Müstakbel Eşim ve Yakın Arkadaşım :(

Ershd

Çabucak geç zaman !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
1.116
434
Arkadaslar merhaba, yaklasık 1 yıldır birisiyle gorusuyorum, 1 bucuk ay önce nişanlandık, ekimde düğünüm var. Kendisi 30 yaşında, 1 tane oğlu var. Bu araba bende 25 yaşındayım.
Birde liseden beri cok samimi bir kız arkadasım var, bir yanlısını gormedigim, fakat nişanlımı bir turlu sevemedi, nedeni ne derdeniz benim nisanlım beni biraz sıkar, mesela arkadasım alısverise gitmek ister, dısarı oturmaya cıkmak ister, aksam evine davet eder, beni gorustugu kisilerle tanıstırmak ister vs..
Nişanlım çoğu zamanda izin vermiyor, ya da ben bırakayım, 2-3 saat siz gezin dolasın,sonra bende yanına geleyim der.. Ama kız arkadasım bu durumdan rahatsız, biraz rahat bıraksın bunaltmasın istiyor, bu arada nisanlımın kız arkadasımla hic sorunu yok, severde onu, kardesi gibi konusur yardımcı olur herseyine..
Mesela kız arkadasım bu ara cok bunalmıs, tatile gitmek istiyor 5 gunlugune, ben nisanlıma soyledim, birlikte gidelim diyor, kız arkadasımda onu orda asla cekemem nefret ediyorum artık diyor, e benimkide tek basıma gitmeme izin vermiyor, elimde degil bisi olmıcagını bilsem bile cok kıskanıyorum diyor..
Ben bu ikisinin arasında kaldım artık, biri eşim olacak insan, diğeri kız kardeşim gibi..
Ne yapmam lazım ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşin olacak kişi hakkında o cok yakın arkadasın nasıl çekemem falan diyebilyo ki.sen evleniceksin insallah bir omrunu de onunla paylaıcaksın.anlıyorum arkadsını kaybetmek istemiyosun ama esin on plan da olsun.ortayı bulun

Nisanlinizin kiz arkadasinizla sizi yalniz birakmamasindan onun hoslanmamasi bence dogal.
Fakat siz bunu kabulleniyor ve sorun gormuyor rahatsiz olmuyorsaniz yapacak birsey yok.
Boyle devam ederse arkadaslarinizla koparsiniz maalesef.

ben nişanlanını haklı buldum, arkadaşınada anlam veremedim yani, genel olarak bakarsak bizim toplumda nişanlı kız kız arkadaşıyla tatile cıkacak ha, biraz ütopik, nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama...
nişanınlında sadece kendiniz olarak tatile çıkmak istemesi en doğal hakkı

İste bende onu on planda tutuyorum, gitme diyor gitmiyorum birlikte gidelim diyor birlikte gidiyoruz, bu sefer arkadasımın suratı 5 karış.. omrumu bu insanla geciricem sonucta ama, kız arkadasımında yeri farklı..

aynı durum benimle sevgilileri arasında olur. kız arkadaşlarımı kardeşim gibi gördüğüm için, arkadaşlarımın da sevgili edinmeden önce rahat rahat gezdiklerini bildiğim için böyle kuralcı kıskanç insanlarla birarada olmaları benim canımı sıkıyor. arkadaşlarımın sevgilileriyle anlaşırım ama pek haz etmem arkadaşlarımı mutsuz edicek onca kural koydukları için. bunun için yapabileceğin birşey yok, olmayınca olmuyor, zorla sevdiremezsin

Arkadasinin hic cekemem demwsi tuhaf , Bence orta yolu bulup ve tavrini koymalisin..
Benimde esim nisanlilik doneminde asla tatile aekadasimla gitmeme izin vermezdi ...

haklısın da acaba nisanlın seni çok fazla mı sıkıyo ki kız arkadasında boyle tepki veriyo

Kiz arkadasini sevmedim mesafe koy tatile gitme seni paylasamiyor nisanlindan kiskaniyor seni demekki sana cok alismis ama evlilikte esin daha onemli ok:)

Nisanlinizin kiz arkadasinizla sizi yalniz birakmamasindan onun hoslanmamasi bence dogal.
Fakat siz bunu kabulleniyor ve sorun gormuyor rahatsiz olmuyorsaniz yapacak birsey yok.
Boyle devam ederse arkadaslarinizla koparsiniz maalesef.

