eeee tahammülü yoksa siz evlenince ne yapacak kız arkadaşın, sevmesede bile geçimli olmak zorunda seni kaybetmek istemiyorsa
anlaşılan o ki malesef bir noktada seçim yapmak zorunda kalacaksın
Ben cok rahatsız degilim yani nisanlim iyi keyifli uyumlu bir insandır, bizimle alısverise bile gelmeye bayılır birde tesvik eder bunuda alın diye, hic sorun cıkarmaz, kız arkadasımla tatile gitmedik ama paramızı denklestiremedik, erkek arkadasım bende geleyim hallederiz dedi, arkadasım vazgecti hemen. 1 saat bile gormeye tahammulum yok diyor, ama ben ikiside yanımda olsun istiyorum, su an evlilik oncesi birde ev dizmeye basladık, ben ikiside yanımda olsun istiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı fikirdeyim bende..Ben kiz arkadasa hak verdim.
8senelik kardesim dedigim arkadasim var sevgilisi oldu benim de var.
Simdi iliskilerimiz var diye biz alisverise, kahve icmeye basbasa gidemeyeceksek veya cocuk gibi saat sinirimiz olacaksa ben de olumsuz yorum yaparim bu samimiyetle alakali.
Biz de kizkiza tatile gittik 5 ve 3 yillik iliskilerimizde biz egleniyoruz diye mutlu oldular cok imkansiz seyler degil yani normal olan bu zaten.
25 yasindasin cocuk gibi bi'baski var bence, gece 1de eve girsen de huzursuz oluyorum dese anlarim.
Kiz arkadasin, senin arkadasin surekli nisanlim da nisanlim kiz da bikmistir her bulusmada bi'yerden dahil olmasina...
Arkadaslar merhaba, yaklasık 1 yıldır birisiyle gorusuyorum, 1 bucuk ay önce nişanlandık, ekimde düğünüm var. Kendisi 30 yaşında, 1 tane oğlu var. Bu araba bende 25 yaşındayım.
Birde liseden beri cok samimi bir kız arkadasım var, bir yanlısını gormedigim, fakat nişanlımı bir turlu sevemedi, nedeni ne derdeniz benim nisanlım beni biraz sıkar, mesela arkadasım alısverise gitmek ister, dısarı oturmaya cıkmak ister, aksam evine davet eder, beni gorustugu kisilerle tanıstırmak ister vs..
Nişanlım çoğu zamanda izin vermiyor, ya da ben bırakayım, 2-3 saat siz gezin dolasın,sonra bende yanına geleyim der.. Ama kız arkadasım bu durumdan rahatsız, biraz rahat bıraksın bunaltmasın istiyor, bu arada nisanlımın kız arkadasımla hic sorunu yok, severde onu, kardesi gibi konusur yardımcı olur herseyine..
Mesela kız arkadasım bu ara cok bunalmıs, tatile gitmek istiyor 5 gunlugune, ben nisanlıma soyledim, birlikte gidelim diyor, kız arkadasımda onu orda asla cekemem nefret ediyorum artık diyor, e benimkide tek basıma gitmeme izin vermiyor, elimde degil bisi olmıcagını bilsem bile cok kıskanıyorum diyor..
Ben bu ikisinin arasında kaldım artık, biri eşim olacak insan, diğeri kız kardeşim gibi..
Ne yapmam lazım ?
kusura bakma canım ama kız arkadaşın çok bencil, ona öylesine değil esaslı bi sevgili lazım anlaşılan, o esaslı sevgiliyi bulunca oturup senin düşündüğün gibi incelikli düşünür mü çok şüpheliyim
benim bir arkadaşım evli. biz bayan bayana gece yemeğe gideriz. eşide izin verir. siz başbaşa kalın der.
dostllarda başbaşa birşeyler konuşmak bir yerde yemek yemek isterler. her çıktığında yanında kocası olmasına gerek yok. hatta erkek bayan muhabbetinden sıkılırda.
Ben kiz arkadasa hak verdim.
8senelik kardesim dedigim arkadasim var sevgilisi oldu benim de var.
Simdi iliskilerimiz var diye biz alisverise, kahve icmeye basbasa gidemeyeceksek veya cocuk gibi saat sinirimiz olacaksa ben de olumsuz yorum yaparim bu samimiyetle alakali.
Biz de kizkiza tatile gittik 5 ve 3 yillik iliskilerimizde biz egleniyoruz diye mutlu oldular cok imkansiz seyler degil yani normal olan bu zaten.
25 yasindasin cocuk gibi bi'baski var bence, gece 1de eve girsen de huzursuz oluyorum dese anlarim.
Kiz arkadasin, senin arkadasin surekli nisanlim da nisanlim kiz da bikmistir her bulusmada bi'yerden dahil olmasina...
benim bir arkadaşım evli. biz bayan bayana gece yemeğe gideriz. eşide izin verir. siz başbaşa kalın der.
dostllarda başbaşa birşeyler konuşmak bir yerde yemek yemek isterler. her çıktığında yanında kocası olmasına gerek yok. hatta erkek bayan muhabbetinden sıkılırda.
Bende ikisinede hak veriyorum, evet kız arkadasım bu yönden haklı, benim nişanlım inanılmaz kıskanc, konusuyoruz anlatıyorum, cok iyi anlıyo onuda benide, gidin yapın edin diyor, 3 gun egleniyoruz geziyoruz falan, 4.gun kuduruyor, seni cebime koyup gezdirmek istiyorum diyor.. kız arkadasımda bazen cozutuyor, beni gorustugu kisilerle tanıstırmak istiyor donem donem, onun erkek arkadasıda senin arkadasın varsa bende getireyim diyor mesela, 2 kız 2 erkek oluyoruz, tatile gidelim diyor, olur kıbrısa gidelim dedim, kıbrısta evimiz var bizim, orda kalalım araba kiralarız birde hem daha uzun kalırız dedim, otelde kalalım diyor bu seferde, kendine uygun birini bulabilmek icin, uygun olmaz dedigimde sucu nisanlıma atıyor o kısıtlıyor diye.
İki kiz iki erkek olma durumunu anlarim. Bunu arkadasina soylediginde cevap ne? Sonucta adam erkek arkadasini da sana ayarlamak icin getirir ee nisanli kiza ne alaka...
Çoğunluğun aksine kız arkadaşını haklı buldum. İyi bir kız arkadaş kardeş gibidir, herşeyini paylaşabilmelisin belki kızın derdi tasası var belki de nişanlınızın yanında rahat davranamayacak? Bir değil iki değil hiç yalnız bırakmıyormuş ki ...Sonuçta yanında çok da samimi olmadığı huyunu suyunu bilmediği bir erkekle kim tatile gitmek ister. Sanki çiftlerin yanında 3 gibi hiç hoş değil...
Kaldı ki nişanlı hatta evli olmak kız arkadaşlarla vakit geçirmeye tatile gitmeye engel değil hayatta hepsinin yeri ayrı
bence kız arkadaşınız nişanlınızı sevmiyor çünkü eski sizi biliyor şimdi nişanlınızın üstünüzdeki baskısı ve yönetme çabası hoşuna gitmiyor. Haklı da bence annesi gibi 2-3 saat git gez sonra bende geliyim demek... Evlenince sizi daha çok kısıtlar gibi gelyor buna dayanabilecek misiniz? Nişanlılık dönemindeki ufak sinyalleri lütfen es geçmeyin tehlike geliyorum diyor bu duruma ömür boyu katlanabilecek misiniz?