selam yasemi güzel bi hafta dilyorum saglıklı huzurlu öpüyorum bacımkaydirigubbakcemile3
iyi günler istanbuldan muşa sevgiler nasılsınız kızlar huzurlu hafta geçirmenizi diliyorum
kız papuli bacım anons geçti kaybolmuşsun diye doğrumu kıskanıyorum vallah gezme okadar
valla üçkunun çıktığını görmedim ama güllük çıktı istersen sana gönderebilirim benim için çok kolay bacım busaya hayatımda ilkdefa geçen yıl kardeşimin düyünü için geldim sadece yemek yapmakla geçti zamanım açıkçası ben hiçbirşeyin tadını çıkartmayı bilmiyorum biraz içime kapanık biriyim herhalde
kızlar nasılsınız muş da hava nasıl istanbul bugün çok güzel azıcık içimiz ısınsın artık dimi temizlik dedim ama su kesildi bende bi dışarı çıkayım öpüyorum hepinizi
canım benim gülüğü pek sevmem ama yinede sağol göndermiş kadar oldun,sen gel bursaya ben seni gezdiririm bacım hiiiiiç meraketme hemde tadını çıkara çıkara gezerik kaydirigubbakcemile3
eminecim muştada hava çok güzeldi bugün bizde ablamla doktora gittik birazda gezdik
tamam canım inşallah gelince görüşürüz ama sana söz uçkun çıkınca gönderecem inşallah öptsositososito
canım benim çok sağol söylemen bile yeterli kaydirigubbakcemile3 gelirsin inşallah gelmeyi düşünüyomusun
şimdilik öyle bir durum yok ama zaman neyi gösterir bilemem ama seninle kaşılaşmayı isterdim:1hug: