Muş///49

iyi günler istanbuldan muşa sevgiler nasılsınız kızlar huzurlu hafta geçirmenizi diliyorum

kız papuli bacım anons geçti kaybolmuşsun diye doğrumu kıskanıyorum vallah gezme okadar

kız anaaam bende kimse duymadı diye sevinmiştim kaybolduğum ordadamı duyuldu senağlama kız ben hiç kaybolurmuyum bursaya gelde bak nasıl gezilirmiş gör bursa kazan biz kepçe akşam olunca yattığın yeri bilmessin :teytey: sırnaşık şey

aaaay arkadaşım dün terminalde işim vardı gittim vallaha otobüse atlayıp gelesim geldi hatta zamanı geldimi bilmiyorum ama burnuma uçkun kokuları geldi senağlama anaaaam hamilemiyim ne aşerdim galiba sırnaşık şey

valla üçkunun çıktığını görmedim ama güllük çıktı istersen sana gönderebilirim benim için çok kolay bacım busaya hayatımda ilkdefa geçen yıl kardeşimin düyünü için geldim sadece yemek yapmakla geçti zamanım açıkçası ben hiçbirşeyin tadını çıkartmayı bilmiyorum biraz içime kapanık biriyim herhalde

günaydın kızlar bugün kendimi dışarı atacam hava çok güzel bacımla dedik bi yürüyüş yapalım

öptüm bacılar

canım benim gülüğü pek sevmem ama yinede sağol göndermiş kadar oldun,sen gel bursaya ben seni gezdiririm bacım hiiiiiç meraketme hemde tadını çıkara çıkara gezerik kaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız muş da hava nasıl istanbul bugün çok güzel azıcık içimiz ısınsın artık dimi temizlik dedim ama su kesildi bende bi dışarı çıkayım öpüyorum hepinizi

kızlar nasılsınız muş da hava nasıl istanbul bugün çok güzel azıcık içimiz ısınsın artık dimi temizlik dedim ama su kesildi bende bi dışarı çıkayım öpüyorum hepinizi

eminecim muştada hava çok güzeldi bugün bizde ablamla doktora gittik birazda gezdik

canım benim gülüğü pek sevmem ama yinede sağol göndermiş kadar oldun,sen gel bursaya ben seni gezdiririm bacım hiiiiiç meraketme hemde tadını çıkara çıkara gezerik kaydirigubbakcemile3

tamam canım inşallah gelince görüşürüz ama sana söz uçkun çıkınca gönderecem inşallah öptsositososito

günaydın güzeller gününüz iyi geçsin her zaman mutlu olun benim apartmanda kahve günümüz var bir saatlik oturup kahvelerimizi içip muhabbet ediyoruz hepinizi öpüyorum

valla bende güne gidiyorum ablamlaın günü aslında bende kdevesiyim hepinizi öpt

ohhh günler vala bugün kimse yok evde herkes gezmede bende sizi hepinizi öpüyorum iyi oturmalar bacılarr

şimdilik öyle bir durum yok ama zaman neyi gösterir bilemem ama seninle kaşılaşmayı isterdim:1hug:

umarım karşılıklı görüşme imkanımız olur bende seni görmek isterim geçen yaz gelmeseydim bu yaz gelmeyi düşünebilirdim ama malesef gelemem geçen yaz tanışmış olsaydık görüşürdük sağlık olsun neyapalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…