Müstakbel Eşim ve Yakın Arkadaşım :(

eeee tahammülü yoksa siz evlenince ne yapacak kız arkadaşın, sevmesede bile geçimli olmak zorunda seni kaybetmek istemiyorsa
anlaşılan o ki malesef bir noktada seçim yapmak zorunda kalacaksın

İste bende secim yapmaya yaklastıgımı hissediyorum, ama biri esim biri kardesim gibi.. ikiside lazım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakma canım ama kız arkadaşın çok bencil, ona öylesine değil esaslı bi sevgili lazım anlaşılan, o esaslı sevgiliyi bulunca oturup senin düşündüğün gibi incelikli düşünür mü çok şüpheliyim

Ben kiz arkadasa hak verdim.
8senelik kardesim dedigim arkadasim var sevgilisi oldu benim de var.

Simdi iliskilerimiz var diye biz alisverise, kahve icmeye basbasa gidemeyeceksek veya cocuk gibi saat sinirimiz olacaksa ben de olumsuz yorum yaparim bu samimiyetle alakali.

Biz de kizkiza tatile gittik 5 ve 3 yillik iliskilerimizde biz egleniyoruz diye mutlu oldular cok imkansiz seyler degil yani normal olan bu zaten.

25 yasindasin cocuk gibi bi'baski var bence, gece 1de eve girsen de huzursuz oluyorum dese anlarim.

Kiz arkadasin, senin arkadasin surekli nisanlim da nisanlim kiz da bikmistir her bulusmada bi'yerden dahil olmasina...

Nisanlinizla gecirdigniz her saniye o kiz dibinizde mi?
Fakat arkadasinizla vakit gecirirken nisanlinizin varligi sorun degil... (?)
Bence bencillik ediyorsunuz, arkadasiniza birey olarak tek basiniza vakit ayiramayacaksaniz hic gorusmeyin.

Siz 3kanki degilsiniz, nisanliniz her nekadar uyumlu ve iyi niyetli davransa da sizin ve onun bunu anlamasi gerek.

Ornegin alisveriste nisanlim cok iyi diyorsunuz o size birseyler oneriyor fakat avm.de arkadasiniz begendigi bir babydoll u size gosterebiliyor mu?
Bir de bu acidan dusunun...

Mesela iki samimi arkadasimla her bulusmada farkli kisileri davet etmeleri ve uyarmama ragmen beni o insanlarla ayni masada oturmaya -sirf kabalik etmiyor olmamdan oturu- mecbur biraktiklari icin kusmedim ama gorusmeyi azalttim.
Yoksa onlarin veya misafirlerinin kalbini kirmaya baslayacaktim artik.
Arkadasinizin da boyle bi sikayeti oldugunu dusundum okurken.

aynı fikirdeyim bende..

Allah kolaylık versin. Kız arkadaşının yerinde olsam ben de hoşlanmazdım nişanlından. Arkadaşımla başbaşa cakit geçirmeme izin vermeyen, kaynana gibi her dakka dibimizde biten bir adamdan nasıl hoşlanayım ki.

Sana normal geliyor nişanlının tavrı ama bana göre çok anormal. Arkadaşımla yaptığım plana karışacak adamın alnını karışlarım ben. O yüzden çok tuhaf geliyor kusura bakma. Ama sen mutluysan, bu tavrını sorun etmiyorsan mesele yok. İkisini idare etmeyi öğreneceksin.

benim bir arkadaşım evli. biz bayan bayana gece yemeğe gideriz. eşide izin verir. siz başbaşa kalın der.
dostllarda başbaşa birşeyler konuşmak bir yerde yemek yemek isterler. her çıktığında yanında kocası olmasına gerek yok. hatta erkek bayan muhabbetinden sıkılırda.

arkadaşınız eski günleri özlüyor eskisi gibi rahat olabilmeyi, siz kısıtlanınca kabullenemiyor, ikiside kendince haklı ama tabi arada siz kalmışsınız, aslında arkadaşınız biraz anlayışlı olabilir ama şuda bir gerçek bende tatile gidicek olsam arkadaşımla gitmek isterim yani yanında nişanlısını istemezdim, arada kalmışsınız Allah yardım etsin, arkadaşınızdanda biraz anlayışlı olmasını isteyin

Nişanlım/Eşim için bi arkadaşım ona tahammül edemiyorum dese ne olursa olsun mesafemi koyardım. Seviyorum ki eşim olmuş.. Bence saygı duyulmalı seninde eşine göre plan yapman doğal bunda bozulacak bişey yok arkadasın seni epey zor durumda bırakıyor. Seni sıkmasından sen rahatsız değilsen sorun yok demektir. Bence kimseye düşmez bu durumu eleştirmek..

