beklemiyorum ama evet arkadasımda bu tarz bi yatkınlık olabilir ilk baslarda iliskime ne kadar ozendigini boyle birini istediginide soylerdi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hah iste tam olarak olay bu evet saygısı yok iliskime, kendisi icinde benim icinde hep daha daha iyisini istiyor, kendisi nisanlımdan daha iyi bir meslegi olanı buluyor mesela, benimde oyle birini bulmamı istiyor.. tam anlatamıyorum su an, siz anlamıssınızdır ama demek istedigimi, kendi hayatındakilerle kıyaslıyor,benim yerime karar vermekte istiyor, hayır ben baskasını kesinlikle istemiyorum tanısmak gormek istemiyorum diyorum, birkac gun susuyor, konu tekrar acılıyor, sert tepki gosterdigimde anında suçu nişanlıma atıyor, seni o bu hale getirdi diye.. tamam onceden bende tabiki tanısırdım, erkek arkadaslarım vardı ama artık yuva kuruyorum, arkadasım hep cok rahattı, lisede bile o geceleri cıkardı, ben cıkamazdım, israr ederdi kalkıp annemden izin isterdi herseyi yapardı. Hayatımda kimse yok zaten, bir kız arkadasım, birde eşim var, ikisininde yeri başka, bazı sorunlar olur eşine anlatamazsın, ya da eşinle sorun olur arkadasınla paylasmak istersin, ama buna musade etmiyor, biz nisanlımla tartısıyoruz arkadasımı arıyorum bulusuyoruz, hadi bara gidelim kafa dagıtalım sunu bunu cagıralım moduna geciyor, kaybetmeyide istemiyorum acıkcası ama ben zorda kalıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…