Ben cok rahatsız degilim yani nisanlim iyi keyifli uyumlu bir insandır, bizimle alısverise bile gelmeye bayılır birde tesvik eder bunuda alın diye, hic sorun cıkarmaz, kız arkadasımla tatile gitmedik ama paramızı denklestiremedik, erkek arkadasım bende geleyim hallederiz dedi, arkadasım vazgecti hemen. 1 saat bile gormeye tahammulum yok diyor, ama ben ikiside yanımda olsun istiyorum, su an evlilik oncesi birde ev dizmeye basladık, ben ikiside yanımda olsun istiyorum.

Nisanlımın ucuk istekleri yok zaten, o da arkadasıyla tatile yalnız gitmek istese bende kudururum tabiki.. evet biraz kısıtlıyor ama izin vermemezlik degil, birlikte yapalım birlikte vakit gecirelim istiyor, uyumludur da, keyiflidir de.. ama kız arkadasım bir turlu anlamıyor, tahammulum yok ona diyor.

eşinin tarafında dur ama kız arkadsını idare et her zaman
evlendiğinizde susacak zaten

haklısın da acaba nisanlın seni çok fazla mı sıkıyo ki kız arkadasında boyle tepki veriyo

Kıskanc bir erkek, yaptıkları anormal gelmiyor, aksam cıkmamı istemez, bazı seyleri giymemi istemez, illa cıkmak istersem birlikte gidelim der, ya da o goturur o getirir.

Benimkide oyle ama, nisanlım yanımızda oldugu zaman suratı 5 karıs, memnun etmek icin bile ugrasıyor, hicbir sey esirgemez.. sevmesin ama arada bırakmasın beni zora sokmasın istiyorum

eşinin tarafında dur ama kız arkadsını idare et her zaman
evlendiğinizde susacak zaten

Oyle yapmaya calısıyorum esimede belli etmiyorum bunları fazla, kız arkadasımada izin vermiyor demiyorum benim canım cıkmak istemiyor misafir vs gibi bahaneler bulmaya basladım artık..

ayrıca dogru olan eşinin yaptıgı
sen artık başı bağlı birisin ne işin var kızkıza tatilde
eşindne yana ol

Arkadasinin hic cekemem demwsi tuhaf , Bence orta yolu bulup ve tavrini koymalisin..
Benimde esim nisanlilik doneminde asla tatile aekadasimla gitmeme izin vermezdi ...

Banada normal geliyor bu, esim sonucta arkadaslarımla kız kıza tatil onun gozune hicte masum gozukmez, o da erkek erkege gitse bende kudururum.

asırıya kacan bi yonu yok bence nisanlının.kız arkadasın sana cok alısmıs pylsamyo :)

eeee tahammülü yoksa siz evlenince ne yapacak kız arkadaşın, sevmesede bile geçimli olmak zorunda seni kaybetmek istemiyorsa
anlaşılan o ki malesef bir noktada seçim yapmak zorunda kalacaksın

ayrıca dogru olan eşinin yaptıgı
sen artık başı bağlı birisin ne işin var kızkıza tatilde
eşindne yana ol

Kesinlikle, ama bunu kız arkadasıma soyledigimde cocuk gibi mızmızlanıyor, beni gorustugu kisilerle tanıstırmak istiyor, olmaz esim musade etmez diyorum, o da gelsin diyorum, vazgeciyor, soylenip duruyor hep boylemi olucak nereye kadar artık diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…