Ben de benzer bir durum yüzünden arkadaşımı kaybetmekte olduğumu hissediyorum. Yalnız ben denklemin diğer tarafındayım. En yakın arkadaşım, kardeşim dediğim kız, erkek arkadaşıyla ilişkisi ciddiye bindikten sonra birden bire benimle eskiden uzun uzun sohbet ederek içtiği kahvesini bir an önce bitirip eve dönmeye çalışır hale geldi. Önceleri bir şey demedim, kız senelerdir yalnız, hakettiğini bulamadı, eğer mutluysa olsun dedim. Sonra görüşmelerimiz gittikçe azaldı. Ben yurtdışına okumaya geldim, ilk başta arada sırada mesaj atardı, sonra onlar da kesildi. Nişanlandı, nişanına gidemedim, Türkiye'de değildim. Bir iki ay önce Türkiye'ye gidince bir hevesle mesaj attım buluşalım diye, misafirlerim var o gün olmaz sonra buluşalım dedi. Sonra ne mesaj ne bir şey. Buluşmadan geri döndüm. Oysa ne çok anlatacaklarım vardı ona, ne çok özlemiştim.

Şimdi ben o kızı hala kardeşim gibi sevsem de, nişanlısı dünyanın en iyi insanı da olsa (ki o kadar tanımıyorum), ister istemez gıcık oluyorum.

O yüzden senin arkadaşının da artık nefret edecek duruma gelmesini anlıyorum.

Bende ona hep yasamadan bilemiceksin bunu diyorum buyuk buyuk konusur beni kimse kısıtlayamaz babamı bile dinlemem onu mu dinlicem diye ama onuda gorucez bakalım :))

Çoğunluğun aksine kız arkadaşını haklı buldum. İyi bir kız arkadaş kardeş gibidir, herşeyini paylaşabilmelisin belki kızın derdi tasası var belki de nişanlınızın yanında rahat davranamayacak? Bir değil iki değil hiç yalnız bırakmıyormuş ki ...Sonuçta yanında çok da samimi olmadığı huyunu suyunu bilmediği bir erkekle kim tatile gitmek ister. Sanki çiftlerin yanında 3 gibi hiç hoş değil...

Kaldı ki nişanlı hatta evli olmak kız arkadaşlarla vakit geçirmeye tatile gitmeye engel değil hayatta hepsinin yeri ayrı

bence kız arkadaşınız nişanlınızı sevmiyor çünkü eski sizi biliyor şimdi nişanlınızın üstünüzdeki baskısı ve yönetme çabası hoşuna gitmiyor. Haklı da bence annesi gibi 2-3 saat git gez sonra bende geliyim demek... Evlenince sizi daha çok kısıtlar gibi gelyor buna dayanabilecek misiniz? Nişanlılık dönemindeki ufak sinyalleri lütfen es geçmeyin tehlike geliyorum diyor bu duruma ömür boyu katlanabilecek misiniz?

Bence iki sebepten biri, ya gercekten sizi cok sIkIyor ama siz bunun farkinda degilsin cünkü suan gözlerinizde pembe gözlükler var ve ayrica nisanlinizdan hoslanmiyor (olabilir bi durum) ve sürekli dipdibe olmak istemiyor, yada gercekten önemli bi sebep var (bi saat bile sizin hatriniza tahamül edemiyorsa) ama size söyleyemiyor ve sizide ondan sogutmaga ugrasiyor yeni kisilerle tanistirmak isteyerek falan... Tatil olayi ayri orda haklinisiniz yada nisanliniz hakli yanliz göndermek istemiyor, ama onunda sürekli kizarkadasinizin oldugu ortamda sizinle beraber bulunmak istemesi cok tuaf, kiskama bilir ama yerinizi bildikten sonra ( misal arkadasinizin evi) bunda bi sorun görmüyorum, güveni yok heralde hem size hem kendine...

Ben arkadasimin 5yillik iliskisinin her evresinde yanindaydim adami da kardesim gibi cok severim. Ama her bulusmaya dahil olsa zirt pirt arasa alir telefonu firsat ver de vakit gecirelim kiz kiza derim.

Malesef kizlarda bu var evleniyorum arkadasim kim oluyo kocam ne derse o yorumlarda bunu gosteriyo zaten.

