Arkadaslar merhaba, yaklasık 1 yıldır birisiyle gorusuyorum, 1 bucuk ay önce nişanlandık, ekimde düğünüm var. Kendisi 30 yaşında, 1 tane oğlu var. Bu araba bende 25 yaşındayım.
Birde liseden beri cok samimi bir kız arkadasım var, bir yanlısını gormedigim, fakat nişanlımı bir turlu sevemedi, nedeni ne derdeniz benim nisanlım beni biraz sıkar, mesela arkadasım alısverise gitmek ister, dısarı oturmaya cıkmak ister, aksam evine davet eder, beni gorustugu kisilerle tanıstırmak ister vs..
Nişanlım çoğu zamanda izin vermiyor, ya da ben bırakayım, 2-3 saat siz gezin dolasın,sonra bende yanına geleyim der.. Ama kız arkadasım bu durumdan rahatsız, biraz rahat bıraksın bunaltmasın istiyor, bu arada nisanlımın kız arkadasımla hic sorunu yok, severde onu, kardesi gibi konusur yardımcı olur herseyine..
Mesela kız arkadasım bu ara cok bunalmıs, tatile gitmek istiyor 5 gunlugune, ben nisanlıma soyledim, birlikte gidelim diyor, kız arkadasımda onu orda asla cekemem nefret ediyorum artık diyor, e benimkide tek basıma gitmeme izin vermiyor, elimde degil bisi olmıcagını bilsem bile cok kıskanıyorum diyor..
Ben bu ikisinin arasında kaldım artık, biri eşim olacak insan, diğeri kız kardeşim gibi..
Ne yapmam lazım ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.