Muş///49

inallah bende çok sevinirimhihoyyyt

mrb. arkadaşım nasılsın nerelerdesin kaydirigubbakcemile3

canım berhaba ben buralardayımda sen yoksun napıyon nasılsın bir tülü denk gelemedik burda

canım berhaba ben buralardayımda sen yoksun napıyon nasılsın bir tülü denk gelemedik burda

valla sorma canım çok geziyorum bugün yine günüm vardı bigün anlaşalımda aynı saatte açalım olurmu kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

benimde ablamla kızkadeşim burdaladı baya yoruldum biraz dinleneyim dedim oturdum netin başına

papulicim blog yazındaki tuzlu kahveyi okudum ve inan ok etkilendim vamı öyle sevmeler vamı gerçekten benvalığına inanmıyorum atık ama yinede etkilendim

papulicim blog yazındaki tuzlu kahveyi okudum ve inan ok etkilendim vamı öyle sevmeler vamı gerçekten benvalığına inanmıyorum atık ama yinede etkilendim

valla olmadığı için bizi böylesine etkiliyo alışık olmadığımız bir durum

anam hepinizmi meşkulsünüz ya sen yasemin nerelerdesin klava: kaydirigubbakcemile

arkadaşım nerelerdesin rahatsızım demişsin merakettim bi ses ver

iyiyim ebrucum pzt yine dr gidecem çenemde sorun var geçen yıl diş çektimiştim çenem çıkmıştı şimdi ağrı var o yüzden gidicem sen napıyon bugün uçkun gördüm çıkmiş eyer alabilisen sana göndereyim

canım benim geçmiş olsun nasıl diş çekmekmiş diş çekerken çenemi çıkar uçkunlarıda benim yerime bol bol afiyetle ye göndermiş kadar oldun çok sağol kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…