Sana guvenen adam tatile gitmene niye laf soyluyo? Benim annem bile babamsiz arkadaslariyla gidebiliyo bunda anormal kisim ne anlamadim.

Bende ikisinede hak veriyorum, evet kız arkadasım bu yönden haklı, benim nişanlım inanılmaz kıskanc, konusuyoruz anlatıyorum, cok iyi anlıyo onuda benide, gidin yapın edin diyor, 3 gun egleniyoruz geziyoruz falan, 4.gun kuduruyor, seni cebime koyup gezdirmek istiyorum diyor.. kız arkadasımda bazen cozutuyor, beni gorustugu kisilerle tanıstırmak istiyor donem donem, onun erkek arkadasıda senin arkadasın varsa bende getireyim diyor mesela, 2 kız 2 erkek oluyoruz, tatile gidelim diyor, olur kıbrısa gidelim dedim, kıbrısta evimiz var bizim, orda kalalım araba kiralarız birde hem daha uzun kalırız dedim, otelde kalalım diyor bu seferde, kendine uygun birini bulabilmek icin, uygun olmaz dedigimde sucu nisanlıma atıyor o kısıtlıyor diye.

Ben evliyim şuan en yakın arkadaşım nişan yaptı nişanlısı hattını değiştirtip kimseyle görüştürmüyor gizli gizli buluşuyoruz nişanlısı takipte 😃 neymiş ben arkadaşımın evine gidip oturcakmışım o evden çıkmayacakmış 😃 arkadaşım idare edelim ben evlenince onu dize getiririm diyor bakalım. Gerçi bütün erkekler bence evlendikten bir süre sonra güven tam oturduktan sonra rahat bırakır.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Benimkide tabiki izin verir, siz kalın basbasa ben sonra gelirim der, beni almaya gelir mesela yarım saat oturur bizimle oyle kalkarız, ama arkadasımın suratı 5 karıs, sevsin demiyorum ama o insan benim eşim,hayat arkadaşım saygı duysun adamı gorunce hortlak gormus gibi olmasın.
Birde arkadasım oldukca gosterisli, boyu posu simsiyah sac beyaz ten yogun makyaj şık giyinmeye bayılır, ilgi gormeyide sever, gidip oturdugumuzda birileriyle bile rahatlıkla tanısıp masamıza davet edebilir, eski erkek arkadasını gorur mesela masaya davet eder.. nisanlım belli etmesede anlıyor bunları.

İki kiz iki erkek olma durumunu anlarim. Bunu arkadasina soylediginde cevap ne? Sonucta adam erkek arkadasini da sana ayarlamak icin getirir ee nisanli kiza ne alaka...

İki kiz iki erkek olma durumunu anlarim. Bunu arkadasina soylediginde cevap ne? Sonucta adam erkek arkadasini da sana ayarlamak icin getirir ee nisanli kiza ne alaka...

İste kız arkadasım cogu zaman bunu istiyor, kız kıza vakit gecirelim diye cıkıyoruz, ben esimi ikna ediyorum, onda sorun yok, ben acık kapı bırakırsam geleyim diyor, kesin konustugum zaman tamam almaya gelirim o zaman diyor.
Ama kız arkadasım onun beni bunalttıgını sıktıgını dusunup, beni baskalarına itmek istiyor, nisanlımın onceki evliliginden bir oglu var, bazen onunla vakit geciriyoruz, elin kadınının cocugu bosver niye iyi davranıyorsun niye yemek yediriyorsun gibi konusmalar yapıyor, nisanlım oyle yakısıklı boylu posluda degildir, kız arkadasım benim cok yakısıklı cok zengin birini bulmamı istiyor, kendisi tam bir zengin koca avcısı diyebilirim acıkcası..
Tatil konusundada oyle,kıbrısta evimiz var oraya gidelim diyorum, o ise alacatıya gidelim istiyor mesela, orası daha kalabalık daha zengin beldesi oldugu icin, e haliyle nisanlımda hem beni arkadasımdan uzak tutmak istemiyor hemde bunlara alet olmama engel olmak istiyor.

Hayır ben kesin konustugum zaman nisanlım tamam der, ama benim kız arkadasım biraz fazlasını istiyor, tabiki gidip kahve iciyoruz alısveris yapıyoruz onlarda kalırım o bizde kalır guler egleniriz, ama kız arkadasım yeni insanlarla tanısmayı cok sever ve benide yanında istiyor, ilgi odagı olmayı sever, ben ise tabiki bunu istemiyorum evli sayılırım artık sonucta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…